500 eur za účasť vo voľbách
sľúbil yggy🙆♀️
Nuž neviem, ale ja nesúhlasím, aby bolo z mojich peňazí 500 € minuté na nejakého politika a ešte mi z tých peňazí štát dodatočne doúčtuje úrok a ešte mi aj zoberie 20% DPH.
Toto nech si IGOR platí zo svojho a nie za moje peniaze !!!
Ja po každej takejto capine dúfam, že ten človek už nevymyslí ešte horšiu capinu... A on sa vždy prekoná. 😸 Ja už nemám slov na tie jeho nápady...
Tu sa už diskutuje a všetci sú veľmi “nadšení”
Ze to je este vacsi kkt, nez sme dufali... a ti ludia, co tam pocas tlacovky stali za nim a prikyvovali su na rovnakej urovni.
Ja by som povedala, že vzhľadom na to, do akých sr***iek sa Slovensko môže dostať po voľbách, by bolo namieste ponúknuť 50 eur každému, kto sa volieb nezúčastní...
Kto predá svoj hlas v najbližších voľbách za 50, ten by beztak nevolil žiadnu príčetnú stranu.
Po rokoch som urobila výnimku a vypočula som si jeho tlačovku. Ak mu to prejde, na tieto voľby sa budem tešiť ešte viac. Nikdy nemal môj hlas Smer, ani Kotlebovci, ani Matovič. Ale s akou radosťou budem vhadzovať obálku proti OLANO tento rok a ešte za 500 eur!
Sorry, ale toto už dávno je je len o chorom Matovičovi. Vyhnať vidlami si dávno zaslúžili všetci, ktorí dobrovoľne za chrbtom psychicky chorého človeka dokážu stáť a využívať situáciu.
@annm81 to je protizákonné ponúknuť € za NEUČASŤ, to čo ale navrhuje Igor nie je protizákonné 😉
@zuzanka.zuzu Úprimne, neviem ako to je z právneho hľadiska... ale zákon sa dá predsa zmeniť... Samozrejme, môj príspevok bol napísaný len ako reakcia na šialené nápady I.M.
ja si vzdy poviem, ze to horsie nemoze byt.. a ono prd, furt ten dilino prerazi dno.
inak si myslim, ze to neprejde.
a inak asi fakt tie volby nech su v juni
je to choré. zlodej kričí: chyťte zlodeja. marí sa mi, že kedysi vyčítal ficovi, že ponúka nejaké úplatky ľuďom, ktorí ich budú voliť. tiež dával nejaké párky a pivo. neviem už presne, či fico alebo iná figúrka, ale tuším práve igorko na toto poukazoval. že aká korupcia... a on navrhne niečo takéto.. škoda slov. predrbané peniaze na lotériu, ale že úplne predrbané. a teraz chce predrbať ďalšie na takúto hlúposť.
@jabadabadu on je horší psychopat, ako bol kocka. a musí mať tiež niečo na ostatných, že ho tam ešte držia silou-mocou (alebo na väčšinu). mne sa nechce veriť, že ho držia len pre "pekné modré oči" ako sa hovorí
@ahhola toto je úplný nonsens, ten človek sa docista zbláznil, namiesto opravy, nemocníc, škôlok, škôl, krízových centier, miliónov ďalších vecí, rozdá peniaze na hlúposti, uz nech odíde a nevráti sa 😐jeho logila- ja vám dám 500 a vy ma zvolíte ach, ved 1,5 miliardy je jeho súkromných 🤦♀️až som sa vytocila...

Nesľubil, dal návrh zákona, ktorý mu dúfam neprejde. Toho chlapa by konečne mali zavrieť do blázinca.