icon

Afantázia - slepá myseľ

bejinka28
23. nov 2020

Ahojte žienky. Už 20 rokov sa zaujímam a pozitívne myslenie, autohypnózu... Stále som sa snažila vidieť, ale vždy len tma, nedokážem si predstaviť ani len bielu bodku 🤦Myslela som, že to má tak každý, no nejak som zistila pri tréningu s bratom, že on vidí. Ostala som úplne v šoku, začala som sa pýtať a každý vidí čo chce, len 1 osobu som našla, ktorá je ako ja... Dočítala som sa, že je to nová diagnóza z roku 2015. Máte to tiež? Viete ako to zmeniť? Mám pocit, že bez toho nežijem plnohodnotný život 🙆 Prosím len k téme, pre mňa je dôležité vidieť svet v svojej hlave, bez toho neviem trénovať. Ďakujem 🙏

Afantázia - slepá myseľAfantázia - slepá myseľ
Strana
z3
bejinka28
autor
28. nov 2020

@ladyvi Zas v mojom okolí okrem 1 neterky som jediná :D Verím knihám a dokumentom, ktoré mám naštudované, že čo vidíme v hlave, tak sa to aj stane, no neviem ako na to.. A nenašiel sa tu nik, kto by mi poradil

viestta
Odpoveď bola odstránená
bejinka28
autor
28. nov 2020

@viestta Tak nie len vidieť, ale aj sústrediť sa na myšlienky, meditovať...

6mia6
28. nov 2020

A čo vtipy? Ja mám takú fantáziu že sa smejem ešte hodinu. Mne ide hneď všetko do obrazov, či už deti keď rozprávajú čo robili v škole, na tréningu, vonku. Muž mi hovorí pracovné príhody a som hneď v deji. Stojím tam 500km od domu....
Keď čítam knihu vcucne ma že už ani neviem či sa to fakt stalo 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
29. nov 2020

@bejinka28 presne ako pise @viestta, nepotrebuje kazdy meditovat, na co? Mas zit tu a teraz, v tomto okamihu, mas byt stastna tak ako si. Ty sa silis, pechoris za nejakou metou, aby si bola tam a tam. Potom budes so sebou spokojna. Mas byt spokojna aj bez meditacie, bez blbych obrazkov vo svojej predstavivosti. Nech ich maju vsetci ostatni okolo teba, ty ich mat nebudes, a?

Strana
z3