52-ročná Beňová je tehotná... ☹️
Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.
Že Ťa to trápi? Je to jej vec.
Ale prosím tá, ktorá NORMALNA žena si mysli, že toto je dielo prírody? Každá ktorá má všetkých 5 pokope vie, že toto je dielo lekárov a nebude si nič namýšľat.
Neboj, o to dieťa bude dobre postarané
podla mna je vrchol imbecilizmu napisat takuto sprostost.
naozaj si myslis, ze len celebrity rodia v takomto veku ??
OK, bezne to nie je, riziko to je, ale teba prd barani do toho, kde ktora zena porodi.
A teba je čo do toho? Majú ta trápiť veci s tebou súvisiace,druhého život je čisto ich.
💣
a teraz dajte to o stuzkovej 😀 😀
Mila zakladatelka, sice netusim, kto je Benova a je mi uplne fuk, ze je tehotna, ale preco to riesis? Ides sa jej starat o vybavicku, ci opatrovat to dieta?
Ach jaj, koľko zlosti v jednej žene. A ešte aj anonymne, nech nevieme, kto má v sebe toľko jedu.
Zakladatelka, staraj sa o seba 🙂
Každého osobná vec ale nechápem čo s tým má lekár? On tam bol s nimi?
Dieťa z lásky je dar....je jedno koľko majú rodičia rokov.
Nech sa im darí 🙏
Prečo je umelé oplodnenie hradené poisťovňou len do veku 40 rokov? Raz mi jedna známa- gynekologička vysvetľovala, že je to aj proti lekárskej etike robiť IVF starej žene. Zaujímavé je, že keď za to niekto riadne zaplatí tak už to proti etike nie je.
@dskjhfdlkdjhl Europoslankyňa Monika Beňová. Nepoznáš? Pozri si fotku na nete a určite si spomenieš.
hlavne, ze sproste sa mnozia jedna basen...
tak aj moja prababka už pred rokmi bola asi celebrita..😀
Otecko má 36, tak bude mat dieťa otca a babku.
@h2 hej, uz mi doslo, ja ju mam stale viac spojenu s priezviskom Flasikova, ale aj tak je to uplne jedno, lebo rovnako by sa dala zalozit diskusia, ze autorka tejto diskusii o Benovej je j*bnuta.
Veď to, že je to hradené poisťovňou, neznamená, že Ti to neurobia, ak si to uhradíš sama.
Bože keby som si ja mala hlavu lámať nad takýmito vecami však každý nech si robí čo chce a ako chce nech si každý žije život tak ako chcú...
Riešiš ivf??? Či aké máš právo o tom písať? Ja ho riešim 8 rokov neúspešne s lekármi...netušis o čom píšeš a keď si taká hrdinka tak sa neskryvaj za anonym...
Je pravda, že je to jej súkromná vec, ale na druhú stranu ona vyšla s info von a ľudia nemajú zakázané reagovať. Decko má mladého otca (36) a Monika nakradla dosť prachov, aby bolo o to dieťa dobre postarané. Akože mať jej problémy...😂
@h2 no ved prave na to narážam - prečo to poisťovňa hradí len do 40? To tí doktori nemajú rozum?
Lebo ty ten rozum máš všakže 🙏

aspoň si mala o čom tému založiť 😀