Adela Vinczeová a jej mladší partneri
Dnes sa ma syn pýtal prečo si robili z Vinczeho srandu v TV.Tak som mu hovorila, že Adela si v relácii našla Modrovskeho, Bezdedu a potom Vinczeho.Vsetci jej partneri mali o 10 r menej nie je to zvláštne?Prečo si stále hľadá takých chlapčekov existuje na to nejake psychologické vysvetlenie čo v nich hlada?
Ja uz mam dost tvojich kecov. Si totalne uboha hlupana,ktorej napln dna je porovnavat zeny,ktora ako vyzera. Prizemna hlupa zenska
Prečo píšeš anonymne?
Alebo vari si uvedomuješ ze to nie je ok, a hanbis sa, že riešiš veci, do ktorých sa nemáš starať? Potrebuješ sa povýšiť, alebo o co ti ide? Lebo presne takým spôsobom odpovedáš..
Toto sú veľmi nesprávne názory, napr. že Adela je nevyrovnaná a labilná, taký človek by nemohol moderovať dlhší program vyrovnane. Alebo, že je večné dieťa, ona je skôr na svoj vek oveľa skúsenejšia ako jej rovesníci, to bolo viditeľné už aj pred desiatimi-pätnástimi rokmi, keď sa rozprávala aj s oveľa staršími osobnosťami.
Niekedy je to karmické, stretnúť práve toho partnera.
No, nevyrovnana je hlavne autorka, inak by neriesila hluposti a navyse aj anonymne. Co, uz aj take tu ziju.
@dskjhfdlkdjhl neboj, keby tu mala pisat pod svojim skutocnym menom, tak dava maximalne receptiky na kolaciky a sucha nohami..
Akých chlapčekov, čo mali 15 rokov? Asi je na zajačikov, niekto je na starších, niekto na milfky, niekto na študentky.... Normálne veci.
Bezdeda bol mladsi o 4 roky, modrovsky o 3 tusim. Ani jedno nerovna sa 10.

Preboha. Vy ste pravdepodobne tá istá osoba, ktorá písala aj o Cibulkovej. Ja nechápem prečo sa zaoberáte vecami do, ktorých Vás nič není. Veď Adela nie je jedina žena na svete, ktorá má mladšieho partnera. A nie sú ani jediný čo nemôžu mať dieťa, za to nemôžu. Podľa mňa keby mali dieťa (dúfam že sa adopcia vydarí), tak by boli úžasný rodičia.❤️
Adelu s manželkou sledujeme od doby keď ešte začínala v rádiu. Manželke sa veľmi páčila mne nie. Zdala sa mi papuľnatá a jazykom každého odpinkala. No postupne som zmenil názor. Je to hľadajúca osôbka veľmi bystrá. V mužoch si podľa mna nedôverovala ale mala svoju predstavu a neopustila ju. Bezdeda bol nezrelý. Ale už to že sa do neho zaľúbila mi bolo veľmi sympatické. Že nešla po mocných a prachatých ale po čistých a Bezdeda sa mi tak vtedy javil. Prvá Superstar ju zasiahla do srdiečka. Čo sa mi na nej najviac páči je že si vie urobiť zo seba srandu. Neberie sa vážne a naučila sa mat rada samu seba a prijala sa taká aká je. Aj s veľkým nosom aj s malými kozami a oboje by si mohla dať urobiť ona si z toho robí srandu. To že nemôže mat detičky ju musí oveľa viac trápiť ale aj tento osud svoj prijala. A Vince je skvelý partner pre ňu. Tiež sa neberie vážne je bystrý, inteligentný nepotrebuje ukazovať svoje ego a vyvyšovat sa nad svoju ženu. To že si Adela hľadá mladších možno súvisí s tým že sa cíti dosť silná na to aby potrebovala staršieho mocnejsieho muža pri ktorom by bola krehká mladšia a automaticky krajšia. Viem si predstaviť že keby ju oslovil osobnosťou starší chodila by s ním. Ale ona sa cíti dobre medzi mladými hravými a veselými ľudmi. Páči sa mi jej relácia Trochu inak s Adelou kde si pozýva zaujimave osobnosti. Páčil sa mi napríklad ten farmár čo chová hovädzí dobytok tak, aby bol spokojný a netrpel. Adela je inšpirujúca osobnosť.
Vies co on to niekde v nejakom rozhovore spominal, ze Adela je este take hrave dievca preto si spolu rozumeju, ze sa tak doplnaju.
@slovakboy Tiež som pozerala niektoré relácie, kde si pozvala osobnosti napr. už pred rokmi Karla Gotta a dokázala sa s ním na úrovni rozprávať, dokonca on tam hovoril niečo ako, že sa tešil, že ho pozvala, lebo je iná ako iní moderátori, ktorí, keď nemajú čo povedať sa smejú, že ona vždy odpovedá inteligentne a má to svoju hĺbku. Alebo raz som pozerala, keď sa rozprávala s Rytmusom, som bola zvedavá, lebo on zvykne odpovedať krátko a občas aj dosť vulgárne a bolo to celkom na úrovni, na rozumné otázky, aj on odpovedal rozumne.

@autorka ja s tebou nebudem o takejto veci viesť rozhovor ani riešiť prečo, mne je to ukulele. Môj zivot je o niečom inom ako riešiť takéto kraviny.
Ale radšej mladší, normálny ktorý žene vyhovuje ako straší a debil. Pekný deň