icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

monicka7299
7. sep 2010

@noe
@sunday1
@kefalinek
@wera
@martinaaaaa
@yeliel
@evasbk ďakujem dievčatá.... inak ... je u mňa sestra na návšteve, takže ani nestíham ležať... dúfam, že to nič......
a tak rozmýšľam: je z maternice nejaký EXIT?? (únikový východ) kede by mi mohlo odplávať???

monicka7299
7. sep 2010

@wera ale
@martinaaaaa chce Davidka , nie? 🙂

yeliel
7. sep 2010

@monicka7299 neboj neodplave nikam 😉 🙂

monicka7299
7. sep 2010

@yeliel si zašijem dziéééru 😀

noe
7. sep 2010

@monicka7299 ziadny EXIT nieje az pri porode sa otvara 😀 Ale nech ta sestra moc nezamestnava, skor ako spravna domaca sa nechaj ty obskakovat navstevou , ved mas narok 😉 😉 😉

noe
7. sep 2010

@janicca neboj cervena pride, pravdepodobne si dava len nacas, lebo vie, ze ju vsetci cakaju, ako spravna dama 😀 😀 😀

@wera ty si nas takto skoro opustila, tak pekne snicky a odzajtra si uzivaj zasluzene volno 😉

noe
7. sep 2010

@monicka7299 mas dobry postrech, som prelistovala dopredu a vazne tam Martinka pisala, ze bude DAVIDKO 😵 Ale aj Adamko je krasne, ho nasa Wera premenovala 😉

evasbk
7. sep 2010

@janicca ahoj, ja pojdem na PN tiež asi par dní pred OPU, podla toho ako sa budem cítiť. 😲 32 den a ešte si nedostala mrchu?? Co ti na to povedali??? Máš si aj tak už začať pichat? Mne 30 den vychadza na piatok a neviem čo budem robit ked mi príde napr. v sobotu, to asi mi budu kazat aby som prišla v nedelu, že?? No neviem, asi tam radšej potom zavolám

yeliel
8. sep 2010

Dobre ranko babulky 🙂

annamary27
8. sep 2010

@yeliel dobré,ahoj 😀 😀 😀 aj ked také umrholené 😝

janicca
8. sep 2010

bre ránko ja sa hlásim .... 🙂 tak už došla už som spokojnejšia a hlavne kludnejšia bo tie hormony si so mnou robia čo chcu
@evasbk volala som v čera s koordinátorkou a pýtala sa ma či už došla a ja že nie tak mi povedala že mám dnes volať po 9:00 hod.....tak že dnes už asi budem pichať ....ešte som sa jej pýtala čo ked nedorazí ?tak ona na to že je potrebné sa dostaviť v piatok....šak skus si tam cinknuť a oni ti poradia..... 🙂
@noe ti poviem dáma dorazila v noci asi sa bola ešte posledný krát niekde vyblázniť ....... 😀 😀 😀 😀
@monicka7299 a ty na exit zabudni ide zima a v brušku mu bude teplejšie ....... 😉 😉

a na PN pojdem pravdepodobne pred OPU ako aj pri prvom IVF ... 😉

sunday1
8. sep 2010

Dobré ránko 🙂

evasbk
8. sep 2010

Dobré rano, babenky 😉
@janicca Ak sa bola naozaj mrcha posledný krat niekde vybláznit, tak nevadí že dorazila tak neskoro, hlavne že prišla. Inak aké je to čudné, že prave my sa tešíme kedy dorazí mrcha. Kolko rokov, mesiac čo mesiac som ju nechcela a teraz sa jej neviem dočkat 😅 🙂

janicca
8. sep 2010

@evasbk už som vola a kázali mi od zajtra pichať puregon dávku 200 sa mi zdá že je to moc prvý krát som pichal 150 no sa mi zdá že už moc rozmýšlam..... 😕 to je ten paradox s tou mrchou ale čo už narobíme už je to raz tak ..... 😉

