icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
2. sep 2010

@martinaaaaa zlatinko ďakujeme za tehu vírusíky 🙂 🙂 🙂 dúfam, že sú nákazlivé a všetky tu budeme čoskoro tehuľky 🙂 strašne rýchlo to letí že si už v 14.týždni... myslíš že už bude vidieť na utz čo bude? či idete na 4D? a čo by ste najradšej? máte už vymyslené aj mená?

wera
2. sep 2010

@yeliel jasnačka tak môžem spraviť tabulečku a aké info by sme tam dali?

martinaaaaa
2. sep 2010

@wera nie nejdeme na 4D ale vidiet to uz na takom specialnejsom dufam 😀 a meno mame iba pre chlapca Davidko 🙂 a moje virusiky su uzrcite nakazlive brucho mi chytili 4 baby a tie su uz tehotne 😉

wera
2. sep 2010

@martinaaaaa jeeeeej to fakt sú tehotné? to je parádička 😀 tak dúfam že nám Tvoje vírusíky takisto pomôžu 🙂 Dávidko je pekné meno 🙂 ja mám zase vybraté iba dievčenské 🙂 mne sa strašne páči Emily, Grétka, Michelle... ale to je ešte ďaleko kým budeme vybrať mená reálne pre bábo 😉

yeliel
2. sep 2010

@wera hmm som myslela...ze ty vies..ze co tam dame 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinaaaaa aj ja chcem pohladkat tvoje bruskoooooooooo 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 baby aj ja mam mena pre 2chlapcekov Miško a Matuško 🙂 deivčatko Michaela 🙂 😉

wera
2. sep 2010

@yeliel hmmm tak mohli by sme tam dať nick, vek, mesto, centrum, počet ivf a termín začiatku, prípadne opu.... 😉
jeeeej tak to budeš musieť mať dvojičky ked máš také pekné mená 😀

yeliel
2. sep 2010

@wera nooo tak neako ale aj Ketko tam mozme dat 😀 😀 😀

wera
2. sep 2010

@yeliel jaaaaj jasnačka že aj KETko 😀

monicka7299
2. sep 2010

baby... už mám trochaasi stres zo zajtrajška 😝 ...už kebyto tak bolo naposledy 😲

wera
2. sep 2010

@monicka7299 moni nebojkaj, zvládneš to a zajtra o takomto čase to už budeš mať za sebou 🙂 hlavne kľud a poriadne sa vyspinkaj a zajtra na Teba budeme moc moc myslieť 🙂

wera
2. sep 2010

dobrú noc babulky 🙂

shandy
2. sep 2010

@monicka7299 moni drzim palceky na zajtra 😵 😵 😵 , nech su krasne zrele vajka 😅
babulky docitam vas rano, dnes som behala kade tade 😅
dobru nocku 🙂

noe
2. sep 2010

@monicka7299 na zajtra drzim moc moc vsetky palce 🙂 🙂 🙂 Nech to dopadne na 1*

evasbk
2. sep 2010

@noe aj ja sa pripájam 😉

noe
2. sep 2010

@wera asi mi nieco uslo, o akej tabulke je rec??? 😨 😨 😨
Inak Emily je krasne meno 😵
@martinaaaaa blahozelam k babatku 😵 tvoje brusko a ten maly cloviecik v nom je asi kuzelnik. Asi sa pri najblizsej ceste cez BA zastavim, ked ma taku kuzelnu moc 🙂 A Davidko pre chlapceka je krasnucke meno. U mojho manzela sa dostalo do uzsieho vyberu (a to je co povedat, pretoze takmer ziadne sa mu nepaci) , takze mozno ak sa podari, tak nakoniec tiez bude David alebo Timotej 🙂

noe
2. sep 2010

@evasbk Ahoj sovicka, tak sme ostali asi len dve 🙂 vsetko to tu uz spi

noe
2. sep 2010

@evasbk wow Evi, ten tvoj datum, za par hodin zacinate. Super, ako rychlo to bezi 😵

yeliel
2. sep 2010

@evasbk
@noe myslite..ze ja spim ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
2. sep 2010

čaute, mením tu foto, lebo som tu bo 🙂 la odutá ako papuča

evasbk
2. sep 2010

@noe veru, už mám tebletečky nachystané. Zajtra idem ešte na preventívku k svojmu gyn. , dufam že bude všetko ok, no a o týžden začínam včeličkovať 😝

noe
2. sep 2010

@yeliel no neviem kde si???? ked sa nehlasis 😀 😀 😀

noe
2. sep 2010

@evasbk fiiiiiiiiha aka kocka 😉 inak foto hodne pomaha, aj ked je tam len nieco farebne neidentifikovatelne. Sa mi lepsie orientuje, vy sa uz asi poznate, ale ja mam v tom dost zmatok. A ked babule nemaju ani foto, tak to sa stracam uplne 😒

noe
2. sep 2010

@evasbk urcite musi byt vsetko OK....na to ani nepomysli, ze by sa nieco pos.......lo 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
2. sep 2010

@noe ale nepoznám, mám vo vas ešte chaos, kolko krat si čítam spätne aj par stranok aby som bola v obraze. Mohli by sme tu naozaj spravit nejaku tabulku, aby sme sa viac poznali. Baby tu niečo také spomínali ... 😉

evasbk
2. sep 2010

@noe zajtra dám vediet. Môj gyn. je taký starý dedo, čo má na všetko čas a všetko mu dlho trvá, tak tam isto zabijem pol dna 😅

yeliel
2. sep 2010

@evasbk pekne vas citam..ale este si robim neaku robotku..tak moc nevypisujem 😀 😀
@evasbk mojenko si aspon porelaxujes u deduska 😀 😀 😀 😀
@noe ceme tabulecku..kde dame zakladne ifosky pre orientaciuu..weruska nam to snad spravi 😉 😀 😀 😀

evasbk
2. sep 2010

@yeliel Zobudte werušku 😀

evasbk
2. sep 2010

@yeliel Čo ked u neho na koze zaspím??? 😅 😀 😀

yeliel
2. sep 2010

@evasbk weruska uz spinka 🙂 dak si zdriemnes 😀 😀 😀 ja chodim od mojho dokiho z centra bud nasrata alebo sa splu tak rehoceme...ze baby na chodbe nechapu co sa tam dialo 😀 😀 😀

noe
2. sep 2010

@evasbk tak aspom niesom sama 😀 ktora ma chaos 😀