Afantázia - slepá myseľ
Ahojte žienky. Už 20 rokov sa zaujímam a pozitívne myslenie, autohypnózu... Stále som sa snažila vidieť, ale vždy len tma, nedokážem si predstaviť ani len bielu bodku 🤦Myslela som, že to má tak každý, no nejak som zistila pri tréningu s bratom, že on vidí. Ostala som úplne v šoku, začala som sa pýtať a každý vidí čo chce, len 1 osobu som našla, ktorá je ako ja... Dočítala som sa, že je to nová diagnóza z roku 2015. Máte to tiež? Viete ako to zmeniť? Mám pocit, že bez toho nežijem plnohodnotný život 🙆 Prosím len k téme, pre mňa je dôležité vidieť svet v svojej hlave, bez toho neviem trénovať. Ďakujem 🙏

A čo vtipy? Ja mám takú fantáziu že sa smejem ešte hodinu. Mne ide hneď všetko do obrazov, či už deti keď rozprávajú čo robili v škole, na tréningu, vonku. Muž mi hovorí pracovné príhody a som hneď v deji. Stojím tam 500km od domu....
Keď čítam knihu vcucne ma že už ani neviem či sa to fakt stalo 😁
@bejinka28 presne ako pise @viestta, nepotrebuje kazdy meditovat, na co? Mas zit tu a teraz, v tomto okamihu, mas byt stastna tak ako si. Ty sa silis, pechoris za nejakou metou, aby si bola tam a tam. Potom budes so sebou spokojna. Mas byt spokojna aj bez meditacie, bez blbych obrazkov vo svojej predstavivosti. Nech ich maju vsetci ostatni okolo teba, ty ich mat nebudes, a?

@ladyvi Zas v mojom okolí okrem 1 neterky som jediná :D Verím knihám a dokumentom, ktoré mám naštudované, že čo vidíme v hlave, tak sa to aj stane, no neviem ako na to.. A nenašiel sa tu nik, kto by mi poradil