icon

Máte skúsenosti s afimáciou? Podeľte sa!

26. júl 2024

Ahojte, počuli ste už o afirmacii?alebo máte skúsenosti?viem že vsetko je v hlave ako to nastavíme, mám teraz blbe obdobie a kamoska mi poradila aby som cez YouTube to počúvala, len pre upresnenie,som dospela osoba po 30ke a chcem počuť názory alebo skúsenosti.Dakujem🫶

mikadooo
26. júl 2024

Hmm no ja som to pozerala v jednej appke, chodili mi tam tri denne. Niektoré pobavili, niektoré boli na zamyslenie. Asi to môže pomôcť... To "pobavili" - napr. Mala som pms, nervy v riti, po každom som štekala a mne tam zrovna v ten deň vybehlo ako som pokojná a problémy riešim s nadhľadom, tak to som akože sa fakt zachechtala, že AI sa trafila do čierneho teda. Ale skús, určite to neuškodí a pomôcť to môže.

autor
26. júl 2024

@mikadooo našla som na YouTube Michala Drienika a dnes ráno som ho počúvala a keď som sa chcela zapojiť v kurze Manifestácia tak za to už peniažky pýta,tak preto som sem pisala, ci to neni niečo v zmysle že nechoď psychológovi ale ja ta navediem na správnu cestu….

mikadooo
26. júl 2024

Ak máš poisťovňu dôvera, majú zdarma premium prístup do aplikácie vos. Keď som mala zložité obdobie, tiež som hľadala možnosti a natrafila som na to. Nie sú tam len afirmácie, ale aj dychové cvičenia, meditácie, nejaké citáty, vedieš si denník a porovnávaš si odpovede, AI vyhodnocuje a snaží sa ťa zľahka navádzať. Navolíš si tam na začiatku, na čo sa chceš zamerať, príp. čo ťa trápi a ono ti to denne navrhuje aktivity, celkovo tak cca na 10 minút denne. Niekedy viac, niekedy menej. Možno aj iné poisťovne ponúkajú, neviem. Ale VOS má aj základný balík zdarma, čiže nie to premium, len tam to asi bude obmedzená verzia, prípadne s reklamami, alebo netuším. Skús sa na to kuknúť, možno ti to helfne čosi. Ak nie, tak sa ospravedlňujem za spam.

autor
26. júl 2024

@mikadooo dakujem ti🙂mám unionku ale ten VOS teraz večer pozriem keď mi syn zaspí 🙂ja som veľmi šťastná čo sa týka doma,som zdravá mám milujúceho muža a úžasného syna len v práci som sa nenašla, a štve ma to (nechcem nechuťou chodiť do práce) aj keď hľadám tak sa bez odozvy,alebo napríklad mame krásny byt čo sme si kúpili na hypotéku a snívam o dome čo sme si nemohli dovoliť a takéto veci mi vŕtajú hlave a potom nadávam sebe samej že však mi je dobre,mám vsetko čo chcem,ale stále je tam to ale….

mikadooo
26. júl 2024

Držím ti palce ❤️. Ak aj to vos nepôjde, hľadaj ďalej, je dobré, že hľadáš a snažíš sa pomôcť si. Možno sa ešte nájde niekto a pošlite ti nejaký tip. Mne sa ešte vybavuje aj meno nejaký lajprik, ale on tuším robil autohypnózu, to boli také meditácie skôr na upokojenie, mňa to moc neoslovilo, ale čo som čítala recenzie, tak veľa ľudí písalo, že im to pomohlo, tak skús pozrieť na youtube a vypočuť si, prípadne nejaký podcast s ním, možno ti to helfne.

niktooooo
26. júl 2024

Odporúčam Sarah rottovu. Česká mentorka má dobré videá o rôznych afirmaciach

autor
26. júl 2024

@mikadooo dakujem ti moc🙂

autor
26. júl 2024

@niktooooo dakujem veľmi pekne za typ🙂

marianarem
26. júl 2024

U mna osobne to nikdy nezafungovalo, ani priblizne. Ale co clovek, to skusenost. Ja mam silnu racionalnu cast osobnosti. Najprv som to dlhsie bezvysledne skisala a potom ked som zacala nad tym rozmyslat, ze ako by to asi mohlo fungovat, tak som v tom nasla logicke problemy 🙂 A to hlavne v takej sfere, ze privolavat si nieco konkretne hmotne, napr. ako pises ten dom.
Ale je aj oblast, kde si myslim, ze to moze fungovat. A sice, vela ludi zije v roznych bludnych presvedceniach. Napriklad niekto je nechcene dieta a realne mama s otcom si k nemu nevytvoria citovy vztah. Zacne zit s presvedcenim, ze ho nikto nema rad. A potom sa mu to cely zivot len potvrdzuje, lebo si vsima na ludoch hlavne to negativne, prilis citlivo reaguje na beznu kritiku, vsetko vztahuje na seba, aj PMS u kamosky si vysvetli tak, ze vlastne ani kamoska ju nema rada. Takemu cloveku moze pomoct, ak sa zacne v mysli zaoberat tvrdenim, ze si predsa len zasluzi, aby ho mal niekto rad. Moze na zaklade toho uvidiet spravanie ludi k nemu v inom svetle a moze mu to realne zmenit zivot.
U mna ale aj tak aj na taketo veci zabrala hlavne psychoterapia, ale viem si predstavit, ze su povahy, kde zaberie aj pozitivna afirmacia.

autor
27. júl 2024

@marianarem dakujem ti, čo si napísala to je na zamyslenie (myslim v dobrom)🙂