2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera nie nejdeme na 4D ale vidiet to uz na takom specialnejsom dufam 😀 a meno mame iba pre chlapca Davidko 🙂 a moje virusiky su uzrcite nakazlive brucho mi chytili 4 baby a tie su uz tehotne 😉
@martinaaaaa jeeeeej to fakt sú tehotné? to je parádička 😀 tak dúfam že nám Tvoje vírusíky takisto pomôžu 🙂 Dávidko je pekné meno 🙂 ja mám zase vybraté iba dievčenské 🙂 mne sa strašne páči Emily, Grétka, Michelle... ale to je ešte ďaleko kým budeme vybrať mená reálne pre bábo 😉
@wera hmm som myslela...ze ty vies..ze co tam dame 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinaaaaa aj ja chcem pohladkat tvoje bruskoooooooooo 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 baby aj ja mam mena pre 2chlapcekov Miško a Matuško 🙂 deivčatko Michaela 🙂 😉
baby... už mám trochaasi stres zo zajtrajška 😝 ...už kebyto tak bolo naposledy 😲
@monicka7299 moni nebojkaj, zvládneš to a zajtra o takomto čase to už budeš mať za sebou 🙂 hlavne kľud a poriadne sa vyspinkaj a zajtra na Teba budeme moc moc myslieť 🙂
@monicka7299 moni drzim palceky na zajtra 😵 😵 😵 , nech su krasne zrele vajka 😅
babulky docitam vas rano, dnes som behala kade tade 😅
dobru nocku 🙂
@wera asi mi nieco uslo, o akej tabulke je rec??? 😨 😨 😨
Inak Emily je krasne meno 😵
@martinaaaaa blahozelam k babatku 😵 tvoje brusko a ten maly cloviecik v nom je asi kuzelnik. Asi sa pri najblizsej ceste cez BA zastavim, ked ma taku kuzelnu moc 🙂 A Davidko pre chlapceka je krasnucke meno. U mojho manzela sa dostalo do uzsieho vyberu (a to je co povedat, pretoze takmer ziadne sa mu nepaci) , takze mozno ak sa podari, tak nakoniec tiez bude David alebo Timotej 🙂

@martinaaaaa zlatinko ďakujeme za tehu vírusíky 🙂 🙂 🙂 dúfam, že sú nákazlivé a všetky tu budeme čoskoro tehuľky 🙂 strašne rýchlo to letí že si už v 14.týždni... myslíš že už bude vidieť na utz čo bude? či idete na 4D? a čo by ste najradšej? máte už vymyslené aj mená?