icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
11. sep 2010

@sunday1
@annamary27 babulky ja netuším koľko mám folikulov... ale asi dosť, nevedela som ich narátať...zo takých 5-7 ich asi na jednom vaječníku bude.... juj už aby bol utorok večer 🙂

annamary27
11. sep 2010

@monicka7299 počet folikul bol síce u mna pekný,ale vidíš,na vklad ostali 2 a nezahryzlo sa ani jedno a mrazáčikovia tiež žiadny,takže tu ide o kvalitu a nie kvantitu. 😎 😎 😎

wera
11. sep 2010

@monicka7299 moni ešte stále sa môže stať že ak bolo embryjko krásnučké tak sa ešte môže rozdeliť na dve babulka, to by bola pekná predstava no nie?

sunday1
11. sep 2010

@monicka7299 síce ich bolo dosť, ale nič z toho. Uvidíš, že Tebe bude stačiť aj jeden 😉

sunday1
11. sep 2010

@wera víkend ubehne a už je tu utorok. Vyzerá to na peknú úrodu 😀

annamary27
11. sep 2010

@wera ja som tiež do OPU nevedela kolko ich mám.Každý lekár u ktorého som bola počas ivf na kontrole,len vravel,že dobre reagujem,výsledok som sa dozvedela až cez OPU,že bolo 19vajíčok a celkový počet folikul mi povedala dokina až teraz pri druhej konzultácii,ked mi v skratke rozprávala ako u mna prebehlo prvé ivf.

janicca
11. sep 2010

ahojte babulky ..... 😉 nezáleží na kvantite ale kvalite hoc bude aj jedno len nech je to to pravé babatkové....bože mne sa to všetko akosi pomaly vlečie už aby som mala cele IVF za sebou .... 😉

sunday1
11. sep 2010

Ono sa to asi nedá celkom presne odhadnúť, mne doki povedal, že toľko vajok ani nečakal, hoci som uňho bola na ultrazvuku.

janicca
11. sep 2010

@annamary27 ups opakujem sa až teraz som si prečítala tvoj príspevok že nejde len o kvantitu............. 😉
@wera tak ty už to máš za chvílu za sebou no držím palce.....ja idem v pondelok na kontrolu tak som zvedavá ako sa to všetko vyvíja....

annamary27
11. sep 2010

@janicca nevadí 😀 😀 😀 😀 ,nemám na ten názor patent 😎 😎 😎 😎 tak ho môžeš zdielať so mnou 😵

wera
11. sep 2010

@sunday1 joj no už nech víkendík prebehne nech už vieme na čom sme 🙂 to čakanie je zo všetkého najhoršie... tá neistota... 😒

@annamary27 fuuuha to je teda extra počet 🙂 a nebolelo Ťa bruško? mňa sa dnes doki pýtala či ma nebolí brucho...

@janicca ďakujem 🙂 a Tebe sa ako včeličkuje?

sunday1
11. sep 2010

@wera áno, to čakanie... Keby sme mali istotu, že to dopadne dobre, tak by sa nám ľahšie žilo. Ja mám strašný strach z ďalšieho sklamania...

annamary27
11. sep 2010

@wera chvalabohu,klop-klop, mi nič nebolo,nemala som žiadne nepríjemné príznaky.snažila som sa sama seba moc nesledovať,lebo ,ked som sa dostala k téme OHSS,nebolo mi všetko jedno,ked som o tom čítala.

wera
11. sep 2010

@annamary27 no toho hyperstimuláku sa bojím aj ja... ale ja som ho už mala, síce našťastie iba takú slabú formu, ale aj tak to nebolo nič moc... to je super že si nemala príznaky, ja sa snažím tiež nepozorovať ale už ma vaječníky dosť bolia... dnes keď som išla autom tak som nadávala na každú jamu na diere.... a keď dlhšie sedím tak sa ledva postavím... 😖 nevadí do utorka vydržím 🙂

@sunday1 hmmm to máš pravdu, tá neistota a hlavne sklamanie... keby som išla na prvé IVFko tak by som sa tak nebála ako teraz keď už viem že to môže aj nevýjsť....

