icon

Adela Show.Čo vy na to?

depecko
9. sep 2010

Ahojte babenky pozeráte??? čo vy na to?? Vysiela sa to síce len od pondelka,celkom som sa na to tešila a bum! včera odvysielali len do reklamy,po reklame už film...že technické problémy... čo nestihli natočiť či čo??? 🙂 😀 😉 Mne sa to celkovo páči,len tých "glosátorov" by som poslala domov,nechala len Adelu,jedného hosťa,do toho nejaké jej postrehy. 🙂

danuska.k
12. sep 2010

mne sa Adela show paci, bola som k tomu dost skepticka, ale pozrela som si vsetky casti, a podla mna je to dobre, a velmi sa mi paci aj pritomnosti 3 glosatorov, je to vtipne ozivenie

lussy23
12. sep 2010

hojte. Ja to nepozerám, len so msem tka nakukla a tá Iveta má zaujala. Čo sa jej stalo? Čo sa stalo s Arturom?

danuska.k
12. sep 2010

nic sa jej nestalo, len je psychicky labilna, ide sa rozvadzat s Pomejem, ale tvari sa, ze je strasne stastna a vyrovnana, proste je jasne psycho

latvia
12. sep 2010

@heleniatko suhlas ja uz len dodam, ze iveta potrebuje skor psychiatra 😒 co ty na to?

latvia
12. sep 2010

@ela23 dieta ako rozptylenie?? 😅

traktor
12. sep 2010

...hostom adelinej show bude Rytmus...tak to som zvedava, ake to bude 😉

bubinko83
12. sep 2010

@danuska.k ,presne ide sa rozvadzat a je užasne štastna z toho. Určite som sa nevydala kvoli tomu aby som sa v buducnosti rozviedla,nie?? A ešte budem pritom všetkom štastna. Ja nemam rada lutost ani nelutujem ani nechcem byt lutovana.A ked bola Bartoška v tejto spominanej adela schow a po odspievani tej pesničky .Bosa na zemi vyzerala uplne jak blazon.Pripominala mi Viktorku z filmu Babička 😀 Ja som sa liečila tiež psychicky ale určite by som sa v takom stave nepretrčala v TV.Ved to ju položi ešte viac. ☹

ciatko
12. sep 2010

podla mna Iveta vobec netusi, ze sa zosmiesnuje, ze si z nej niekto robi srandu. pripada mi strasne naivna. je mi jej luto, nic ine sa neda na to povedat.
adela rozhovor s nou ustala, jedina chyba bola, ze to rozoberali potom, ako iveta odisla z podia 😒 to mi vtipne nepripadalo.

vseobecne o sou - sajfu si tam asi zobrala schvalne, je to jej staly partner v radiu, vedia si nahravat slovickami, to je vsetko fajn, hlavne v prvej nemastnej-neslanej relacii sajfa velmi pomohol rozprudit diskusiu, podla mna bod k dobru. napr. hanka lasicova tam bola len na ozdobu.
tiez sa mi nepaci, ze hlavny host ma maly priestor na prezentaciu a ja som sa nic nove a ani zaujimave od ziadneho este nedozvedela. vata.

adonis - no, myslim, ze adela by toto mala okamzite stiahnut z obrazu, nechapem, ako s tym mohla suhlasit. pripada mi to, ako rasto pisko v hornom vyplachu, cele zle, prezite a trapne, uraza svojich divakov.

summa summarum - zatial nic nove pod slnkom, uvidime, co bude dalej, po 4 relaciach to nemoze lamat rekordy, a ani nebude, kedze to ide v noci cez tyzden. prajem relacii jej viac stavy a menej umeliny

eeevvvkkkaaa
12. sep 2010

dajte jej uz pokoj

heleniatko
12. sep 2010

@latvia Presne tak, Iveta patri do ruk psychiatra, ale nechcela som si prihrievat polievocku ...
@bubinko83 Spravne si postrehla, ze vyzerala ako blazon, a na tv obrazovku zatial nepatri... K tomu, ako opakovala, ze je stastna, ze sa rozvadza, asi k tomu dospela po dlhom a neprijemnom manzelstve... samozrejme, nikto sa nezeni ani nevydava s tym, ze sa potom bude tesit na rozvod, ale po nepriaznivom vyvoji partnerskeho zvazku, kde niet ineho vychodiska, je napokon stastny, ked sa oslobodi...

