icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

glloria21
13. júl 2020

@luccija Kto je jej partner?

0silvia0
13. júl 2020

@bettymacd a keby ten 36 ročný syn prišiel domov s tým, že čakám bábo a bum 15-ročná? Kto určuje čo je normálne a čo nie je normálne? Jednoducho isté veci sú síce neštandardné, ale dejú sa. A kvôli takýmto radikálnym názorom možno isté množstvo päťdesiatničiek išlo radšej na potrat, lebo by ich takto verejnosť súdila... pritom mohli pokojne svoje deti vypiplať.

h_petra
13. júl 2020

@nyusika uschla som :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ja tiež vždy čakám na tú hlášku :D :D :D :D :D :D :D :D lebo stužková je ten najväčší míľnik v živote človeka :D :D :D :D

sticker
luccija
13. júl 2020

Peniaze hýbu svetom to nie je novinka, tak isto si ho môže kúpiť a snažiť sa Anča z Hornej dolnej, keď zaplati

zoeazari
13. júl 2020

A žena Igora Kmeťa?Viera?Keď mala 48 rokov otehotnela a ani nevedela,že je tehotná..Došla na pohotovosť s kŕčom v bruchu a ona v konečnom štádiu tehotenstva a tu už začínala byť v prechode 🤷🤷 nič nieje nemožné

lily14
13. júl 2020

No a ja mám 41 a som tehu a už sa cítim divne keď sa ľudia vypytuju hlúposti ,že ťa čože nedávali ste pozor atď....každý nech ma či chce...nech sú hlavne zdtavi

asia83
13. júl 2020

Viem, čo tým chcete povedať. Lenže možno bude žiť do osemdesiatky a malá bude už takmer tridsaťročná, keď zomrie. Čiže si ju užije. Pokiaľ jej to telo dovolí, každé dieťa v každom veku je dar.

lucka_ke
13. júl 2020

piata diskusia o Beńovej, nechápem čo vás to tak trápi... nech má aj trojčatá dvakrát po sebe

nyusika
13. júl 2020

@h_petra ved jasne, prvy argumet proti tehotenstvu vo vyssom veku je fakt, ze sa mozno nedozije stuzkovej 😀

luccija
13. júl 2020

Pred pár dňami som ich videla na kúpalisku vyzerajú obidvaja výborne a malému sa celý čas venovali.Bola v 5,6 m tehotenstva, keď to zistila veľa ženám už menzes príde, nepríde zopár mesiacov
@zoeazari

nyusika
13. júl 2020

@lily14
a mate vyriesenu stuzkovu ?

ctrl
13. júl 2020

A vlastne prečo si hodila tuto tému ? Nerozumiem .

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

Este taka pikoska. Ked sa mi narodila prva dcera, mala som 31. Moja dobra znama sa vtedy vyjadrila, ze ona by taka stara nerodila. Preslo par rokov a porodila ako 39-rocna. Takze este zakladatelka moze o par rokov zalozit diskusiu-pohorsovala som sa nad Benovou, mam 58 a som tehotna😀

danim
13. júl 2020

@h_petra pôjdu na stuzkovu k moru... a vybavene.. chudata rodičia aj rodičovstvo plánovali s ohľadom stužková 😂😂 si ma dobre pobavila 🙂 heh ... a okrem iného ma ona 51r a je to čisto ich život ich vec... kľudne sa mohlo neplánovane podariť - to čo by ju tu tie matky na Inter posielali? Nechapem čo to je za svet, že sa každý stara do iných.. ako sa vraví, keby sa staral každý sám o seba, bolo by o každého postarané 😂🤣😅

sissy27
13. júl 2020

@bettymacd no hlavne kto sme aby sme určovali čo je normálne a čo už nie? Pre niekoho ani umelé oplodnenie nie je normálne (bez ohľadu na vek), lebo veď príroda nedopriala tak prečo s tým bojovať a mať dieťa "nasilu". Ale medicína a veda od stredoveku značne pokročili, takže je tu aj táto možnosť.
Keď raz budem mať 36 ročné dieťa, tak mu nebudem pindať do toho čo môže a nemôže, bude to dospelý človek zodpovedný za svoje konanie. Ak aj budem mať nejaké výhrady tak si ich nechám pre seba a nastávajúcim rodičom budem priať zdravie a pohodu.

