icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
5. sep 2010

@evasbk teda aká smola... ale zase je to dobrý nápad na vianočný darček, no nie? 😀

monicka7299
5. sep 2010

@noe si malá? to keby si žila vedľa mňa alebo bola len taký pozorovateľ, tak to by boli zážitky 😀
Som sa pýtala môjho tatina: "Tati, prosím Ťa, svietila vôbec nejaká hviezda na nebi keď ste ma robili?" a on: " Ty si bola tá hviezda..." 😀 😀 ............ a potom kolegyňa jedna sa pýtala otca, že prečo nič nemajú a tak:.... a on jej na to:" Nie je umenie narodiť sa , ..Ale komu sa narodiť" ... takže tak ... 😅 😅

monicka7299
5. sep 2010

Inak, fakt mi je desne.... 😝

noe
5. sep 2010

@evasbk ups... to muselo byt neprijemne... my mame tiez podobnu skusenost..... na ceste zo svadobnej cesty, uz z letiska domov, nam ukradli batoh s novou zrkadlovkou, laptopom a asi tisickou fotiek..... to bolo sllllllllz.... Ale ani nie koli fotaku a laptopu, ale koli fotkam a vsetkym udajom v PC ☹
Vy ste zachranili fotky, ci tiez boli stratene?

evasbk
5. sep 2010

@monicka7299 Ja som vždy po transfere ostala chorá, ako naschval 😠 ale záhada je že pred tým som dlho nebola. Ja si myslím že vela chorôb je aj zo psychiky . človek si praje aby mu nič nebolo, stale na to myslí a ..................Takže ráno ked si pojdeš pre drobca už ti nič nebude, musíš si to povedat hned rano , že si ok, všetko bude ok a usmej sa do zrkadla, ver pomáha to

evasbk
5. sep 2010

@noe, to nie karta bola bola ok

annamary27
5. sep 2010

@monicka7299 to mi je ľúto,tá stimulka asi nejak oslabuje našu imunitu,veľa kočiek má počas nej alebo okolo OPU a ET nejaké vírusové ochorenia.Fakt skús tú homeopatiu,tá neuškodí ani mimi.Držím palce 😉

monicka7299
5. sep 2010

@evasbk 😅 ... vyskúšam... sila sugescie je silná 😀 ale díkes.... dám ešte kvapky do nosa(ak nájdem) 🙂

noe
5. sep 2010

@monicka7299 kazdy sme nejaky.... ale teraz som pozerala vase foto a ste krasna rodinka a to ako sa vsetko okolo vasho bojovnicka deje, je pre mna zazracne.

Tak zavri kona, a utekaj do perin, riadne sa vyspat pred zajtrajskom. To mozu byt aj nervy, ktore to spustili 😒
Nech si zajtra asom trosku fit 🙂 Moc drzim palce 🙂

evasbk
5. sep 2010

@wera ked ja som viac náročná, ja chcem na vianoce drobca v brušku 🙂 Ale ved na vianoce mám meniny 😉 Dík za dobrý nápad

monicka7299
5. sep 2010

@annamary27 ďakujem...ale asi fakt na tom niečo bude však je to nápor na telo a vlastne aj na psycho a potom kto to má vydržať??? .... No predsa MY - SILNÉ ŽENY 😉

noe
5. sep 2010

@evasbk my citas myslienky, ked piseme to iste 😀

monicka7299
5. sep 2010

@evasbk na vianoce bude drobec už "starý" - bude mať 3 mesiace a darčeky sa dávajú nové 🙂)) ..takže... 😉

noe
5. sep 2010

@evasbk teda si inak narocna, manzelik ti chce dat fotak a ty hned babatko 😀 😀 😀 ved co budes trocharcit 😀 😀 😀
Ale asi sme na tom rovnako, manzelik uz tretie Vianoce vie co chcem pod stromcek 😵 urcite sa dockame 😵 😵 😵

evasbk
5. sep 2010

@noe Ja verím že po 5 rokoch už konečne budeme mat krasne vianoce, inač ich vždy preplačem 😢

monicka7299
5. sep 2010

Dobrú nocku dievčatá 😉

noe
5. sep 2010

@monicka7299 3 mesacny je este mladatko, a v tom case sa uz snad dozvedia co sa v brusku skryva, tak to bude dalsi velky darcek 😉

monicka7299
5. sep 2010

@evasbk aj Vy 5 ?

noe
5. sep 2010

@monicka7299 dobru nocku, papa 😵

noe
5. sep 2010

@evasbk juj bambulky, vy tu obcas tak napisete, ze mam pocit, ze citam o sebe...... mame nejak vela spolocneho a to sa ani nepozname 🙂

evasbk
5. sep 2010

@monicka7299 Tak budem chciet nové dupačky 😀

evasbk
5. sep 2010

@monicka7299 Od aprila 2006 sme sa snažili a v oktobri som prvý krat navštívila dr s týmto problemom, takže už je to naozaj dlho 😢

wera
5. sep 2010

@evasbk joooooj všetky musíme mať krásne vianočné darčeky 2v1 🙂

noe
5. sep 2010

@evasbk 😀 😀 😀

evasbk
5. sep 2010

@wera ved uvidíme. Musíme stat s nohami na zemi 😉 pri prvom som to brala ako samozrejmost, že ved je všetko ok, krasne emb. atď, no a potom prišli velké sklamania ☹ Ale na druhej strane to teraz cítim že už sa to konečne podarí, ale ako každá z nás mám strach

wera
5. sep 2010

@evasbk asi sa netreba báť ale dúfať že aj na nás sa už usmeje šťastie 🙂

yeliel
5. sep 2010

@wera
@evasbk
@noe uz nech su vianoce 😉 🙂 😀 ja si tiez kazde vianoce poviem..ze dalsi rok za nami a babenko nikde ☹

wera
5. sep 2010

babulky ja idem do hajan, prajem dobrú nôcku 🙂

evasbk
5. sep 2010

@wera to šťastie musí prísť , ved tu píšem s babami ktoré ste super a všetky si to zaslužime. Vždy som túžila že na vianoce oznámiť rodine radostnú novinu, a teraz som krôčik od toho aby sa mi to splnilo 🙂
Ok baby idem spať, zajtra ma čaká náročný, ubehaný deň......banky, učtaren pre výplaty,atd... 😝
zatím pa 😉

evasbk
5. sep 2010

@yeliel Musíme byť len silné a veriť si, je to pravda ako písala wera 🙂