bubinko83
13. sep 2010

@heleniatko ,no ale okolo Ivetky je vždy kopa "nespravnych" chlapov.Ona asi takych pritahuje.Ale vačšina tych chlapov je takych už pred svadbou ale niektore naivky si myslia že sa po svadbe zmenia.Co sa nikdy nestane.Mne je tej Ivety aj luto aj nie,lebo neviem načo sa teraz pcha do telky a bulvar jej moc k jej psychickemu stavu nepomože.Ak jej to stoji za tie peniaze čo tak velmi potrebuje.Podla mna keby sa dala do poriadku čo sa tyka psychiky mala by všetko vyhrate. 🙂

monkula
13. sep 2010

už nech je ďaľšia časť, aby ste rozoberali niekoho iného.... Rytmus to prežije..
Ja sa jej nezastávam, je mi fuk, čo robí so svojím životom, a nechápem, čo máte z toho vy, že ju tu rozoberáte.. Ako povedal Miroslav Donutil vo filme Pelíšky: A komu tím, prospějete, co?
Zbytočne sa tu budete dohadovať, či mala ísť, či nie.. Ja som toho názoru, že vo svojom zdravotnom stave si mala premyslieť, či sa tam potrepe, nuž zvolila si možnosť áno, tak to dopadlo, ako to dopadlo... Ale nemám potrebu to tu už skoro týždeň rozpitvávať, hrať sa na psychologičku, lekárku, právničku...

myslím si, že sama Adela už vie, že to trošku prehnala..

flamenga
13. sep 2010

nedá mi nereagovať..... pozrela som si v archíve danú časť Adela "show", aby som "bola v obraze".... a musím povedať, že ten rozhovor "celebrít" po odchode Bartošovej zo štúdia bolo niečo tak stupídne.... už dlho som takúto stupiditu,vulgaritu nevidela/nepočula.....

majka35
13. sep 2010

@monkula vo svojom zdravotnom stave si nemohla premyslieť, či koná správne, alebo nie ... nemá chrípku, alebo angínu ... je psychicky chorá ... a naozaj presvedčená, že konečne začína nový a krásny život

marianka79
13. sep 2010

baby baby to čo z toho máte ked tu budete písat takéto veci a rozčulovat sa 😒 😉

depecko
autor
14. sep 2010

ahojte babenky,ako mi tu pekne diskutujete. 😀 Včera som nevidela,mal byť Chodúr...Adelaaaa ideeeeš!!!! 🙂

maggie2
14. sep 2010

@flamenga tak aj ja som si to pozrela v archíve, je to totálna úbohosť. Tliachaniny ale také neskutočné čo tam trepú, nemám slov na to. Adela nemá slovnú zásobu, bohužiaľ, ani po toľkých rokoch, veľmi ju to obmedzuje v "moderovaní". Ja sa iba vyjadrím k tomu, že jedna moderátorka si mala ustriehnuť aby nedala priechod tým najprízemnejším a najzlomyseľnejším emóciám ľudí (a tá dievčina medzi Danglom a Sajfom to je nejaká protekčná?): http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/adela... ("glosátori") Vyjadrím sa ďalej k samotnému umeleckému performance Bartošovej (spev pesničky) bolo to autentické, jej prejav bol umelecký a posudzujem len toto. A Sajfa povie že príšerná... (Hlavne že sa tam láme a kŕčuje v potlesku na Vittekovej. Asi si myslí že sa votrie medzi milionárov na moderovanie ich súkromných párty..)

Späť Bartošová: už len toľko: všetci umelci, ktorí niečo vo svete znamenali a dosiahli boli niečím vyšinutí. Umelci sú excentrici, nonkonformisti, exoti. Je to tak. Často zaplatia ale najdrahšiu daň, ich povaha, psychika im zničí osobný život. Nebudem porovnávať, ale spomeniem svetové formáty akými boli napr. Maria Callas, Edie Sedgwick, Marilyn Monroe, janis Joplin... počas života ich málokto bral vážne, po smrti a po rokoch sú z nich ikony. Mnoho súčasných entertainerov, hviezdičiek a TV figúrok nemá originalitu, nemá nič vlastné, svojské, iba napodobňujú a nikdy nič hodnotné po nich neostane. Majú svojich pár minút slávy ale po 20 rokoch po nich ani pes neštekne. Bartošová je zapísaná aspoň v česko-slovenskom regióne ako speváčka ktorá v minulosti vytvorila hodnotné a trváce veci. Z tohto pohľadu boli hlášky na jej adresu kvarteta Adela-Sajfa-Dangl a tá protekčná úplne úbohé.

