icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
1. sep 2010

@yeliel Dufam, že to bude dobre znamenie 🙂 babenky opuštam vas momentálne, lebo babáb v praci je zima a nevedia si zapnut kurenie, tak idem hodit polienko 🙂 večer som tu isto, zatím pa

wera
1. sep 2010

@yeliel to je milá predstava 😉 veď času je vždy dosť 😀

martinaaaaa
1. sep 2010

@janemari prave som pozadu citala nove spravy janemari straaaaaaaaaaasne moc gratulujem az mi slzy vybehli ked som tvoju dobru spravu citala este raz zo srdca gratulujem 🙂 🙂 🙂

wera
1. sep 2010

@martinaaaaa ahojky 🙂 ako sa darí tehuľka? mohla by si nám poslať nejaké tehu vírusíky 😀

wera
1. sep 2010

pekný večer babulky 🙂 je tu nejaká nočná sova? 😉

noe
1. sep 2010

ahoj ja som tu len mame vaznu debatu s manzelom o nasej buducnosti, tak dnes pismenkovat nebudem a ideme dodiskutovat 🙂 Snad nieco vyriesime 😉

Pekny vecer aj tebe wera 🙂

wera
1. sep 2010

@noe tak nech dobre poriešite 🙂

dobrú nocku prajem babulky 🙂

evasbk
1. sep 2010

Aj ja som tuuuuuuuuuuuuuuuuu

evasbk
1. sep 2010

☹ tak dobru noc

yeliel
2. sep 2010

dobre ranko babule 🙂

wera
2. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

tak ja mám úspešne tretiu včeličku v bruchu 🙂 dnes ráno som bola na internom na krvičke.... joj zase som ľahšia o 4 skúmavečky.... 😀

@yeliel ahojky 🙂

@evasbk jooooj zlatko ja som včera hneď vypla compík..... to je ako na potvoru že včera žiadna holka nesovičkovala 😅

yeliel
2. sep 2010

@wera ahojcek..tak ty si sikovnucka..uz aj na krvicku si bola 😉 ...vcielky pichas sama?

wera
2. sep 2010

@yeliel jasnačka pichám sama, ale zatiaľ mám len pero gonal tak to je v pohodičke.... uvidíme čo zajtra povie doki kedy pridáme cetrotide a menopur... to už potom nebude také jednoduché pichanie..... 😒 ale zvládnem 🙂
a Ty máš ako? už berieš liečiky od doki?
joj ja mám dnes pocit že je pondelok 😀

yeliel
2. sep 2010

@wera tak zajtra mas kontrolu 🙂 urcite zvladnes...ved sme silne 😉 no konecne dnes som si dala prvu davku...snad sa moja zoo vylieci 😝 😀

wera
2. sep 2010

@yeliel neboj určite polieči, hlavné že si sa konečne dopracovala k liečikom 🙂

babulky inak ja mám nejako podozrivo dlho mršku...v poslednej dobe som mala tak 2 dni a dnes už je to štvrtý deň a zajtra mám kontrolu folíkov, nebude to problém?

yeliel
2. sep 2010

@wera neboj moje pri kontrole folikov mrska nieje problem..mna vzdy volaju na kontrolu na 4DC a to este krvacam 😉

wera
2. sep 2010

@yeliel aha tak okey, ďakujem za info 🙂 ....hmmm ale bude to asi také divné 😎

yeliel
2. sep 2010

@wera neboj mojko su zvyknutý 😉

shandy
2. sep 2010

dobre ranko dievcence 😵
my sme vcera lietali po navstevach, tak som tu ani nebola. co nove?
@wera uz tretia vcelicka? no supis, tak kontrola nech dopadne najlepsie ako moze 😉, mrcha neva, ved oni nasadia primac 😀
@yeliel moja ty co s tou tvojou ZOO? 🙂
mna to cakanie tak zabija, este ze zajtra uz idem do prace, sice na jeden den alebo aspon cosi 😀

wera
2. sep 2010

@yeliel no oni možno hej, ale ja nie 😀 😀 😀

wera
2. sep 2010

@shandy ahoj zlatinko 🙂 ako sa cítiš? máš nejaké príznaky? kedy máš testíkovať? a kedy ideš na krvičku? joooj strašne moc na Teba myslím a držím palčeky 🙂

shandy
2. sep 2010

@noe fiiiha vy tak neskoro riesite dolezite veci? tak verim, ze ste sa pekne bez problem dohodli a vasa buducnost bude co najviac ruzova 🙂

shandy
2. sep 2010

@wera ahoj mojka, co ja viem necitim absolutne nic...tak sa zas bojim, ze to nevyslo. vcera ma pichalo v podbrusku ako dive ale dnes nic. to ma tak aj pri minulom IVF a potom z toho nic nebolo....tak ja neviem, no. radsej sa nezamyslam a nechavam sa unasat osudom 🙂

shandy
2. sep 2010

vsak som len treti den po ET trojdnovych drobcov, co mozem mat za priznaky 😀 😀 😀

wera
2. sep 2010

@shandy hlavné je sa asi nejako moc nepozorovať.... verím že to tentokrát vyšlo 🙂 už by bolo na čase po toľkej snahe 🙂

wera
2. sep 2010

@shandy hmmm možno nejaké pichanie v podbrušku, teda uhniezďovanie.... 🙂

kefalinek
2. sep 2010

@shandy neboj vyjde to, priznaky mat este nemozes az tak tyzden po Et aj to velmi slabe

shandy
2. sep 2010

@wera tak tuto vetu ti pripomeniem 😀 😀 😀 😀 😀 . to ja sa teraz nepozorujem, proti tomu, co bolo prvy raz 😀
@kefalinek dakujem, aj ja som toho nazoru 🙂 a vela priznakov moze byt aj z utrogestanu, takze priznaky nejako neriesim. pockam si na test 😉

kefalinek
2. sep 2010

@shandy ak sa ti bude utrogestan dobre zavadzat, teda mylsim, ze ak mas vlku sliznicu a ani nevies ze tam utrogestan mas tak si tehotna, vsimnes si to urcite

wera
2. sep 2010

@shandy ja viem viem..... aj ja sa budem určite strašne pozorovať.... ☹ .... a budem šalieť....
a kedy budeš testíkovať?