2 týždne u nás doma straší
Chcem sa vas spytat na radu aj ked riskujem posmech a spochybnenie.Uz nejake 2 tyzdne u nas doma strasi,zhasinaju nam svetla,pocut kroky,smiech.Vcera som bola sama doma pocula som rachot hrncov v kuchyni moc sa mi tam nechcelo ale musela som sa tam ist pozriet nakolko to neprestavalo.Ked som prisla do kuchyne,tak za stolom sedel moj mrtvy brat.Okamzite som vybehla z domu a volala manzelovi nech okamzite pride domov.Nikdy sme spolu s bratom nemali dobry vztah,nebola som ani na jeho pohrebe mam na to svoje dovody ktore tu nechcem rozoberat.Zomrel pred vyše dvomi mesiacmi na zastavu srdca.A teraz ma prisiel strasit,viem znie to komicky ale mne do smiechu veru nebolo a ani nieje.Ja som ho doma nechcela ani ked bol este zivy nie to teraz ked je mrtvy.Neviete kolko si pyta knaz za vysvatenie domu?Je to uccine?Ma niektora z vas skúsenosti s mrtvim pribuznym ktory nechce odist?Dnes som dokonca nanho aj kricala nech odide ze my ho tu nechceme no nezabralo.
Moja babka mala sjy so svojím bratom. Prosil za služenie sv omši. Ak je toto reálne tak potrebuje odpustenie, omšu
S takymi vecami mam viac nez dost skúsenosti. Ked chceš, tak mi napíš spravu.
@simona20201309
aj moja znama bola dlhevroky skeptik a tvrdy realista. Ako aj ty, verila na nieco medzi nebom a zemou. No raz, ked ju to "nieco" zacalo o polnoci chytatvza clenok a otacat z chrbta na bruchova potom dusit, zrazu uverila. Zodpovedna matka dvoch malych deti, ziadny alkohol, halucinacie ani matroš 😁 Doma bola sama, muz na sluzobke, deti u dedka a babky na prazdninach. Tiez sa na nu hneval brat, ktory pred tyzdnom tragycky zomrel. No verila neverila, isla pekne na xintorin sviecku zapalit, odpustila mu aj ho poprosila o odpustenie. A bol pokoj. Este kym to nespravila, pokracovalo to na druhy den- teda pekne podla klise o pol noci presne.
Ta zena bola a je uplne normalna, len uz svojom - duchovia su blbost- nie je taka presvedcena.
Je to take neuveritelne, ze ta vobec nechcem presviedcat aby si verit zacala. Ja ta chapem, ze to pivazujes za absurdne a snazis sa vsetko logicky vysvetlit. No niektore veci sa nedaju vysvetlit nasim rozumom a chapanim. A nie vzdy je za tym nejaka psychicka porucha.
tiež ako som pisala aj v inej diskusii... ked budes hladat riesenia, vyhni sa hlavne akymkolvek liecitelom, mediam a inym ludom... zhorsi sa to. Tato situacia je zlozitejsia. Asi ho nieco drzi. Mozno by to chcelo navstivit exorcistu (neboj sa, neznamena to, ze musis byt posadnuta) .. on by mohol najst priciny, ako sa to stalo.. ja som raz bola na pokec..
Autorka je v poriadku, nejeden prípad je taký ako opisuje ona.
Je dobré pýtať sa, čo si brat žiada - odpustenie, odsluženie sv. omše, niekedy ide aj o konkrétnu nápravu krivdy napr. vrátenie ukradnutej veci, čo môže urobiť skrze Teba.
Nech sa Vám podarí situáciu zdarne poriešiť 😉.
@simona20201309 policiu? A keby to bola macka co tam uviazla? Mohli deti nedovriet dvere a vbehla, nemusite mat vy macku. Nam sa stali uz take bezne vysvetlitelne veci, alebo v pracke srobovak trieskal, no isla som, zastavila, vybrala, pustila, vsak policajti by ma rovno na psychiatriu poslali keby som im volala ze mi nieco doma bucha.
@mamula20 no to nie, ale ak pocuje kroky a smiech iba ona tak moze ist psychicky problem, unava pretazenie organizmu al, zaciatok choroby. No ak maju viaceri clenovia rodiny " cudne" pocity, stavy moze sa nieco diat.
@zuzinka888 nemusia počuť všetci…
No neviem čo je na tom smiešne.No dobre, možno si to tak opísala.Ale stáva sa všeličo.Garantujem, že keby to niekto zažije na vlastnej koži tak sa aj pototo od strachu.A napísať že ti hrabe v uvodzovkách a smer psycholog,tak to mám najradšej
toto zveličovanie a výsmech.Radšej pozri tie skupiny čo ti tu v linku dali.Pretože tuto ťa len vysmejú.S týmto sa nežartuje ak je to teda pravda.
Ja som to nikdy osobne nezazila, ale precitala posledny rok par knih a proste verim, ze niektori ludia maju schopnost vidiet nieco co ini nie. To ci je clovek blazon alebo nie sa da overit tak, ze tie otvarajuce dvere a ine javy vidi aj ina osoba a vtedy to urcite nie je vyplod v hlave. Moja babka vedela o podobnych veciach vypravat a aj niekedy predpovedala nieco, co sa stalo a urvicte nebola na hlavu, tu mala az primoc v poriadku
@autorka Mám skúsenosť s niečím podobným, neprestane to kým si s bratom neodpustíte, jeho to tu drží, to že si s ním pohnevaná. Ak naozaj potrebuje odpustenie a nie je pomstychtivý duch, tak bez odpustenia sa nemôže pohnúť ďalej, ak mu ale naozaj od srdca odpustíš - môžeš sa zaňho aj pomodliť, zapáliť sviečku - ak to neprestane ani potom, šla by som sa poradiť napr. s kňazom.
@eva112014 mám na to napísať názor?
V prvom rade by som fakt chcela vedieť ako sa zjavila duša brata, či ho naozaj videla. Ako ju vnímala. Pretože postava sa bezhlavo len tak v celej komplet podobe nezjavi.
Detský smiech nie je súčasť nespokojného zosnulého príbuzného. Alebo pokojného zosnulého. Potrebujem objasnenie drobnosti.
Celé je to zvláštne.
ked niekto vyvolava duchov a robi magiu, kontaktuje sa s mrtvymi, oni sa možu pohybovat v pritomnosti takeho človeka, na youtube je mrte videi, ako sa skrinky same otvarali a dvierka lietali..nie je to nič neuveritelne, v niektorych domoch straši
len zistit, odkedy a prečo sa to deje..nechce sa mi verit, že z ničoho nič..tu kopec ludi vyvolava duchov a ked sa deju divne veci, ze to určite nie je z toho
neviem ci to je pripad, pre psychiatra
verila som tomu prispevku až do bodu, ze mŕtvy brat bol v kuchyni..tak tomu zas tiez velmi neverim..ale počula som už aj take...
Vieš ja by som urobila to že nech príde na noc a na celý deň k vám bývať nejaký vyháňač duchov alebo nech príde mama alebo otec
👻

môžeš napísať súkromnú správu