2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@janemari prave som pozadu citala nove spravy janemari straaaaaaaaaaasne moc gratulujem az mi slzy vybehli ked som tvoju dobru spravu citala este raz zo srdca gratulujem 🙂 🙂 🙂
@martinaaaaa ahojky 🙂 ako sa darí tehuľka? mohla by si nám poslať nejaké tehu vírusíky 😀
ahoj ja som tu len mame vaznu debatu s manzelom o nasej buducnosti, tak dnes pismenkovat nebudem a ideme dodiskutovat 🙂 Snad nieco vyriesime 😉
Pekny vecer aj tebe wera 🙂
@yeliel jasnačka pichám sama, ale zatiaľ mám len pero gonal tak to je v pohodičke.... uvidíme čo zajtra povie doki kedy pridáme cetrotide a menopur... to už potom nebude také jednoduché pichanie..... 😒 ale zvládnem 🙂
a Ty máš ako? už berieš liečiky od doki?
joj ja mám dnes pocit že je pondelok 😀
dobre ranko dievcence 😵
my sme vcera lietali po navstevach, tak som tu ani nebola. co nove?
@wera uz tretia vcelicka? no supis, tak kontrola nech dopadne najlepsie ako moze 😉, mrcha neva, ved oni nasadia primac 😀
@yeliel moja ty co s tou tvojou ZOO? 🙂
mna to cakanie tak zabija, este ze zajtra uz idem do prace, sice na jeden den alebo aspon cosi 😀

@yeliel Dufam, že to bude dobre znamenie 🙂 babenky opuštam vas momentálne, lebo babáb v praci je zima a nevedia si zapnut kurenie, tak idem hodit polienko 🙂 večer som tu isto, zatím pa