Aj na vašom sídlisku je to samý psí výkal a rozbité sklo?
Asi mi to admini zamknú, kďže som použivla neslušné slovíčko v nadpise, ale ja som už taká nasrdená na tých psíčkarov, že to už neni ani možné. Malú nemôžem ani nechať pobežkať po tráve lebo na každom kroku sú tie hnusné psie výkaly a aj rozbité sklá. je to vôbec možné, že deťom urobia oplotené ihriská a ostatné psíčkari považujú za voľný výbeh psov? prepáčte ale som vážne nasrdená 😕 Ako je to u vás?
u nas sa vyzuva predo dverami - prepacte opat,ale mne hovna do bytu nikto tahat nebude. Po chodnikoch je to rozslapnute a kde to asi je? v bytoch , vrrrr,grrrr 😠 😠 😠 😠
@beruska.zuzanka 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
kdybys ji tu nahlasila, byl by to prestupek z duvodu "nahoty na verejnem miste" 😒
jenze vis, nezlob se na mne...bud je to mistem nebo byla pani nemocna.. 😒
Kultura je totiz na SK na dobre urovni 😉
@irriss ja viem, že existuje cestovný nočník, ale nevidím dôvod si ho zaobstarávať a tiež nie každý na to má 🙂
ale situácia sa dá riešiť mnohými spôsobmi aj bez nočníka
Mne vseobecne pride na hlavu,ze sa kazdy pozastavuje nad curajucim psom do travy,ale ked tam cika dieta ci iny clovek je to v poriadku,nehovoriac o tom,ze katastrofa,ak si niekto neuprace vykal,ale ked niekto odhodi papierr,umelu flasu,rozbije sklo,pripadne nieco podobne,nikto sa nad tym nepohorsuje tak ako nad tym hovnom...malo by sa to brat rovnym metrom...moj pes cika do travy aj moja dcera,vykaly si zbieram a tiez zodvihnem aj tu servitku,ktorou som dcere utrela zadok a hodim ju do smeti...
Videla som matku ,ktora prebalila svoje dieta-pokakana ocikana jednorazovka,pekne ju zabalila,a v prirodnom parku sup s nou do krikov....fakt na uvazenie.
@katy1979 asi si nečitala cely moj prispevok, že ja si po psikovi hovienka zbbieram a je mi nechutne umyvať mlemu topanky po psich vykaloch.... Ale zamyšlať sa nad tym ktory stromček je ocikany od psa je podla mna prehnane... žiadne zdravotne riziko tam nehrozí. od malička som chodila ku ovciam do ohrady, ku slipkam, a som tu, bez alergii a podobne
@beruska.zuzanka
Uplne souhlasim, ale jde i o to, ktere misto vyhleda maminka na potreby sveho ditete..ono na namesti do kvetinace to jako je sila..
a nebo na travniku,kde si deti zrovna hraji..
Ja jsem pro..ale tak zachovat privacy a ukazat diteti, ze to sice reseni je, ale urgentni, ze by to nemela byt samozrejmost, jinak by z deti vyrostla ta pani, co jsi popsala za rohem v podpatcich.. 😉
V každom prípade, u nás na sídlisku chodia mestskí niekoľkokrát denne na kontrolu a nie autom, ale pekne pešibusom a ak vidia psíčkara, čo sa nevie vmestiť do normy, dostáva pokutu.... ja by som na toto kľudne vyčlenila aj civilov, nemusia chodiť dvaja cajti ale jeden+ civil, alebo dvaja, aby ich bolo viac, viac očí viac vidí...
len ako vravím, je to na kompetentných a na nás aspoň to upozornenie....
@irriss k tej panej, náklad si vyložila rovno vedľa banky... ja ak by som mala problém, že nevydržím, tak si tam vbehnem a teda slušne ich poprosím, apropos, hore na terase máme tri podniky s wc ... ale ako vravím, to je všetko o ľuďoch a kým si ľudia nesadnú do vlastného hovna, ktoré tam nedávno nechali, tak sa asi nepolepšia 🙄
@beruska.zuzanka 😨 😨 😨 😨 😨
to je sila..nevim, jak bych reagovala 😕 😕 😕 😕 😕
@irriss no, veď jasné, že teraz nevezmem malú a nevybehnem s ňou miesto na wc vonku pred panelák a tu moja zlatá cikaj, šetríme vodou 😀 😀 😀
a takisto som nemyslela a ani som nevidela, žeby niekde na námestí cikalo dieťa do kvetníka, alebo inde, potreba sa vykonáva diskrétne... 😅
@beruska.zuzanka
ano, to je Tvuj pohled..ale ja na urcitych mistech vidim nediskretnost....v Centru nad kanalem (okolo wc spousty)
maminka se zvedne a max. udela 3 kroky z lavicky a vykona potreby ditete vedle lavicky..nezatezuje se hledanim...
