icon

500 eur za účasť vo voľbách

ahhola
14. feb 2023

sľúbil yggy🙆‍♀️

Strana
z2
januska12323
14. feb 2023

Nesľubil, dal návrh zákona, ktorý mu dúfam neprejde. Toho chlapa by konečne mali zavrieť do blázinca.

paulinam99
14. feb 2023

Nuž neviem, ale ja nesúhlasím, aby bolo z mojich peňazí 500 € minuté na nejakého politika a ešte mi z tých peňazí štát dodatočne doúčtuje úrok a ešte mi aj zoberie 20% DPH.

Toto nech si IGOR platí zo svojho a nie za moje peniaze !!!

anesim
14. feb 2023

Bielu kazajku mu treba dat

lenka3105
14. feb 2023

Toto je úplne chorý nápad, škoda ďalšieho komentu

divokykonik
14. feb 2023

Ja po každej takejto capine dúfam, že ten človek už nevymyslí ešte horšiu capinu... A on sa vždy prekoná. 😸 Ja už nemám slov na tie jeho nápady...

diewcatqoo
14. feb 2023

Ze to je este vacsi kkt, nez sme dufali... a ti ludia, co tam pocas tlacovky stali za nim a prikyvovali su na rovnakej urovni.

annm81
14. feb 2023

Ja by som povedala, že vzhľadom na to, do akých sr***iek sa Slovensko môže dostať po voľbách, by bolo namieste ponúknuť 50 eur každému, kto sa volieb nezúčastní...

Kto predá svoj hlas v najbližších voľbách za 50, ten by beztak nevolil žiadnu príčetnú stranu.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
abbey1
14. feb 2023

Po rokoch som urobila výnimku a vypočula som si jeho tlačovku. Ak mu to prejde, na tieto voľby sa budem tešiť ešte viac. Nikdy nemal môj hlas Smer, ani Kotlebovci, ani Matovič. Ale s akou radosťou budem vhadzovať obálku proti OLANO tento rok a ešte za 500 eur!
Sorry, ale toto už dávno je je len o chorom Matovičovi. Vyhnať vidlami si dávno zaslúžili všetci, ktorí dobrovoľne za chrbtom psychicky chorého človeka dokážu stáť a využívať situáciu.

zuzanka.zuzu
14. feb 2023

@annm81 to je protizákonné ponúknuť € za NEUČASŤ, to čo ale navrhuje Igor nie je protizákonné 😉

annm81
14. feb 2023

@zuzanka.zuzu Úprimne, neviem ako to je z právneho hľadiska... ale zákon sa dá predsa zmeniť... Samozrejme, môj príspevok bol napísaný len ako reakcia na šialené nápady I.M.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ivka21
14. feb 2023

@ahhola otrasná atómovka🙈 pri našom zadlženi je to ešte kameň na nohu a hodenie do vody

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
zuzinka888
14. feb 2023

@paulinam99 on nic nema. Iba Pavlinka. Preto rozhadzuje.

kofa77
14. feb 2023

ja si vzdy poviem, ze to horsie nemoze byt.. a ono prd, furt ten dilino prerazi dno.
inak si myslim, ze to neprejde.
a inak asi fakt tie volby nech su v juni

panelacikova
14. feb 2023

je to choré. zlodej kričí: chyťte zlodeja. marí sa mi, že kedysi vyčítal ficovi, že ponúka nejaké úplatky ľuďom, ktorí ich budú voliť. tiež dával nejaké párky a pivo. neviem už presne, či fico alebo iná figúrka, ale tuším práve igorko na toto poukazoval. že aká korupcia... a on navrhne niečo takéto.. škoda slov. predrbané peniaze na lotériu, ale že úplne predrbané. a teraz chce predrbať ďalšie na takúto hlúposť.

panelacikova
14. feb 2023

@jabadabadu on je horší psychopat, ako bol kocka. a musí mať tiež niečo na ostatných, že ho tam ešte držia silou-mocou (alebo na väčšinu). mne sa nechce veriť, že ho držia len pre "pekné modré oči" ako sa hovorí

ndrag
14. feb 2023

podla mna ma Igor zas manicku epizodu 🫣

lilope
14. feb 2023

@ahhola miliarda sem, miliarda tam... čo čakáš od psychopata?

abbey1
14. feb 2023

Normálne som dostala chuť na volebný guláš a pivo. To boli zlaté časy. ;)

sonia1712
14. feb 2023

@ahhola toto je úplný nonsens, ten človek sa docista zbláznil, namiesto opravy, nemocníc, škôlok, škôl, krízových centier, miliónov ďalších vecí, rozdá peniaze na hlúposti, uz nech odíde a nevráti sa 😐jeho logila- ja vám dám 500 a vy ma zvolíte ach, ved 1,5 miliardy je jeho súkromných 🤦‍♀️až som sa vytocila...

h2
14. feb 2023

@paulinam99 Čítam tvoj nick a hovorím si, že hádam len nie si TÁ Paulína M. 😂

valeria_h
14. feb 2023

Tak na takéto chujoviny sa peniaze nájdu, ja už nechápem 🙈

paulinam99
14. feb 2023

@h2 ... to bolo dobréééééé. Palec hore. 😂

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
mpg
14. feb 2023

@ahhola To je až neuveriteľné aký nápad dokáže dať bývalý minister, on si jednoducho vytrhne jeden (väčšinou zlý)nápad a neuveriteľne ho pretláča.
Ukázal, že vôbec nedokáže vládnuť, ale kritizovať iných, to mu vždy išlo.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2