icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

nyusika
13. júl 2020

@miriam11 ty si neuveriteľne smiešna 😂😂😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
13. júl 2020

Je to jej vec a verim, ze na rozdiel od mnohych nastiek, ktore k dietatu pridu ani nevedia ako, tak si ona v jej veku urcite presla vsetkymi “ale”, ktore jej hrozia a napriek tomu sa rozhodla to riziko podstupit. Ze bude dieta zabezpecene, to asi vie, ci bude vyrastat v kompletnej rodine, to bohuzial s istotou nemoze povedat nikto. A co je eticke a neeticke, myslim, ze v tejto spolocnosti je x horsich veci, ktore su neeticke, ako tehotenstvo zeny po 50tke, bez ohladu na to, ako k dietatu prisla

danim
13. júl 2020

@miriam11 máš iný názor a? Veď maj. To je celé čo k tomu poviem. Čo to za slova používaš .. že zabi... áno to dieta čo priroda chcela a dovolila by si zabila a to je tiež tvoja vec. Ľudí je veľa, môžu mat aj iný názor ako ja. Okrem iného toto všetko je len a len jej vec ... iné ženy sa ani nemajú právo k tomu vyjadrovať. Áno bude mat to je fakt a bodka.

jana_eyre_2
13. júl 2020

@danim minule som v meste našla na zemi zabudnutý transparent s vetou "moja maternica - váš najväčší problém" tak to mi sedí aj sem.. 😅

ukulela
13. júl 2020

Klesať môže, ale možnosť a reálna tam vždy je. ja, prvé v 36 a druhé v 40, obe do pol roka snaženia. Chlap niekde vyčítal, že cca každý 10ty cyklus je plodný ... Tak u mňa zjavne častejšie (a to sme nie vždy riešili cez plodné dni). Nepriznala, či to bolo ivf a ani nemuseli byť. Ak sa šmyklo, čo? Mala ísť na upt? Ale nie, z pohľadu mladých báb nemá čo žena v 50 sexovať, že?

bluka2
13. júl 2020

Závidis? 😀

yasmeena
13. júl 2020

ta zenska z biblie,neviem ako sa volala-tak samotny boh doprial jej a jej muzovi,dieta v "geriatrickom" veku...hanba bohu,je to proti prirode ,nie? 😂 mu vynadaj...a teraz akoze co chces robit?zakazat zakonom?stredovek neskoncil,stredovek trva...konik je plny mamiciek v mladom veku,ktore maju dieta tiez vypiplane doktormi-lebo,a tomu neuveris-museli podstupit ako mlade zeny umele oplodnenie,lebo to inak neslo...je na case ho zakazat nie?vacsinou su taketo trapne ohovaracky a ohrnanie nosom len zle maskovana zavist-ma mladeho chlapa pri sebe, aj ako 50tnicka,evidentne zije sexualnym zivotom/aj tebe odporucam,pomaha to vyrovnanosti a psychike a radosti zo zivota/,bude mat dcerku a tesi sa z toho-tak preco nevysielat zlu energiu,ze?a este kadrovat kto je za zenitom a kto nie..no,s takymto pristupom k zivotu mozno uz vas maju za tie,co su za zenitom,to boli,ze?...mala by benova zaliezt niekam na zahradu v teplakoch a povinne mrkvu okopavat a frflat od rana do vecera ako prava slovenka...menej zakomplexovanosti,menej predsudkov..ale ocenujem ako sa bojis o normalne zeny,ze odteraz budu tehotne az po 50tke,to je dojimave.../a lekari radsej nech liecia choroby,nie ze si mylia diagnozy -to je ich poslanie,moja starka mala tiez moju tetu ako zrela 40tnicka,nikomu mu to vtedy neprislo divne /teta je zdrava,neboj sa 😉 ,co sa o mnohych detickach,ktore sa narodili mladym zenam bohuzial povedat neda...maly dovetok-v historii ludstva maju zle jazyky viac obeti nez zbrane...mier tvojej dusi...

damtiporiti
13. júl 2020

A ty sa hanbíš za svoj názor, keď to sem dávaš anonymne?

danim
14. júl 2020

@miriam11 pani Benova je vzdelaná múdra a inteligentná zena, čiže všetky spojené rizika určite vie a prehodnotila ich. A chápeme ich sj my. Tak či tak je to jej život, cela ta situácia je jej vec, a každý okolo to ma vnímať ako informáciu, a nie to riesit a hodnotiť. Ja som sa to tiež dozvedela a jedine čo k tomu poviem, že im držím palce, aby všetko dobre dopadlo. Je to ich život ich nová životná situácia.

moonlight1210
14. júl 2020

@damtiporiti autorka bude najskor taky ten pavlačový typ.
Stat pred vchodom do panelaku so susedou, fajcit a klebetit, co pisali v novom case a na topkach a ohovarat kazdeho z okolia.
Lenze posledne dni bolo chladno, tak ma uz klebetny abstak. 🙂

damtiporiti
14. júl 2020

A aby som sa vyjadrila k téme, síce má 52, ale vyzerá lepšie ako mnohé tridsiatničky, ktoré nemajú v hlave nič, len plnú hubu hlúpych rečí. Ak sa na to cíti, tak je to úplne v pohode.

