icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

Strana
z9
miskakyska
13. júl 2020

aspoň si mala o čom tému založiť 😀

h2
13. júl 2020

Že Ťa to trápi? Je to jej vec.

pribinak
13. júl 2020

Ale prosím tá, ktorá NORMALNA žena si mysli, že toto je dielo prírody? Každá ktorá má všetkých 5 pokope vie, že toto je dielo lekárov a nebude si nič namýšľat.
Neboj, o to dieťa bude dobre postarané

nyusika
13. júl 2020

podla mna je vrchol imbecilizmu napisat takuto sprostost.
naozaj si myslis, ze len celebrity rodia v takomto veku ??
OK, bezne to nie je, riziko to je, ale teba prd barani do toho, kde ktora zena porodi.

lamar11
13. júl 2020

A teba je čo do toho? Majú ta trápiť veci s tebou súvisiace,druhého život je čisto ich.

nyusika
13. júl 2020

@pribinak moja znama prirodzen otehotnela ako 48 rocna

pribinak
13. júl 2020

@nyusika tak ale to je velka výnimka.

0silvia0
13. júl 2020

@pribinak nie je to až taká výnimka, tiež poznám pani, ktorá otehotnela prirodzene ako 50-ročná a pred pár dňami tu riešila na stene nejaká baba, že jej 50- ročná mama je tehotná. Deje sa to, ale len tie známe osoby sú v médiách, bežné ženy nikto nerieši.

irusa
13. júl 2020

💣

luccija
13. júl 2020

@pribinak prečo by to bola výnimka?moja teta prišla do prechodu v 56 r.Anonymka tak, keď to nepôjde dajú si ho tiež vypiplat je to každého vec kedy a či otehotnie

nyusika
13. júl 2020

a teraz dajte to o stuzkovej 😀 😀

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

Mila zakladatelka, sice netusim, kto je Benova a je mi uplne fuk, ze je tehotna, ale preco to riesis? Ides sa jej starat o vybavicku, ci opatrovat to dieta?

ivkazba
13. júl 2020

Ach jaj, koľko zlosti v jednej žene. A ešte aj anonymne, nech nevieme, kto má v sebe toľko jedu.

stanzi
13. júl 2020

Zakladatelka, staraj sa o seba 🙂

casavina
13. júl 2020

Každého osobná vec ale nechápem čo s tým má lekár? On tam bol s nimi?

nyusika
13. júl 2020

@casavina asi naraza na to, ze nepocala prirodzene v jej veku

mondolina
13. júl 2020

Dieťa z lásky je dar....je jedno koľko majú rodičia rokov.
Nech sa im darí 🙏

autor
13. júl 2020

Prečo je umelé oplodnenie hradené poisťovňou len do veku 40 rokov? Raz mi jedna známa- gynekologička vysvetľovala, že je to aj proti lekárskej etike robiť IVF starej žene. Zaujímavé je, že keď za to niekto riadne zaplatí tak už to proti etike nie je.

h2
13. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl Europoslankyňa Monika Beňová. Nepoznáš? Pozri si fotku na nete a určite si spomenieš.

nyusika
13. júl 2020

hlavne, ze sproste sa mnozia jedna basen...

luba41
13. júl 2020

tak aj moja prababka už pred rokmi bola asi celebrita..😀

hettinka
13. júl 2020

Otecko má 36, tak bude mat dieťa otca a babku.

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

@h2 hej, uz mi doslo, ja ju mam stale viac spojenu s priezviskom Flasikova, ale aj tak je to uplne jedno, lebo rovnako by sa dala zalozit diskusia, ze autorka tejto diskusii o Benovej je j*bnuta.

h2
13. júl 2020

Veď to, že je to hradené poisťovňou, neznamená, že Ti to neurobia, ak si to uhradíš sama.

evkakozickova
13. júl 2020

Bože keby som si ja mala hlavu lámať nad takýmito vecami však každý nech si robí čo chce a ako chce nech si každý žije život tak ako chcú...

casavina
13. júl 2020

Riešiš ivf??? Či aké máš právo o tom písať? Ja ho riešim 8 rokov neúspešne s lekármi...netušis o čom píšeš a keď si taká hrdinka tak sa neskryvaj za anonym...

h2
13. júl 2020
acrobaleno
13. júl 2020

Je pravda, že je to jej súkromná vec, ale na druhú stranu ona vyšla s info von a ľudia nemajú zakázané reagovať. Decko má mladého otca (36) a Monika nakradla dosť prachov, aby bolo o to dieťa dobre postarané. Akože mať jej problémy...😂

autor
13. júl 2020

@h2 no ved prave na to narážam - prečo to poisťovňa hradí len do 40? To tí doktori nemajú rozum?

ivkazba
13. júl 2020

Lebo ty ten rozum máš všakže 🙏

Strana
z9