sunday1
11. sep 2010

@wera ja som do toho prvého išla s presvedčením, že sa to podarí, teraz mám taký divný pocit. Pozitívum je, že už vieme, ako to chodí a že sa celého procesu nemusíme báť 🙂

janicca
11. sep 2010

@annamary27 no ešte že tak 😀 😀 😀 😀........pri prvom IVF som bola zo všetkeho trošku mimo a vlastne som ani nevedela že nejaký MK existuje a čo sa týka OHS tak to som pochopila až ked bolo po celom IVF čo všetko sa mi môže stať.....najlešpšie je nevedieť a nečítať asi tak ..... 😉
@wera ale dá sa zatial ani modrinky nemám len som taká nedočkavá najradšej by som to všetko prespala a zobudila sa už ked bude po všetkom ako šípová ruženka.... 😀 😀

janicca
11. sep 2010

@sunday1 presne aj my sme boli o tom presvedčení že to prvé bude tutofka a moc sme to prežívali ,teraz vieme čo všetko nás čaká a čo všetko sa može stať tak už to berieme tak športovo....

sunday1
11. sep 2010

@janicca aj ja sa to snažím brať športovo, ale akosi sa mi nedarí. Stimulovať chcem začať až v októbri a už teraz mám z výsledkov stres ☹

wera
11. sep 2010

@sunday1 máš pravdu, ja sa už ničoho nebojím.... ani ihiel, ani vyšetrení.... už to beriem tak že tam snáď aj rada chodím a vždy sa teším na každé vyšetrenie ktoré nás zase posunie o krôčik ďalej 😀

@janicca s tou šípkovou ruženkou je to dobré 😀 to by bolo fajn všetko prespinkať 🙂 koľko včeličiek si už pichla?

sunday1
11. sep 2010

@wera Na to sa teším aj ja 😀

janicca
11. sep 2010

@wera už som pichla 14 injekcií a puregon 3včielky ja mám dlhý protokol.....
@sunday1 aj ja mám niekedy z toho mišung v hlave ale snažím sa robiť všetko možné aby som na to nemyslela ....ja neviem asi začne hádam aj štrikovať a háčkovať 😀 😀 😀

wera
11. sep 2010

@janicca fiiiha tak to už máš za sebou riadne veľa včeličiek... a teraz už pôjdeš na kontrolu folíkov, je tak?

sunday1
11. sep 2010

@janicca 😀 😀 😀 to je milé. Ja som začala cvičiť jogu a mám fakt pocit, že mi to pomáha, som viac v pohode, aj keď sa podľa toho, čo som tu napísala, asi ani nezdá 😉

wera
11. sep 2010

babulky prajem Vám krásnu dobrú nôcku 🙂 ja idem do hajan 🙂

sunday1
11. sep 2010

@wera dobrú noc, pôjdem aj ja.

janicca
11. sep 2010

@wera áno presne tak moja veru kontrola bude tak dufam že ma prekvapia... 😉
@sunday1 tak to ti verím že ti to pomáha...pred IVF som sa aj ja začala sama sebe viacej venovať čo sa týka pohybu a musím povedať že to ozaj pomáha aj na figuru a hlavne na hlavičku.... 😀 a pevne verím že za tak cca za rok sa opat vrátim k mojím aktivitám ale už aj s kočíkom v ruke .... 🙂 🙂

janicca
11. sep 2010

dobru noc dievčence ...... 🙂 ))))

evasbk
11. sep 2010

@wera ahojky, ja včeličkujem uplne v pohode, príde mi to také normálne, až na tu prvu čo som nemohla natiahnut do striekačky
@janicca
@sunday1 baby, presne ako vy, aj som pri prvom ivf bola istá, že je to tutofka. Moc som sa na to pripravovala. Teraz???ako si mi to nedochádza že už stimulujem. Rano si jednu včielku šupnem a to je všetko na čo celý den myslím, aj to mi musí zvonit budík aby som nezabudla. teraz už viem čo ma čaká, aj som si toho vedomá že to može dopadnut všelijak, , ale neviem si to predstavit, alebo lepšie povedané nechcem si to predstavit...

monicka7299
11. sep 2010

Dobru noc 😉

wera
12. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