bettymacd
14. júl 2020

@damtiporiti myslíš seba?😂😂😂prepáč musela som

damtiporiti
14. júl 2020

@bettymacd to bol skutočne inteligentný komentár, gratulujem.

damtiporiti
14. júl 2020

@bettymacd od teba to fakt sedí, napríklad ty si tiež nedávno riešila na svojom profile, kto ale fotky dáva na stenu, potom si to radšej zmazala keď ti tá, ktorú si ohovárala, pekne vynadala. Takže sa najprv pozri na seba kým niečo vypustíš z huby.

ukulela
14. júl 2020

@bettymacd no benova urcite vyzera lepsie, ako kucherenko, ci plackova (o tom potom)

ladymaccbeth
14. júl 2020

ja som dieťa ktoré sa narodilo mojej mame v 46 tke a som tu, živá, zdravá 🙂

0silvia0
14. júl 2020

@ukulela no inak keď si dnešní muži majú vyberať z ponuky ala kucherenko, plačková a iné spuchliny, tak to sa im fakt nečudujem, že siahajú radšej po "starých babách", ktoré sú prirodzené a normálne...

ukulela
14. júl 2020

a teda takto, dievcata. ja som sa mame narodila velmi velmi skoro - a sice sa s otcom vzali a tvorili akoze rodinu, ovela viac mi dala a aj ma de facto vychovala starka, ktora mala cca tolko rokov, ako benova. a stihala mi, zvladala - a to mala fest tazsi zivot a fest menej moznosti sa o seba starat. nemam z toho traumu ani nic a som jej vdacna. ja som rodila tesne pod 40 a decka vychovam tak ze sa za mna nebudu nikdy hanbit. a tiez sa o seba budem starat tak, aby som sa tej "maturity" dozila v stasti a zdravi .... aj ked pre mna bude vacsi dovod na oslavu promocia na nejakej dobrej univerzite, najlepsie v zahranici, kde decka aj ostaniu a my sa ku nim na dochodok prestahujeme 🙂

sticker
natasha1988
14. júl 2020

Nuz ked si na to v takom veku trufaju tak OK. Ved je to obrovske zdravotne riziko pre matku aj dieta, bez ohladu na to kolko mas penazi... Ja osobne by som sa na to nedala. Umele oplodnenie nie je sedenie u kadernika :(

bettymacd
14. júl 2020

@damtiporiti s pozdravom 😘😘😘😘😘
Správu mi niekto nahlásil,nebola si to náhodou ty????

ukulela
14. júl 2020

inac aki sme falosni, keby to bolo v obratenom garde - 36r mama a 51r otec, tak nik ani nepipne .... (teda okrem premotivovanych 20r kindermamiciek, ktore ostanu asi vecne mlade, pripadne si po 30 daju pas cudnosti a uz si nevrznu)

basullinka
14. júl 2020

@ukulela presne tak...dnes som si čítala, že Bohuš Matuš (ma nejakých 46 r) čaká dieťa s jeho 17 ročnou priatelkou, s ktorou chodí od jej 15tich. Na tým sa nikto nepozastavuje, prípadne tí zo zámeny manželiek, keď dospelý chlap má dieťa s dieťaťom.....ale 51 ročná, zabezpečená žena, ktorá má všetky prostriedky dieťa vychovať je miestami lynčovaná za to, že si dovolí otehotnieť bez povolenia MK :D

danim
14. júl 2020

@basullinka na to založia ďalšiu tému 😂😂😂🧐🤣🤣🤣🤭

basullinka
14. júl 2020

@danim vidíš, asi som to nemala ani písať :D :D :D to mi nenapadlo :D

autor
14. júl 2020

@danim vzdelaná, múdra a onteligentná? Ved je to predavačka. Potom si urobila električkovú “univerzitu” a už x rokov sa priživuje v Bruseli. Je členkou strany, ktorá tu za roky vládnutia rozkradla Slovensko, mafiou prelezené sudy, prokuratúra, korupcia prekvitá. Aj otec jej dieťaťa má za ušami korupčné kauzičky.

autor
14. júl 2020

@ukulela je asi rozdiel ked má dieťa 52 ročný muž a 52 ročná žena, či?

leskovael
14. júl 2020

Anonym preber sa už konečne. Si divná... Nevieme čo na jej tehotenstve nevieš spracovať. NIČ ŤA DO TOHO NIEJE

selest
14. júl 2020

Takze tak je to. Proste ju neznasas. Keby bola tehotna tvoja naj kamoska alebo segra tak by si sa s nou tesila...

danim
14. júl 2020

Máš priestor, aby si sa nad sebou zamyslela aké vzdelanie a kariéru si dosiahla ty a tvoj partner- ak existuje.

Ale ide z teba hrozný hnev, zúrivosť a až závisť. Sebe škodíš, zamysli sa- v dobrom píšem.