2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera 🙂 inac som vas vcera trochen citala...vo vasom Car davaju po ET este pregnyl..pride mi to ako celkm fajn napad 😀 😀 😀 aby to embryjko malo v tele tehu hormoniky...mne po ET pregnyl nepichali ale tusim nikomu co chodieva do GF..
babuleee co chodievate do Heliosu alebo ineho Car tak Vam po ET pichaju pregnyl? 😉 ak to mozno pomze tak si ho po ET prasknem do zadku sama 😀 😀 😀
@yeliel
@wera takze vy ste vkladali dve? Docitala som sa, ze len 1 z 5 tehotenstiev je dvojickovske, pri tych 4 sa uchyti len jedno. To je dost vysoky neuspech, ale zaroven aj uspech, ze ked sa vlozia dve, tak sa uchyti aspom jedno 😵
Ja len tak premyslam nahlas, ze ked to bude aktualne, kolko embrijok si vlozit. Doktor ma presviedcal len nan jedno, tak mame s manzelikom trochu dilemu, ze ako vlastne???? 😉 😉 😉
@wera jo jo na Americkom...presne sme tam boli 14.6 teraz pozeram do papierov ..sme tam uz aj 3krat volali a vzdy nam povedia...ze sme na rade..naposledy povedali,ze ak bude vsetko OK tak ysledky poslu mojej gynekologicke..tak sa zajtra opytam sestricky ci tam nieco nema a ak nie tak tam zas zavolam 😝 Ved snad by sa patrilo keby tie vysledky poslali aj nam ..
@evasbk tak umyla som svoje aj manželove služobné auto,aj ked neviem dokedy vydržia suché,no a teraz idem hladať svojho psa.Zdrhol nám niekam cez zadnú dieru v plote a nie a nie sa vrátiť.Len dufam,že ho nenapadol nejaký väčší pes,čo sa tu zvyknu potulovať. ☹
@wera veru divny...zajtra im tam volam ..uz ma to prestava bavit 😀 dufam,ze ason vysledky budu ok 😕
@annamary27 ahoj moje..dufam,ze havka najdes ..
@yeliel už sa našiel nezbedník jeden.Kričali sme jeho meno,pískali na neho všade-na ulici-na dvore-v záhrade,v pivnici,v garáži,v šope a nič.Chvílu sme počkali a zasa sme šli pátrať.On je taký trulo,že ked sa nám niekam zašije,tak nedá o sebe vedieť,ked ho hladáme.Zišla som asi tretí krát do pivnice a zas do garáže a ked som bola v garáži začula som ho 3krát zakňučať,tak som sa tam zas vrátila a hovorím mu zakňuč nech ťa počujem a zrazu niečo zaškrípalo a to on sa mi vyrútil na chodbe spoza botníka,ale ako sa tam prepašoval?Sused po obede ako som umývala autá strielal zo vzduchovky a on sa vtedy bojí,tak ho púšťam do domu a asi sa tak bál,že sa strčil kam vedel. 😀 😀 😀 😀 Jaj,padol mi kamen zo srdca,že sa našiel.
@yeliel to som kdesi čítala 😀 ...tak si tam šmátrám ale asi musím vyskúšať google - stavba tela 😀 😀
@annamary27 to som rada..ze sa nasiel havko 😵 mas ty doma veselo 😉
@monicka7299 joj ty rucka smatralka 😀 😀 😀 😀 si fakt pripad 😀 😀 😀
@monicka7299 ak sa ti utrogestan zavadza bez problem, no myslim tak ,ze ta netaha a nestipe, jednoducho ze ani nevies ze ho tam mas tak je ok
@yeliel veselo-veselo,teraz som utekala rozohnať nášho hafana od susedovho.Asi susedia nekrmia svojho malého podvraťáka,prešiel cez plot ,zistil kde má ten náš jedlo,tak sa tu o to bili.Nášho som rýchlo zatvárala do domu a druhého som s manželom musela zahnať cez dieru v plote k susedovi.Chudáčik,lutujem ho,lebo po obede ,ked som umývala tie autá som mu hodila granulky,lebo tak smutne na mna kukal a normálne ich hltal v kuse ani ich nerozkusal.
babenky vam tak zavidim, ze uz premyslate,ci tam babo je alebo nie, no u nas to vyzera na dlhooooooooooooo
@kefalinek ahoj moje..neboj dockame sa aj my caktelky 😀 😀 😀
@annamary27 u Vas to je ak na divokom zapade 😉 😀 ale tak aj mne by bolo toho havka luto ked mu nedavju papat to je take smutne ☹
@yeliel keby sa mi sem zatúlal z daleka,určite by som ho prichýlila,ale susedovi ho ukradnúť nemôžem 😀 😀 😀 aj toho nášho máme tak,že zrazu sa nám tu objavil pred dverami,nechávala som mu otvorené,vbehol sa najesť,napiť,utiekol ,pár krát to tak urobil až napokon ostal a už neutekal.Kde by mu bolo tak dobre ako u nástáááák veľmi ho máme všetci radi. 😎 😎 😎 😎
@annamary27 jej to som rada že ste havkiho nakoniec našli 🙂 hmmm a ten susedov...chudáčik hladný...
@kefalinek nebojkaj zlatko čoskoro sa dočkáš, ten čas tak rýchlo letí... 🙂

@yeliel ahojky 😀 😀 😀