icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
12. sep 2010

@yeliel ahojky 😀 😀 😀

yeliel
12. sep 2010

@wera 🙂 inac som vas vcera trochen citala...vo vasom Car davaju po ET este pregnyl..pride mi to ako celkm fajn napad 😀 😀 😀 aby to embryjko malo v tele tehu hormoniky...mne po ET pregnyl nepichali ale tusim nikomu co chodieva do GF..

babuleee co chodievate do Heliosu alebo ineho Car tak Vam po ET pichaju pregnyl? 😉 ak to mozno pomze tak si ho po ET prasknem do zadku sama 😀 😀 😀

wera
12. sep 2010

@yeliel hmmm ja som si dnes čítala pokyny k OPU a ET a je tam napísané že po ET dávajú pregnyl alebo agolutin 😉

noe
12. sep 2010

@yeliel
@wera takze vy ste vkladali dve? Docitala som sa, ze len 1 z 5 tehotenstiev je dvojickovske, pri tych 4 sa uchyti len jedno. To je dost vysoky neuspech, ale zaroven aj uspech, ze ked sa vlozia dve, tak sa uchyti aspom jedno 😵
Ja len tak premyslam nahlas, ze ked to bude aktualne, kolko embrijok si vlozit. Doktor ma presviedcal len nan jedno, tak mame s manzelikom trochu dilemu, ze ako vlastne???? 😉 😉 😉

yeliel
12. sep 2010

@wera myslis..ze ked sa po ET opytam ci mi nepichnu pregnyl budu na mna kukat ako na blazna? 😀 😀 😀

yeliel
12. sep 2010

@noe ja som za 2 minimalne 😀 😀 😀 mozno tvoj doky vie ,,,ze mas krasnu maternicu a si je isty..ze sa uchytia obe 😉 😀 😀

wera
12. sep 2010

@yeliel kľudne sa ich na to opýtaj, veď za to nič nedáš 🙂

@noe ja som sa pri prvom k vkladu ani nedostala, ale tento krát určite chcem dve 🙂 ak nevýjdu dvojičky tak verím že aspoň jedno sa uchytí 😉

yeliel
12. sep 2010

@wera budu po mne hucat,,ze kde na to chodim.. 😀 😀 😀 este sa skusim poradit s mojou gyndo...a mozno si ho fakt pichnem potom sama 😀 😀 😀 sak poskodit by to nemalo ked to pichaju aj vam ...ozaj to pichnu hned po zakroku? ked odchadzate? ci ako? 😀 😀 😀

noe
12. sep 2010

@yeliel
@wera dakujem, este sa urcite k tomu vratim, ked budme vediet aka bola uroda.
Moj maco sa mi uz zobudil, tak sa mu idem venovat 😀 😀 😀 zatial papa

wera
12. sep 2010

@yeliel fiiiha zlatko s tymto Ti neporadím, ale Moni Ti bude vedieť určite poradiť 🙂 ja Ti budem vedieť odpovedať až v piatok 😀

yeliel
12. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 to ma cas 😀 😀 😀 ved vies...ze ja este len cakam 😀 😀 ale zajtra uz dam ten agolutin...inac tu genetiku stale nemame 😝

wera
12. sep 2010

@yeliel supeeeer, teším že dáš agolutin 😀 konečne sa to poriadne rozhýbe a začnete prípravičku na eskymáčikov 🙂 tak a kedy ste to mali mať tú genetiku? my ju budeme mať aj tak až po vklade, takže to bude jedno 🙂

yeliel
12. sep 2010

@wera uz su to skoro 3 mesiace co cakme na genetiku 😝

wera
12. sep 2010

@yeliel fiiiiha to je extrémne dlho.... a kde ste to boli? na americkom?

yeliel
12. sep 2010

@wera jo jo na Americkom...presne sme tam boli 14.6 teraz pozeram do papierov ..sme tam uz aj 3krat volali a vzdy nam povedia...ze sme na rade..naposledy povedali,ze ak bude vsetko OK tak ysledky poslu mojej gynekologicke..tak sa zajtra opytam sestricky ci tam nieco nema a ak nie tak tam zas zavolam 😝 Ved snad by sa patrilo keby tie vysledky poslali aj nam ..