kefalinek
8. sep 2010

dobre ranko,
@evasbk tak s tou mrchou ma to tiez napadlo, ale ja dufam ,ze ta moje je uz posledna

janemari
8. sep 2010

Babenky cerstve virusiky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵

annamary27
8. sep 2010

@janemari mňam-mňam vírusíky,podte sem,už tretí den mi mešká ms,tak snád zjem dosť tých vírusíkov 😎 😎 😎 😎

martinaaaaa
8. sep 2010

@monicka7299 mne vkladali na druhy den po OPU jedno 4 a druhe 6 bunkove ale netusim ktore z nich zabojovalo 🙂

martinaaaaa
8. sep 2010

baby posielam vam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusiky 🙂

monicka7299
8. sep 2010

@martinaaaaa
@janemari -ďakujeme 😀 😀 😀 😀 -hádam niečo chytím 😀 😀

janemari
8. sep 2010

@annamary27 tak este chytaj aby si sa dobre prejedla TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀

yeliel
8. sep 2010

@annamary27 cavelo 😉 🙂 myslis..ze zena tvojo sefa mala pravdu ked ti meska mrska? ☹ 😀

evasbk
8. sep 2010

@martinaaaaa dufam, že baby nechali nejaký aj pre mna!!! Keby nie, že mi ešte pošleš??! 🙂 😀

annamary27
8. sep 2010

@yeliel hát myslela som si to do teraz,akurát som ms dostala,takže hor sa na 2.ivf,teraz by mi bodlo rýchle schválenie,lebo pichať by som mala 1.10.len ešte nemám doma protoklol a ani injekcie.inak by som musela zasa čakať na dalšiu ms a padlo by mi to až na koniec oktobra.

annamary27
8. sep 2010

@janemari dakujem ti za pomoc,ale už ms dorazila ,takže obžerstvo vírusíkmi sa nekoná tentokrát. 😉 😉 😉 😉

wera
8. sep 2010

ahojte babulky 🙂

tak ja hlásim dnes kontrolu u doki, vyzerala byť potešená, vyzerá to dobre 🙂 na ľavom aj pravom vaječníku sa pekne robia folíky, hovorila že všetky sa veľkostne zjednotili aj my ich ukázala na sone 😀 neviem kedy bude OPU, ešte mám zajtra pichnúť 225 jednotiek a v piatok idem na kontrolu, takže opu asi cez víkend alebo začiatkom budúceho týždňa 🙂 joj ja sa tak teším že na obidvoch vaječníkoch sa niečo chystá 🙂
a dnes som bola aj na endokrino pre výsledky a všetko mám úplne v poriadku 🙂

@janemari zlatinko ďakujeme za vírusíky, budeme ich ešte veľa potrebovať 😀 a ako srdiečko?

@martinaaaaa aj Tebe ďakujeme za vírusíky 🙂 joj už Ti krásne preskočilo na 15tt to je parádička 🙂

yeliel
8. sep 2010

@annamary27 joj do prdele aj z mrchou 😀 😀 😀 tak snad ti to stihnu schvalit aby si to pekne stihla..mna zajtra caka zase hemato uz mam konecne vysledky..som zvedava ako nakoniec Dr.rozhodne...,ze co dalej..ozaj ty si po prelieceni bola aj na kontrolny ster?

yeliel
8. sep 2010

@wera ahojcek....vies aj kolko mas folikov? 😉 😀 same dobre spravicky.. 😉 🙂

wera
8. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂 neviem koľko je folíkov, to mi doki nepovedala ale videla som tam okolo 5 kúskov na jednom vaječníku...hmmm ale veď uvidíme v piatok, alebo sa nechám prekvapiť až na OPU 😀 joj a dnes mi zobrali aj krvičku na HP 😀 😀 😀

wera
8. sep 2010

@yeliel zlatinko a Ty ako? berieš aj tie probiotiká k tým antibiotikám?