Mimochodom Gott mal v akom veku deti? 😀 Alebo mnohí ďalší? Tam nikoho netrápilo, že majú po 50 a bohvie či sa dožijú stužkovej svojich detí? A koľko je takých, ktorí sa ani len tej 50 nedožili a nestihli deti ani len do škôlky odprevadiť? Aj mladí ľudia zomierajú a nie ojedinele...

autor
13. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl jasné, o 25 rokov tu založím tému, že mam 58 a som tehotná 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

gir
13. júl 2020

Ja nechápem prečo ten smutný smajlík? Milá zakladateľka, ty jej porodíš a budeš vychovávať dieťa, že ťa to tak vzalo?

voucher
13. júl 2020

ty nemas rozum, nie doktori. Hanbi sa !

0silvia0
13. júl 2020

ja chápem, že 20-30 ročným ženám sa päťdesiatnička javí už stará aj na sex, aj na deti. Ženu 50+ by najradšej do fertuchy obliekli a obvešali vnúčatami, motyku do ruky a poďho do záhrady. Inak sa na tento vek budete pozerať, keď v tomto veku samy budete...

sara07
13. júl 2020

@pribinak to si ako fakt myslíš že po 40 sa proste nedá prirodzene otehotniet ?? no dá kiež by sa nedalo občas už

luba41
13. júl 2020

@0silvia0 tak ja som už dávno po 50 ke.. a prechod ešte v nedohladne /takisto kopa mojich rovesníčok/..takže ani ja ešte nemožem povedat hop..že sa už nič nemože "prihodiť"..😒napr.

bettymacd
13. júl 2020

Sklenarikova sama priznala že si dobrovoľne oddialila materstvo a takú chybu by už neurobila,s manželom sa roky snažili o dieťa a hoc vo vyššom veku, myslím všetci im priali......toto je ako pomýliť si Artktidu s Antarktídou kto to má za synonymá tomu nevysvetlis a čo tam po medvedoch a tucniakoch😱🤔
Nuž páru želám veľa šťastia a dieťaťu zdravie...

casavina
13. júl 2020

@gir možno sklamanie že sa nedarí...
Ani nám sa nedarí a to mám 36 a manžel 53...nedarí sa 8 rokov ale bojujeme...a áno mohla by som Monike závidieť...ale život má naučil...dopraj a bude ti dopriate..asi ešte niesme na rade ale verím že raz to príde 🤗

ddaassuullaa
13. júl 2020

@pribinak moja blizka kamaratka, cely zivot neplodna a bum...prirodzene otehotnela a mala dieta v 45 rokoch

sara07
13. júl 2020

@ajka0207 nie uplna pravda

. Liečba IVF je čiastočne hradená Vašou zdravotnou poisťovňou v indikovaných prípadoch. Pacienti si čiastočne priplácajú aj na lieky používané na stimuláciu dozrievania vajíčok.

V súčasnosti je podľa zákona Z. č. 777/2004 Z.z. liečba IVF hradená zdravotnou poisťovňou v týchto indikáciách
1. chýbajúce alebo poškodené vajíčkovody
2. endometrióza
3. chýbanie a poškodenie vaječníkov
4. sterilita s neznámou príčinou
5. zlá kvalita spermií partnera
6. imunitne podmienená sterilita
7. dedičné ochorenia a iné
Hradené sú 3 cykly umelého otehotnenia do ukončeného 39. roku veku ženy (platí pre pacientky VšZP, UNION aj Dôvera).

po 40 si to komlet absolutne cvaka sama

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2020

Mila anonymka, mozno budes o 25 rokov uz nacvicovat skok do truhly, mozno budes tehotna, to je jedno, aktualne sa zaoberas hovadinami, do ktorych ta je psi trt. Darmo si tam das vyrehotane smajliky, hlupost nimi nezakryjes.

h2
13. júl 2020

Najprv som si myslela, že píšeš preto, že máš sama po 40-tke, žiadne deti, poisťovňa Ti IVF zamietla a sama naňho nemáš. A bolo mi Ťa aj ľúto. Ale ak píšeš, že 58 rokov budeš mať o 25, tak z toho mi vychádza, že máš 33. Tak čo Ťa teda trápi?

montemotherone
13. júl 2020

@mogaa robila som kedysi na úrade, na sociálnych dávkach. Chodila tam babička. Pre prídavky a podporu v náhradnej starostlivosti o 2 vnukov. Nehanbili sa za ňu. Obaja rodičia vo väzbe. Boli radi že majú aspoň niekoho. Myslím, že deti také hlúposti ako ty tu, neriešia. To len niekto má stále potrebu sa vŕtať v cudzom živote (lebo nevedia čo s tým svojim 😉

sara07
13. júl 2020

@0silvia0 zabudla si nátačky na hlavu a handru na čelo proti bolesti hlavy😂😂

lily14
13. júl 2020

@nyusika hej pôjde na 3 ročnú bez maturity 😅