icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

missdiva
13. júl 2020

Podla mna je ovela nezodpovednejsie ked maju deti 20tnicky bez prace a byvania. 🙈

luccija
13. júl 2020

@acrobaleno bol to jej asistent v Bruseli
Ale tak veď jej doprajte prvý muž bol alkoholik, Flasik bol vplyvný muž a pre image, a teraz zatúžila znova po láske a čo?Vždy bola cieľavedomá veď bola jedna z prvých riaditeliek rádia.Je to jej zivot

maminuska
13. júl 2020

S tým tehotenstvom po 40 tke , posledná mám narodené v 43 rokoch a návod na tehotenstvo u mňa : dieťa už neplánovať a nechcieť, mať jeden riadne funkčný vajcovod a jeden krát sex za daný mesiac ( manžel služobne v zahraničí ) , podarované a predané všetky detské vecičky , dobre rozbehnutá práca a projekty... ak si namiešate takýto kokteil , tak je reálna šanca že zostanete v druhom stave 🙂

h2
13. júl 2020

@maminuska 😂 Ach no! Ale určite neľutuješ, či?

maminuska
13. júl 2020

@h2 no , keď som to zistila bola to pre mňa tragédia , bola som z toho na nervy, deti milujem ale 4 mi stačili bohate a po 40 som rodiť už nechcela. Tak ale namiešala som si tento koktieil , narodil sa z toho syn , dnes má už 2,5 roka a ako píšem viac mi dal ako vzal . Kondičku mám možno lepšiu ako priemerná 30 tnička, schudla som , behám , lepšie sa stravuje ( konečne som prestala " žrať "somariny ), viac sa o seba starám . A nie neľutujem .

h_petra
13. júl 2020

@nyusika si zober, ze decko pojde na uciliste bez maturity 😁 taky rodic si to moze ist rovno chodit, chapes, tak planoval si cele rodicovstvo s ohladom na to, aby na stuzkovej dobre a mlado vyzeral a decko nebude mat ziadnu stuzkovu 😁😁😁

lauralaura777
13. júl 2020

Akože nepochopila som jednu vec.. čo je kur.. teba dotoho ???? Nech si každý žije ako chce...

nyusika
13. júl 2020

@h_petra matka outfit uz od skonceneho prveho stupna ZS pripraveny a takto jej to zmarit 😀

porodit dieta v 20, urcite nie je tak nevdacne, ako toto na stare kolna porodene

kvetinka75
13. júl 2020

A co ta to trapi? Je to tvoj problem? Ty nebudes zivit to dieta? Nechapem co sa ludia stale navazaju do niekoho a hlavne vtedy ked sa ich to vobec netyka.

zuzanockamt
13. júl 2020

milá anonymka, aj po 35-ke, aj po 40-ke sa dá otehotnieť ako nič...a verím tomu, že aj po 50-ke...ja jej fandím a držím palce 😉

ajka0207
13. júl 2020

@nyusika ja som nechcela uraziť ženy čo majú problém s plodnosťou, len konštatujem prečo je ten zákon nastavený tak ako je. Nie je to preto že ženám po 40 by nejaké morálne právo bránilo mať deti.

nyusika
13. júl 2020

@ajka0207 chapem, ja som reagovala skor na anonymnu autorku temy, pre ktoru je neeticke mat dieta po 40tke, kedze aj IVF sa preplaca len do toho veku

ajka0207
Autor odpoveď zmazal
petruska19
13. júl 2020

@nyusika ten o stužkovej je TOP😂😂😂 doteraz som nepochopila význam 🙄

ajka0207
13. júl 2020

@nyusika veď aj ja, lebo to čo ona píše je na hlavu.

nefertiti7
13. júl 2020

Ale 50 ročne nie sú predsa v geriatrickom veku...

nyusika
13. júl 2020

@petruska19 v akejkolvek debate tykajucej sa starsej rodicky pride zakonite tema "ved sa nedozije ani stuzkovej"

petruska19
13. júl 2020

@nyusika veď práve, že stále je to prvá veta a ja nechápem čo s tým má stužková 😂😂😂 veď tie ženy možno preštia mladé mamičky na tej stužkovej. Ono nielen tu na MK, ale táto veta hýbe asi celým Slovenskom...

casavina
13. júl 2020

@ajka0207 čo si mi písala?

nyusika
13. júl 2020

@petruska19 to je proste asi zivotna meta, ist na stuzkovu svojich deti...mozno svoju nezazili (charakter tejto otazky tomu dost nasvedcuje), tak si to chcu uzit aspon takto, aty vyberaju spolu s tretim vozikom

sara07
13. júl 2020

tak je to proste nehapruje no , čo si mala v rukach jej hormonálny profil 😝, ja ho mám ukážkovy uplne napr

kvetinka75
13. júl 2020

Ale moze. A co to ty riesis? Tyka sa ta to? Alebo sa.len potrebujes do niekoho navazat, kritizovat a Benova prisla do rany . Na buduce do coho budes strkat nos? Keby si robila aspo nieco uzitocne. Miesto vyjadrovania sa k teme ktora sa ta netyka a predpokladam ze nie si ani lekarka ale vyjadrovat sa budes ku vsetkemu vsak?

kvetinka75
13. júl 2020

Trepes kraviny. Trosku sa nad tym zamysli.

karina11
13. júl 2020

To ktorá pixla tu odsudzuje Beňovú, osobne Beňovú nemusím, ale vôbec mi nevadí, že je tehotná, jej vec... Ak túži po dieťati....

petruska19
13. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl skok do truhly 😂😂😂😂

petruska19
13. júl 2020

@nyusika už fakt by to mali zrušiť (nech to začnú oslavovať bez rodičov). 😂😂😂

nanulka24
13. júl 2020

Mať tvoje problémy a plat prezidentky 🤦

0silvia0
13. júl 2020

@nyusika nie ze sa nedozije stuzkovej, ale ze sa bude hanbit za rodicov v dedkovskom a babkovskom veku, ked ostatna mladez tam bude machrovat so stavnatymi mladymi rodicmi a dotycny maturant tam bude traposit s vetchymi starcami😵

eliska13
13. júl 2020

@0silvia0 bude tam mať mladého otca😊veď Beňová nebude tancovať s dcérou.Mne sa zdá, že v mojom okolí teraz rodia samé 40+, 42+ už sa ten vek tak nerieši.Ale tak 52r je už za hranicou, ale tak nech sú zdravé.
Moja mama to zaklincovala, keď sme boli so synom na nástupe v prvej triede pred školou, že už nevie kto je mama a babka jej generácia rodila 19,20 ročne a všetci jej prídu starí😜mi hovorila, že suseda mala 32 r a na tú dobu to už bola rarita

oli18
13. júl 2020

Neviem, preco ste sa tak obuli do zakladatelky. Nic zle nenapisala. Je to forum a moze si tu kazdy zakladat temy, ake chce a pisat do nich svoje nazory. V dnesnom bulvari su uz stovky prispevkov nie zrovna lichotivych na adresu Benovej. Nie je bezne, aby rodili zeny 50+, takze ludia sa budu vyjadrovat s nepochopenim.