2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
babulky a páči aj tabulečka, na osvieženie:
Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU bude 14.9., vklad 17.9. bez PK alebo 20.9. s PK, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad s PK na ET, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )
@wera tu bolo už dlho škaredo a rano ked som videla to slniečko tak super 🙂 Síce ja mám radšej jar a jesen, horuce dni nemusím. Ale by som prijala keby sa to počasie moc nemenilo, bojím sa aby som neochorela a teraz by to bolo naozaj dost blbé keby som prechladla 😅
Už sa teším ked posunieš v tabulke monicku do tehuliek, a potom neskor aj nás...
@sunday1 😀 Ja lutujem, že som sem nechodila pri prvom ivf, mne moc pomáha ked vás tu mám. Ja ked prídem domov , tak prvé čo robím zapínam pc a hned idem na koníka. Muža som si už tak vycvičila , že ked má on zapnutí net, tak mi to hned dá na koníka a ja sa už len prihlasim. Vždy sa ma opýta, čo je tu nové, ale myslím že to sa pýta asi len zo slušnosti, lebo ked mu začnem hovorit, tak sa mi nezdá že by ma počúval 😀
@sunday1 podla tabulky by shandy mala robiť TT už zajtra, myslím že už vie na čom je. Dufam, že nas nebude dlho natahovat.. 🙂
ahojte,u nás je polooblačno,čo ma odrádza od umývania áut, už som ich asi mesiac neumyla,lebo furt prší.
@evasbk Ja som nechcela ísť na koníka, lebo keď som si otvorila niektoré témy, tak ma chytila totálna depka, ale tu je to také pozitívne. Mne to tiež veľmi pomáha a hlavne sa vždy dozviem aj niečo nové. Inak môj mužíček o týchto mojich aktivitách ani netuší 😉
Ak sa shandy dnes neozve, asi začnem mať seriózny strach o jej výsledky, ale strašne jej držím palce, zaslúži si kúsok šťastia. Ale to asi my všetky, čo už máme toľko za sebou...
@annamary27 Ani mi nehovor, moje auto vyzerá ako traktor 🙂 To moj muž sa k svojmu sprava viac poriadkumilovne ako k bytu 😅 Ale dobrý nápad, manžel chce ist niečo robit ked je tak pekne, už mám pre neho robotu 😀len aby prišiel domov
ahojte 😀 ja mám ísť na krv až 20.9. ráno ale testnem v piatok...bude to 11. deň to by už nemal byť v tele pregnyl.... som zvedavá...
inak dievčatá - dosť ma bolí podbrušok takže neviem-neviem.... 😒
@yeliel
@wera
@annamary27
@janicca
@monicka7299
@evasbk
@sunday1
@kefalinek
Ahjte babulky, ste ine pisatelky 😀 Vcera sme mali krasne slniecko, tak sme boli este na pobrezi, trochu nohy omocit, asi posledny krat v tomto roku 😀 A dnes nam prsi, tak drahy mi tu odfukuje a ja som prisla nazbierat optimiznus od vas 😵 😵 😵
@monicka7299 ty ani nemysli, ze by to bojovnicek zabalil 😉 on sa len tak riadne zahryzava, preto ta boli brusko 🙂
baby, ja ako si dávam ten utrogestan, tak hľadám a skúmam krčok 😅 vraj, keď je tvrdý, tak je to dobré znamenie.... a viete čo, ja asi neviem kde ho mám....teda aspo som si nie istá.... je to také dlhšie a hrubšie 😅 😀 😅 😀 (som jak dilino)
už je zle...už začínam premýšať. Doposiaľ mi to išlo super - nemala som čas na premýšľanie a teraz poobede 😒 musím niekam vytiahnuť posádku, aby sme nesedeli a nehnili pred telkou.... inak aj tak sme tu celá rodina u našich neďaleko Piešťan, tak asi vybehneme alebo na hríby...aj tých je dosť(bediel)...
...INAK VŠETKÝM MÁRIAM PRAJEM LEN TO NAJ 😉
ahojte babulky 🙂 ja som si práve perfektne tri hodinky schrupla 😀
@monicka7299 vôbec nemysli na také blbosti že by to nemalo výjsť, verím že bojovník zabojuje až do konca 😉
@noe aké zlaté že si prišla nazbierať optimizmus 🙂 🙂 🙂
@monicka7299 jaj ty si ale zlata ,, 😀 😀 😀 si studujes krcok mna by to v zivote nenapadlo 😀 😀 😀 neboj tvoj bojovnik to zvladne...vsetky mu tu verime 😉 😵 😵 😵

@wera dobré ranko aj tebe. Konečne slniečko, joj ako mi to zdvihlo náladu 🙂