2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
jeeeeeej baby tesim sa, mame este jedneho mrazacika, tak uz mame spolu troch drobcekov mrazenych, huraaa 😵 😵 😵. tak keby to nahodou teraz nevyslo, este mozme absolvovat KETik 😅
@wera dobre ranko, ty si ina sikulka 🙂 takto zrana a uz o 4 skumavky lahsia 🙂
@shandy 😀 ruzova uz nieje davno 😀 ide len o to, ze povodne sme sa stahovali z UK( kde nam bolo fajn) do Belgicka koli manzelovej praci, najskor len na 3 mesiace, a uz su z toho 2 roky. Teraz v januari sme sa mali finalne vracat na Slovensko, a rozbehnut podnikanie. No manzelovi ponukli zas novu pracu, a tlacia ho, aby ostal min. este 6 mes a viac v Belgicku...... Takze ide len o to, ze kde budeme najblizsie roky 😀 😀 😀
@shandy prijemne cakanie, nech to co najrychlejsie ubieha.... rychlo velmi rychlo 😉
Nejako nestiham chodit na MK tak vas aspon pozdravim a zavirusikujem TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 nech su IVF a KET uspesneeeeeeeeeeeeee 🙂
@wera viac ako zaujimave. este pred nedavnom sme mali dom aj v UK a chodili sme kazdy chvilu hore dole. Obcas som uz stracala prehlad, ze v ktorej krajine som, na ktorej strane soferovat. Teraz sme uz len v BE. A keby babatko prislo, tak to cele ulahci, a vraciame sa domov. Lenze takto, kym si dava nacas, tak aj manzel si dava nacas. 😒 😒 😒
@janemari ako krasne ti tam svieti uz 8tt. Urcite daj vediet o srdiecku 😵
babulky tesim saaa, no keby bolo na mne, ja chcem aj desat deti 😀 😀 , ale budem vdacna aj za jedno 🙂
@noe fiha vy ste taki vtaci stahovavi? tak uvidis no, moj drahy na belgicko nadava, ten by tam nezil ani omylom 😀 a vzdy ked tam je, tak ma depky...no ale co uz ked si kvoli robote nenavyberame...
@janemari dakujeme za virusiky a tesime na srdiecko 😵
@weri a kedy urobis tu tabulku? 😉 😅
V pondelok idem na sono a urcite vam dam vediet,ved vsetko bude zavisiet od toho ci bude bit srdiecko alebo nie. 😖
@shandy tak ty planujes malu skolku 😀
Ja som v tom nasom stahovani tak dobrovolne nasilu.... ale to je dlhy pribeh 😉
Co sa tvojmu manzelovi nepaci na Belgicku? Mne sa paci, na chvilu, severna flamska cast je krasna. Teraz sme v Bruseli a to nenavidim. Krasne mesto na den dva pre turistov, na zivot hroza 😠
Ale to je asi vec pohladu, ja by som ani v Bratislave nemohla zit, to je na mna velike. Ja som povodne z Liptova a take malinke kludne mestecko, to mi vyhovuje 😀
@shandy ved ani ja uz neplanujem, a preto aj vcera sme sa s manzelom dohodli, ked chce zobrat dalsiu pracu v BE aj v novom roku, tak kludne. Ak pride babatko, tak potom to budeme riesit.
Brusel je Brusel 😖 asi tak ako Londyn.... atd
Ja zase az dedinu nemusim, ale male mestecko je pre mna idelane. Predsa aj nejake to kulturne vyzitie sa obcas zide 😀 😀 😀
@janemari nebojkaj, uvidíš že všetko bude okey 🙂
@shandy krása že desať 🙂 ja by som chcela tak tri nech je doma zábava 😀 teraz dvojičky a potom na staré kolená ešte aspoň jedno 😎 a tabuľku by som spravila len neviem či teda chcete tabuľku? 😉
@noe presne tak ako hovoríš, veď babulko a sťahovanie budete riešiť keď to príde... 😉
@monicka7299 ako sa cítiš? bola si dnes na kontrole? a ako si dopadla? kedy to vyzerá na OPU? držím palčeky 🙂
Dievčatá - OPU - ZAJTRA 😅
Bola som na kontrole aj včera. Takže vlastne chodím každý deň a folíky rastú ako zdivené takže po 7. dňoch pichania som včera pichla Pregnyl a dnes už len tak lážo-plážo čakám na zajtra ráno...
Inak z môjho pohľadu ľavý vaječník nič (iba jedno menšie vajko) ale pravý 😅 .... 3-4 folikuly 22 mm včera. Dr. vravel, že netreba na nič čakať musíme vybrať tieto veľké a krásne aby nepopraskali a uvidíme...
Minule som pichala 12 dní a mali ledva 18 mm . Myslím, že to sú ešte pozostatky hormónov v tele z minulého kola....
@monicka7299 fiiiiiha moni parádička, teda Ty ideš raketovým tempom 🙂 tak dnes poriadne oddychuj a na zajtra budem moc moc držať palčeky aby si to mala čo najskôr za sebou a bez problémov, určite sa ozvi budeme na Teba moc myslieť 🙂
@wera no posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂 mam sa dobre zle mi moc nebyvalo ani mi uz nieje v utorok idem na sono som zvedava co to mame v brusku a ty ako sa mas moja 😉
@monicka7299 jej zajtra OPU tak vela stasticka a nech to prebehne v pohodicke 😵
@janemari zlatko v ponkdelok cakam krasnu spravicku o srdiecko...prve v nasej temicke a pre tebe to najkrajsie v zivote 🙂 🙂 🙂
@janemari neboj sa mna to tiez chvilu matalo ale z dvoch mame jedno uspesne a sme radi a popravde som rada ze nebudu dve 🙂

@kefalinek kefi ja mam total mokro, sa citim ako pocikana 😀 😀
@wera test netusim veru 😀 😀 a buduci tyzden tu nebudem, tak asi najskor 10. den testnem, skor asi nie...