Je vidno, že súčasné hviezdy showbiznisu a la Adela sú umelé, ide im len o prachy a sledovanosť. Povrchné, vtierajú sa slovenským milionárom v nádeji že sa im votrú do priazne a na slabých (momentálne na tom Bartošová je finančne zle) si trúfnu.

depecko
autor
Odpoveď bola odstránená
evitkamalicka
14. sep 2010

podla mna je to otras, moderovanie v radiu jej mozno ide, ale mne sa v tejto show ani v inych televiznych veciach absolunte nepaci, do telky podla mna nepatri

ypsinkova
14. sep 2010

neviem,odkiaľ vzala adela právo si robiť srandu a myslieť si o sebe,že je tá najmúdrejšia,najkrajšia a najvtipnejšia osoba pod slnkom .. myslím,že je až moc okukaná a neppozná hranice...odtiaľ potiaľ

8808
14. sep 2010

ja som vcera videla sice len kusok, ale sa mi to pacilo.. aj to ze si vie srandu spravit aj sama zo sebe.. a aspon som sa zasmiala pri daktorych hlaskach aj na ucet Leoša M. (:

livijja
14. sep 2010

@latvia ona bola urcite nadopovana liekmi , ja osobne beriem antidepresiva coaxil ale to ako chuderka vyzeraje uplne az na zaplakanie je to s nou dost zle

lubica69
14. sep 2010

mne sa tá show páči 😀

mikailla
14. sep 2010

Zeny mna dnes riaaaaadne nahnevala ta pipka z Ciech neviem jej meno, ako rozpravala na Andreu Veresovu,aj keby to bola pravda nema pravo ju verejne zosmiesnovat !!! Vrrelo vo mne 😠 😠 Inak sa mi pacilo ako Adela zdeptala Rytmusa,chlapec znervoznel a nevedel co hovorit. Nalozila mu 😉 😉 😉

maggie2
Odpoveď bola odstránená
marianka79
15. sep 2010

@mikailla plne s tebou súhlasím o tej Verešovej nemala tak povedat ale čo to iné je.........len a len závist a ako na seba povedala Agáta že ona bola tá čo živila priatelov 😀 ježííš to bol fór teda to teda nie je bohviečo ked musí živit svojich frajerov 😅 a ten rhytmu no to mu teda adela dala

inak toto bolo po prvýkrát čo som to pozerala lebo ked som si tu čítala niektoré príspevky normal ma to odradilo pozriet si to ale bola som zvedavá a vcelku sa mi to páčilo 🙂

maggie2
15. sep 2010

@mikailla @marianka79 Pozrela som si teraz v archíve o čom ste písali.dala mu rhytmusovi dala 😀 ale to je cieľom? Myslím si, že keď príde hosť, mal by sa cítiť dobre, bolo vidno, že sa necítil vo svojej koži zo začiatku, zvláštne. Aby bola relácia zábavná, musí sa i hosť cítiť dobre a nie ako na výsluchu...hoci...taký "tvrďas" a pomaly tam rozštopkal nervóznymi prstami opierku kresla? No dobre. Ďalej. Podľa mňa tá Agáta pekne šťuchla do Verešovej - veď povedala, že je iba zlatokopka...a nie je? Nikdy nechodila táto misska s niekým kto by nebol milionár. Ja ju za to neodsudzujem, pánboh jej dal krásu a ona ju využila, nikdy nikto nedokáže, či by chodila s tými chlapmi i vtedy ak by boli chudobní ako kostolné myši...alebo baby Vy si to naozaj myslíte, že Verešová by si vedela vybrať za životného partnera, človeka, ktorý by bol chudobný? 😉

marianka79
15. sep 2010

@maggie2 a ešte mi povedz ktorá celebrita má chudobného partnera vrana k vrane sadá nie? 😉 a ak to má adela v scenári tak taká má byt musí to dodržovat aj ja v mojej práci musím počúvat čo mi prikážu 😉

maggie2
15. sep 2010

@marianka79 to ako chceš povedať že Verešová je celebrita? Že raz bola misskou? Na Zemeguli je ročne tisíce missiek a všetky sú podľa teba celebrity? Verešová nie je nijaká celebrita. Je to iba bývalá Misska, ktorá sa dobre vydala. To je všetko. Celebrita bola napríklad Marilyn Monroe a tá veru veľmi bohatá nebola.