@irriss myslím, že je to pohľad normálnej a triezvo zmýšľajúcej slušnej ženy-matky, nie len môj 😉
Inak baby, na "odľahčenie" ja neznášam porozhadzovaný iný bordel na zemi, potraviny, sáčky a obaly od nich, za prvé mám nenažraného a zvedavého psa a už týždeň obchádzame polozhnitú slaninu 🙄 🙄 🙄 a za druhé mám zvedavú a nenajednú dcéru, ktorá si minule z chodníka nepozorovane strčila do úst lízatko 🙄 🙄 🙄
mňa skoro odviezli, keď som si predstavila, kto ho mohol mať predtým v ústach 🙄 🙄 🙄
ľudia sú neskutočne arogantné, hnusné, agresívne, nečistotné zvery 🤐 😠 , česť uvedomelým výnimkám 🙂
@nadhera byvame na terase, tiež tu máme oplotené ihriská ale ide o to, že niektorí psíčkari si myslia, že všetko okrem toho ohradeného pre deti je voľný výbeh psov. kde sú tie časy, ked sme boli malé a stavali sme si stany z diek, natiahli sme si šnúry na prádlo od strom k stromu a prištipcovali deky a hrali sme sa na tráve celý den, na to sa teraz nedá ani pomysliet.
@kiwi82 kedysi tie hovná na tráve neboli? 😅
lebo ja si ich pamätám od detstva... aj celý iný bordel po sídliskách... 🙄
@beruska.zuzanka kontrolovat psickarov nemusia mestski policajti ...aj teraz prijali v PO k policajtom par ludi na polovicnom invalidnom a strazia im mestske kamery , co takpar ludi a chodit po sidliskach a najprv dohovarat a potom vyberat pokuty. Bolo by aj na mzdy aj nieco do mestskej kasy. Pisem na mestsky urad a davam navrh???? 😀 😀 😀
Predstavte si, ze tusim na ostrove Kypr - tamni starosta rozhodl odebrat vsem psum vzorky a zjistuje timto zpusobem, kdo je za hovinko vinen..dela pruzkum a mistni "nastvani"lide ho i fiancne podporili v teto nelehke a nelacne akci 😉
@beruska.zuzanka no asi nebolo tolko psov.
@beruska.zuzanka v tom máš pravdu, že by mohli chodiť aj v civili,ale nie len pokutovať psíčkarov, ale každého kto robí bordel!!! my máme doma tiež psa ale zakaždým po nom zbierame a mm vie do nepríčetnosti vytočiť ked si donesie on, alebo naša fenka na labkách hovno iného psa, neznášam tých nezodpovedných ludí, čo si to po psoch nezbieraju vačšinou u nas su to mlade fifleny ktorej sa to hnusy a jej pes ju ma uplne nahaku, chápeš babka o barle si vie po svojom psíkovi zdvihnuť ale ona fiflena nie!
Ďalej by tí policajti mohli pokutovať všetkých fajčiarov čo fajčia pri iných ludoch matky pri detoch a podobne, fajčiarov ktorí špaky hádzu na zem je mi zle ked vidím kolko spakov je všade po zemi.
A dalej nehovorím o ludoch ktorí nevedia na čo služi kontajner a hádzu veci po zemi do kríkov a podobne, to je prid...ná mentalita vačšiny SR!!!! Najviac sa mi páči že je vyčlenený psí výbeh a tam kopa skla, vyhodené chlaničky a iný nebezpečný odpad všade kopa plastových fliaš, stavebného odpadu a podobne a to nie len v psích výbehoch ale aj hocikde pri sídliskách!!
ale dámy!!!ako sa to vyjadrujete?to su EXKREMENTY 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka no a este si pamatám, že sa kolo blokov robili brigády. susedia sa zišli, poupratovali, bordel sa spálil, pokcalo sa, niečo popilo, deti sa pohrali. ani to teraz nehrozí. neobhajujem komunizmus ale bolo to o inom. veľa dobrých vecí si pamatám.
ja mojho maleho nemožem ani na zahradku dat nech si pobeha lebo naši milí susedia čo bývaju nad nami (bývame v paneláku) hádžu špaky a všelijaký odpad 😠
už som napísala aj na vchodové dvere odkaz nech nehádzu špaky a smeti z okna nebyvame predsa na luniku IX a nepomohlo už fakt neviem čo robiť ☹

@irriss ja viem ale v tom pripade na co je potom zakon?? 😕 😕 😕 tak nech nasadia ludi, ved budu pokuty, bude ich z coho platit a budu nove pracovne miesta... 😉