2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk ano myslim, ze tak sa volala, a kecal jej do toho aj Dr, Krajkovic a spolu sa zhodli, ze to bude dlhy protokol. Ale rozpisala si mi to uzasne, konecne mam v tom jasno a som aj pokojnejsia, ze to nieje az taky velky strasiak 😉 😲 🙂
@yeliel ahoj, no veselo este len bude, lebo zajtra uz budeme smrdiet statocne, a o zachode nalozenom ani nehovorim 😀 😀 😀
dobré ránko babulky 🙂 teda aké krásne pozitívne správičky som si tu prečítala hneď mám lepšiu náladičku 😀
@monicka7299 strašne moc moc gratulujem, moc som na Teba včera myslela a držali Ti palčeky 🙂 Vaše embryjko je obrovský bojovníček a verím že teraz už keď spinká u maminky v perinke tak mu bude už len lepšie a lepšie 🙂 nasadili Ti utrogestan? a ako sliznica, stihla pekne narásť?
@noe jeeejo ste to mali veselé včera, sa tam teda nenudíte 😉 😝 tak hlavne aby Vám vodu rýchlo opravili 🙂
joj tu u nás v Ba bola ráno riadna kosa, aj v kabáte som sa klepala.... inak mňa už riadne bolí brucho a tak sa naozaj teším že od zajtra budem pekne domka ležkať a oddychovať 🙂
Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8 oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, 2 bojovníčkovia s PK na ET, tt
@wera oprava asi som to zle napisala nemala som PK vklad 2 vyvolenych po 2 dnoch od OPU 🙂 1 den po OPU sa vyvijalo 5 na 2 den len dve a tie mi v ten den vlozili 1 sa ujalo 😉 a dakujeme za tabulku si strasne zlata 🙂
@monicka7299 drzim palce 8 bunkove je krasne cislo 🙂 ja som mala jedno 4 a druhe 6 bunkove 😉 drz sa papa
tak a ešte raz tabulečka upravená 😀
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8 oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad s PK na ET, teraz 14 tt - 1 babulko
jeeeeej ja som si až teraz všimla že som si do tabuľky dala zlý vek 🙂 už nemám 26 ale 27 😀
@wera krasny dnik..... ako rychlo vam to ubuda, zachvilku uz budes nasledovat Monicku 🙂
Ona s tym svojim malickym su pre mna velikansky zazrak akoby to bol len krasny sen, a ono je to este krajsia realita 😵 😵 😵
Veru my to tu mame vesele, ale vy o nic menej..... brrrrrrrrrrrrrr ina zima, nejak sa poponahlala, dufam, ze perinbabka este neplanuje svoj prichod 😀
Ahojte dievčatá! Nebola som tu len chvíľku a musela som dobiehať 20 strán. Držím palce všetkým, ktoré si už picháte včeličky. @monicka7299 so zatajeným dychom som čítala a čakala, ako sa to vyvinie, teraz to už musí dopadnúť výborne!
@martinaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeej supeeeer, gratulujem 🙂 takže môžete uvažovať nad menami 😉
@wera dakujem pekne strasne som chcela chlapca 🙂 meno uz mame bude to David 🙂 🙂 🙂
@martinaaaaa výborne,gratulujem.Už bolo vidieť na sone,alebo si si robila nejaký test?
@zuzana_18 bolo vidiet na sone ako ma ruku pod hlavou kope nozickami a je chlapec 🙂
ahojte..... 😵 😵 tak dnešná návšteva Helíka dopadla tak ako som očakávala vlastne neviem ništ bližšie a nemám nič nové lebo mrcha ešte ne dorazila tak dufam že nebude jaký problém....prestáva sa mi to páčiť....ozaj babule ked stimulujete ste aj na PN ?
@monicka7299 siln odrzim palceky uz to vyde na 100 %%%%%%%%%%%,budem na teba mysliet kazdy den
babuľky a tu je upravená tabulečka aj so sunday 😉
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
Stimulky / KETky:
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 8.9.2010, OPU asi 10.9. genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad s PK na ET, teraz 14 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Adamko 🙂 )
@janicca ahoj,ja som počas stimulky robila,OPU mi vyšlo pred víkendom,tak som volno nemala a potom som bola PN od ET až po test z krvičky a keby to vtedy dopadlo dobre,tak možno potiahnem nejaký ten mesiac ešte doma pre istotu,lebo v robote je nahánačka a nevyhnem sa dvíhaniu ťažkých vecí. 😉
@martinaaaaa a na koľký deň Ti vkladali? Minule mi v pondelok OPU a streda ET t.j. na 2.deň (2x2-bunkové)a teraz v piatok OPU a v pondelok ET 3.deň 1x 8 bunkové.

@noe Tak supiš. A volala si s pani Mikulovú - koordinátorkou?