2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@noe tak drahému nemôžem ani ja nič kupovať na oblečenie...aj keď ja to porušujem 😀
verím že tu u nás s tými sedačkami už ľudia dostali rozum...aj keď je pravda že nedávno som videla dve decká asi 4-5 ročné vzadu sedieť nepripútané.... je to strašne nebezpečné... ale keď som sa pozrela na rodičov dopredu ako im tam v aute fajčili tak som len prevrátila oči.... 🙄
môj manželík sa bojí že by dve detičky naraz nezvládol...ale veď ja by som sa o ne starala keby bol v robotke... 😀 j pravda že dve sú na rizikové tehotenstvo, ale ja by som aj tak ostala celé tehu domka... 🙂
babulky tak ja idem do hajan... ráno idem na kontrolu do centra tak sa potom ozývam 🙂
ahojte babulky 🙂 tak ja som už aj naspäť od doki z centra, folíkom sa darí dobre a teda odber v utorok 🙂 dnes mi ešte pichli menopur a cetrotide, zajtra ráno už len cetrotide a večer o desiatej na pohotovosť dať si pichnúť pregnyl 🙂
@annamary27 ahoj, neviem kedy presne sme ju podavali, vypisovali nam ju v centre... ratam, ze to bolo okolo 6. augusta, ked tam bol muz na spermiograme a ja som doniesla vypisane cestne prehlasenie... cize je to mesiac 🙂
@evasbk hej menopur do zadku 😀 ale pichali sme ho len včera a dnes, lebo mi už došli perá gonal... ale našťastie mi ho pichali v centre lebo sama by som to doma asi ťažko pichla 😅
a ty ako včeličkuješ? v pohodičke?
@sunday1 hmmm ani v centre keď mi pichali cetrotide to takto nerobili... ale zajtra môžem skúsiť, ešte ráno pichám poslednú injekciu cetrotidu 🙂
caute baby posielam vam cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky nech ma vsetky uz nasledujete 🙂 🙂 🙂
jááj, aké fajné popľutie. Aj ja som si dovolila nejaké vírusíky inhalovať. A ďakujem 😀 😀 😉 Neviem, či som k radostnej správičke blahoželala, tak pre istotu: Supééér, gratulujem a držte sa! 🙂
@wera tak to ma tesi, ze mas tolko folikulikov,to bude pekna urodicka
@nechsazadari neboj len si daj virusiky je ich dost pre vsetky 😀 😀 😀 😀
ahoj babule 🙂
@wera super moje...to bude teda v utorok urodicka 😉 🙂
@nechsazadari cavelo..ako? 🙂
@martinaaaaa joj ďakujeme za najnovšie vírusíky, zídu sa 😀
@kefalinek dúfam, že bude dobrá úroda 😀 veď aby nám zostalo aj na bračeka alebo sestričku 😉 a ako sa cítíš? máš ešte bolesti?
@nechsazadari ahojky 🙂 vitaj u nás, bola si tu už niekedy? nejako sa nepamätám 🙂
@monicka7299 ahoooojky 🙂 myslela som na Teba ako máš... ako cítiš? kedy chystáš testíkovať?
@yeliel - ahojky, všetko po starom. Vo vtórnik sa chystáme do GF a snáď podáme žiadosť na poisťovňu. A inak sa odhodlávam, že dám výpoveď v práci, lebo ak nie, tak začnem byť asi nebezpečná pre okolie, alebo pre seba 😉 Drž palce, aby to nebolo zlé rozhodnutie. A hlavne si pekne oddýchem potom po ET a nebudem musieť byť na PN 😝
A Ty ako? Preliečuješ?Je už lepšie?
@wera - ahoj a ďakujem. Už som tu mala nejaké tie nočné rozhovory s yeliel a potom ani neviem, ale stále vás po očku sledujem a jeseň- zima 2010 bude hádam moje 2.ivf. Držím palce na utorok, nech je vajíčok ako na veľkú noc! Jedno krajšie ako druhé a veľááá. 🙂
@nechsazadari ďakujem za milé priane, si zlatá 🙂 vitaj u nás v témičke 😉 ak sa smiem spýtať tak prečo Vám prvé IVFko nevyšlo?
@nechsazadari mozno ked budes v poho tak to pomoze aj babatku 😉 🙂 aj ja uz chcem ist do GF 😀 dobrala som lieky tak dufam,ze zoo je prec pojdem v pondelok na kontrolný ster a dam si konecne vyvolat mrchu nech mozem zacat pripravu na KET ..Z hemato mam uz aj faxik tak by sa aj dalo pomalicky zacat..dufam len ,ze bude co vkladat ..
@nechsazadari určite naše druhé ivf-ko dopadne na výbornú a budeme ho prežívať spolu tak ako to naše prvé 😀 😀 😀
@yeliel ahojky?ako u Vás? u nás od obeda leje.Manžel ma teraz otravuje,že chce isť k našim,ale ja som taká unavená z toho počasia,že radšej dám vaňu a budem lenošiť pre TV a laptopom s Vami 😀 😀 😀 😀
@annamary27 tu neprsi..a ani ma nikto neotravuje 😀 😀 😀 som sama samucicka drahy v robotke az do rana..tak sa tu bavcam na nete 😀 😀 😀 vcera som kus depkovala ale dnes je to uz lepsie.. 😉 🙂
@wera testík???? júúúj, daj pokoj 😅 ...minule mi stačilo.... ale skúsim v piatok - 11. deň to bude. skôr určite nie...
aj tak v pondelok mám odber krvi

@wera sranda chlapi.... mojmu ani oblecenie nemozem kupit, on vsetko sam, radsej menej ale kvalitne 😀
Neviem, co sa tyka sedaciek, hlavne na Slovensku to tak vnimam, ze mnohi to maju len koli pokute, ale ked sa dieta rozplace, tak ho tam nedavaju. Asi je to zvyk, ze ked sme my za mlada mohli chodit aj 4 vzadu v skodovke bez pasov a nic sa nestalo, tak preco zrazu by to malo byt inak??? 😒
Tu je to automaticke, takze dufam,ze sa to dostane coskoro aj k nam. Taketo pozitivne veci by sme mali odkukavat od zapadu 😀 😀 😀
Manzelik sa boji v suvislosti s dvojickami len tehotenstva, lebo je to predsalen uz rizikove. Ale ak by sa narodili zdrave babatka, tak je to uz len 2x taka radost. Prvy rok by bol urcite tazky, ale to by sme zvladli a muzickovia tiez 😵 😵 😵