wera
12. sep 2010

@yeliel no je to taký divný prístup... hlavne že to pošlú Tvojej gyn, podľa mňa by to mali poslať Vám... ešteže sme išli do železničnej, tam povedali že keď to bude tak nám zavolajú a prídeme si pre výsledky.... tak uvidíme ako dlho im to bude trvať 🙂

annamary27
12. sep 2010

@evasbk tak umyla som svoje aj manželove služobné auto,aj ked neviem dokedy vydržia suché,no a teraz idem hladať svojho psa.Zdrhol nám niekam cez zadnú dieru v plote a nie a nie sa vrátiť.Len dufam,že ho nenapadol nejaký väčší pes,čo sa tu zvyknu potulovať. ☹

yeliel
12. sep 2010

@wera veru divny...zajtra im tam volam ..uz ma to prestava bavit 😀 dufam,ze ason vysledky budu ok 😕

@annamary27 ahoj moje..dufam,ze havka najdes ..

annamary27
12. sep 2010

@yeliel už sa našiel nezbedník jeden.Kričali sme jeho meno,pískali na neho všade-na ulici-na dvore-v záhrade,v pivnici,v garáži,v šope a nič.Chvílu sme počkali a zasa sme šli pátrať.On je taký trulo,že ked sa nám niekam zašije,tak nedá o sebe vedieť,ked ho hladáme.Zišla som asi tretí krát do pivnice a zas do garáže a ked som bola v garáži začula som ho 3krát zakňučať,tak som sa tam zas vrátila a hovorím mu zakňuč nech ťa počujem a zrazu niečo zaškrípalo a to on sa mi vyrútil na chodbe spoza botníka,ale ako sa tam prepašoval?Sused po obede ako som umývala autá strielal zo vzduchovky a on sa vtedy bojí,tak ho púšťam do domu a asi sa tak bál,že sa strčil kam vedel. 😀 😀 😀 😀 Jaj,padol mi kamen zo srdca,že sa našiel.

monicka7299
12. sep 2010

@yeliel to som kdesi čítala 😀 ...tak si tam šmátrám ale asi musím vyskúšať google - stavba tela 😀 😀

annamary27
12. sep 2010

@monicka7299 počkaj kým ťa pošmátra ujo doktor 😀 😀 😀 😀

monicka7299
12. sep 2010

@annamary27 😀

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 to som rada..ze sa nasiel havko 😵 mas ty doma veselo 😉
@monicka7299 joj ty rucka smatralka 😀 😀 😀 😀 si fakt pripad 😀 😀 😀

kefalinek
12. sep 2010

@monicka7299 ak sa ti utrogestan zavadza bez problem, no myslim tak ,ze ta netaha a nestipe, jednoducho ze ani nevies ze ho tam mas tak je ok

annamary27
12. sep 2010

@yeliel veselo-veselo,teraz som utekala rozohnať nášho hafana od susedovho.Asi susedia nekrmia svojho malého podvraťáka,prešiel cez plot ,zistil kde má ten náš jedlo,tak sa tu o to bili.Nášho som rýchlo zatvárala do domu a druhého som s manželom musela zahnať cez dieru v plote k susedovi.Chudáčik,lutujem ho,lebo po obede ,ked som umývala tie autá som mu hodila granulky,lebo tak smutne na mna kukal a normálne ich hltal v kuse ani ich nerozkusal.

kefalinek
12. sep 2010

babenky vam tak zavidim, ze uz premyslate,ci tam babo je alebo nie, no u nas to vyzera na dlhooooooooooooo

yeliel
12. sep 2010

@kefalinek ahoj moje..neboj dockame sa aj my caktelky 😀 😀 😀

@annamary27 u Vas to je ak na divokom zapade 😉 😀 ale tak aj mne by bolo toho havka luto ked mu nedavju papat to je take smutne ☹

annamary27
12. sep 2010

@yeliel keby sa mi sem zatúlal z daleka,určite by som ho prichýlila,ale susedovi ho ukradnúť nemôžem 😀 😀 😀 aj toho nášho máme tak,že zrazu sa nám tu objavil pred dverami,nechávala som mu otvorené,vbehol sa najesť,napiť,utiekol ,pár krát to tak urobil až napokon ostal a už neutekal.Kde by mu bolo tak dobre ako u nástáááák veľmi ho máme všetci radi. 😎 😎 😎 😎

wera
12. sep 2010

@annamary27 jej to som rada že ste havkiho nakoniec našli 🙂 hmmm a ten susedov...chudáčik hladný...

@kefalinek nebojkaj zlatko čoskoro sa dočkáš, ten čas tak rýchlo letí... 🙂

annamary27
12. sep 2010

@yeliel , @wera stiahla som do mojho fotoblogu toho nášho chlpáča bieleho.len tam nie je celý,lebo asi keby som stiahla foto len o nom tak mi zmizne,tak som na fotkách aj ja.Keby ste sa chceli kuknúť. 😀 😀 😀