icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

mondolina
13. júl 2020

Hlavne že ty svoj rozum máš, tak sa staraj o seba.

nyusika
13. júl 2020

pretoze je to draha zalezitost a uspesnost po 40 vyrazne nizsia ??
hlavne, ze ty mas rozumu na rozdavanie

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

Aj hlupost je dar bozi, aj ked maly, zato mam dojem, ze rozdavany plnymi priehrstiami, zakladatelka isto stala prva v rade a aj sa par-krat otocila🙊

bobulka109
13. júl 2020

nikto z nás ju tu ani nikde inde nemá právo súdiť, je to len a len JEJ (a jej partnera, priateľa, neviem ) VEC

glloria21
13. júl 2020

Čo to teba trápi? Rozdeľovať ženy na normálne a na Beňovú.

maryah
13. júl 2020

@nyusika 😂😂😂

mogaa
13. júl 2020

Ono je uplne jedno či počala prirodzene alebo si platila za umelé oplodnenie....Ak to bolo plánované tak je to v tomto veku voči dieťaťu maximálne nezodpovedné - dieťa bude chodiť na ZŠ a rodič už dôchodca so zdrav.problémami....ono vek sa oklamať nedá...na druhej strane, Beňová je zabezpečená čiže už do žiadnej práce chodiť nemusí, v živote poriadne nerobila takže napr.problémy s chrbticou alebo kĺbami ani nemá mať z čoho(keďže v živote poriadne nerobila).....takže v konečnom dôsledku prečo nie, bude síce vo veku babičky dieťaťa ale je zabezpečená, takže ak by sa následne už nedostala do EU parlamentu - finančne si môže dovoliť ostať doma alebo začať niečo vlastného....a zdravotne to tiež zle nebude kedže v živote poriadne nerobila, tak na svoj vek je "zachovalá"

sissy27
13. júl 2020

no a to si ešte vynechala Vendulu Pizingerovú od českých susedov, tá je tiež tehotná na prahu 50 😀 A bohvie koľko ich je, bolo a bude vo svete 😀
Nechápem, čo to teba trápi. Ty tie deti vychovávať ani živiť nebudeš.
Radšej sa ukľudni lebo ti praskne cievka a bude s tebou oveľa viac starostí ako s matkami 50ničkami a ich novorodencami dokopy 😀

ajka0207
13. júl 2020

@pribinak sú aj ženy čo prirodzene otehotneju v 50, nevravim že je to ok, ale dá sa to

sunny8
13. júl 2020

Platí aj tu že vek je len číslo. Keď má žena v 20tke dieťa a menej tak na ňu pozerajú že preboha je to nezodpovedné lebo nemá zázemie že je mladá a pod. Keď ma po 30tke tak je už stará karieristka ktorá nechala dieťa na neskorší vek. Keď nad 40 a vyššie už ani nehovorím. Nie je to jedno? Je to jej voľba ench si ma každý dieťa kedy chce. Nezodpovedné prečo? Pretože zomrie a tu dieťa nechá ako polosirotu? A tebe kto garantuje že budeš žiť do 100vky ?

basullinka
13. júl 2020

Napriek tomu, že je to verejná osobnosť je to jej život, jej rozhodnutie a jej zodpovednosť a nikto nemá právo ju súdiť. Hlavné je, aby ona aj dieťa boli zdravé a všetko dobre dopadlo. Treba si pozametať nad vlastným prahom a potom súdiť ostatných.

ajka0207
13. júl 2020

Hradí to poisťovňa dovtedy preto, lebo po 40 si za problémy s počatím môžu ženy samé tým že čakali pridlho.

h2
13. júl 2020

Pretože schopnosť ženy otehotnieť s pribúdajúcim vekom výrazne klesá. A to platí nielen pre prirodzené tehotenstvo, ale aj pre IVF.

bettymacd
13. júl 2020

Zenicky ja len kukám😁😁😁
Že koľkým to príde normálne➡️➡️➡️
By som vás chcela vidieť, keby vám syn 36r príde že čakám bábo a bum čerstvá mamička, panička po 50tke....na to sa už inak pozerá, pravda????

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
nyusika
13. júl 2020

@ajka0207 a mozno necakali, jezis, milujem taketo dristy....

selest
13. júl 2020

Ty maj deti kedy chces.😘 Kedy budu mat normalne zeny deti ta ozaj trapit nemusi lebo sa ta to netyka.

casavina
13. júl 2020

@ajka0207 v tomto celkom pravdu nemáš...ale ok doťahovať sa nemá význam

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

@bettymacd Pozri, je uplne jedno, ci nam to pride/nepride normalne. Mne pripada vrcholne debilne toto riesit, pokial sa ma to netyka. Predsa ked chce mat niekto dieta, nech ho ma, ak bude chciet mat krokodyla, tak nech ma aj toho, ak nebude chciet odo mna pomoc, tak mne to moze byt uplne jedno. Myslim, ze kazda ma svojich starosti dost, nemusi sa pozastavovat nad (ne)zodpovednostou zeny, ktoru pozna z TV.

mondolina
13. júl 2020

@bettymacd
Nikto nenapísal, že je to štandard, ale ani nič hrozné.

iinuska
13. júl 2020

A koho to zaujíma?????

h2
13. júl 2020

@bettymacd Mne to normálne nepríde. Napriek tomu jej nebudem upierať právo na vlastné rozhodnutie v tento oblasti. (A áno, určite by ma vystrelo, keby mi s tým prišiel syn v 36 rokoch. Ale aj tak by som s tým nič nemohla urobiť.)

luccija
13. júl 2020

@mogaa to sú také scestné názory prečo by nemohla mať problémy s chrbticou, klbami?keď niekedy čítam ako mladé baby majú problémy s tlakom, SZ....aj sedenie v parlamente ma svoje neduhy😜a snáď si nikto nemyslís, že to bola náhoda?bolo to určite ťažko vypiplane bábätko.priemerny vek dožitia ženy je 81 r dajte jej pokoj

autor
13. júl 2020

No, takže ďakujem, naložili ste mi a evidentne ste nepochopili kam som smerovala. Ide o to, že je podľa mňa neetické si vo veku, kedy už žena má byť starou mamou, doslova kúpiť dieťa. Áno, kúpiť. Lebo je štatisticky veľmi málo pravdepodobné, že sa v tomto veku dá otehotnieť prirodzene. Mne moja gynekologiçka, ktorá ma 40 ročnú prax povedala, že za cely ten čas mala len asi 4 pacientky, ktoré rodili po 50, z toho dve boli v zahraničí na IVF.

glloria21
13. júl 2020

@acrobaleno Prosím ťa kto je jej partner?

katarinka89
13. júl 2020

Závidíš či čo?

nyusika
13. júl 2020

@bettymacd a kto psie, ze je to uplne normalne a bez zdravotneho rizika ??
vek buduceho otca a to, ak sa s tymto faktom zmieri jeho matka, uz nas problem vobec nie je.

luccija
13. júl 2020

@bettymacd 36 r chlap právnik má asi svoj rozum.Chlapi môžu mať deti aj v 70 tke to sa nikto nepozastavuje je to jej život, túžby...

montemotherone
13. júl 2020

Moja sesternica porodila v 47 svoje 6 dieťa. No a? ... zober si akú energiu posielaš týmito svojimi vylevmi tomu dieťaťu... 😒 už dosť že jeho matka bude Beňová chúďatko. Nech len je zdravé a silné. Bude to potrebovať