5 ročný kocúrik papá čipsy
Zdravím. Chcem sa spýtať, či je normálne, že môj 5 ročný kocúrik papá čipsy? :/
Ja sa oňho veľmi bojím, nemá žiadne ťažkosti ani nič iné, ale bojím sa.
Vždy je otvoríme balík čipsov tak na nás vyskočí a stále mňauka a musíme mu dať :/ ..
@kvetinka134 zamkni sa s nimi do kupelne a tam ich potichu rychlo zjedz 🤣🤣🤣
moj otec tak jedol jablka kvoli psovi 😁😁😁
Tak môžem zodpovedne povedať, že dnes som už čítala všetko.🤦🤣
@koniarova škoda komentovať. Len by som chcela vedieť, koľko to má rokov...
@zirafienka tak nekomentujte 🙂 nikto vás o to nežiada
@kvetinka134 ja už pár rokov mňaukám na manžela, že sa mi páči Aston Martin, a on nič. Asi ho k Vám pošlem na prevýchovu 😅
@kittykat22 veľmi trápny komentár, ale chápem chceli ste nejako zaujať
@kvetinka134 podla mna je velmi vtipny 😂 uz pri jeho pisani som sa smiala 😅
@kvetinka134 ja to chapem tak, ze ked mnauka, tak proste neexistuje moznost, ze mu tie chipsy nedas, lebo vsak mnauka. Nehnevaj sa ale to mate tak so vsetkym? Moje zvery zeru len to, co ja uznam za vhodne a mozu sa aj postavit na hlavu a robit aj trojite salta 🤦♀️
@kittykat22 tak sa smejte aj naďalej len pozor aby vám náhodu nezaskočilo
@kvetinka134 dám si pozor, ďakujem. Ste moc milá, že máte o mňa také obavy 🥰
nehnevaj sa ,ale pytas sa na uplnu blbost a cakas tu vazne odpovede,dokonca nie si spokojna ze viac ludi sa z toho vysmieva?dat zvieratu nieco lebo si to vymñauka vacsiu hlupost som este nepocula.Ja mam psa a ked jem cokoladu moze mi tu po strope chodit a ked viem ze je preñho uplne nevhodna mu nedam a koniec.
@kvetinka134 odporúčam pracovať na sebe a svojom postavení "vodcu svorky"
ČLOVEK rozhoduje kedy a čo bude zvieratko jest.
Rovnako tak ako rozhoduješ a si zodpovedná za to, čo je/pije tvoje dieťa, takisto aj za zvieratko.
Nedať a hotovo. Čo ti poviem, nie je to potrava pre neho vhodná aj keď nemá zjavné problémy. No je to len o tebe, treba mať vôľu a nedať, radšej to nahraď nejakými pamlskami pre neho vhodnými
Tak mu ich nedajte. Ale poznam to nas kocur mal slabost na ehn soleny popcorn 🤣🤣🤣
@ckatka no bohuzial v dnesnej dobe davaju nad macku napr. A tie kecy ze nemame kvety lebo macka ich okusuje. Alebo foto macicky a popis ... maminka mi zakazala skakat na kuch linku tak som nahnevany.
Ja zboznujem zvierata nie jedno sme zachranili ale nikdy sa nebudem im podriadovat. Vodcom zvorky mame byt my nie oni. Ved veduci je ten kto im naplni misku nie? 😀
@kvetinka134 smeje sa nad vašou mentalitou, tak mu capnite jednu a on sa naučí že čispy nie su pre mačky
Tak si nekupuj domov chipsy a je vybavene. Ty ich tiež nemusíš jest tak isto ako kocúr

@siimonella nuz, vyzera to tak... 🤷♀️