Aj na vašom sídlisku je to samý psí výkal a rozbité sklo?
Asi mi to admini zamknú, kďže som použivla neslušné slovíčko v nadpise, ale ja som už taká nasrdená na tých psíčkarov, že to už neni ani možné. Malú nemôžem ani nechať pobežkať po tráve lebo na každom kroku sú tie hnusné psie výkaly a aj rozbité sklá. je to vôbec možné, že deťom urobia oplotené ihriská a ostatné psíčkari považujú za voľný výbeh psov? prepáčte ale som vážne nasrdená 😕 Ako je to u vás?
@kiwi82 nuž, čo bolo nevrátime, ale môžeme zlepšiť prítomnosť a možno aj budúcnosť, keď každý začneme.... od seba 😉
Inak btw, pri staviteľských ambíciách dnešných developerov, už ani nebudeme mať na akom trávniku šliapnuť do nejakého šťastia.... 🙄
stromy nikde, trávniky nikde..... samé nákupné centrá a prázdne bytovky s malými drahými bytmi... 🙄
A k fajčiarom... mám doma jedného, ale na balkóne má popolník a vonku si típne a odhodí do koša, bolo aj také, že hodil na cestu, ja som ho ako malého usmrkanca vyšikovala to zdvihnúť a hodiť do smetia... veď kde sme??? 😝 😀 😎
mna nielenze tieto hovna vytacaju do vyvrtky, ale vrchol drzosti je, ked majitel necha psa vykadit sa do travniku patriacemu ku ihrisku, rit mu utrie ale zbytok necha cely na zemi! 😠 😠 😠
Neviem ci ste videli niekedy na youtube to video o ceskom Vaclavovi, ale ten sa mstil takymto psickarom tak, ze to hovno potom zobral do ruky (v rukaviciach) a natrel ho na dotycneho cloveka 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka
Nejlepsi je, kdyz kurak kouri na verejnosti a bavi se v prateli v hloucku..drzi daleko od sebe cigaretu..aby se chudinka nespalil..ale nedojde mu, ze jeho cigareta, ktera hori ..je v urovni detskeho telicka.. 😠 😠 😠
baby ja som psickarka poctivo zbieram hovienka, nastastie v okoli nasho panelaku je sice kopec parkov a chodi tam kopec psickarov ale vidim mozno tak 1 nepozbierane hovienko za tyzden co neni az take zle - podla toho co pisete inde je to asi fakt hrozne.. no teraz nechcem zastavat neporiadnych psickarov, kazdy by si mal po psovi upratat, ale ako ste niektore pisali, ze chodime s nimi po vsetkych travnatych plochach a nielen vyhradenych pre psickarov - no nepoznam ziadnu vyhradenu plochu pre psickarov vo svojom sirokom okoli a akoze fakt kam uz mozme s tymi psikmi chodit? ak nie na travnate plochy.. samozrejme na detske ihriska nie, ale SK este nedorastlo na taku uroven aby boli urobene vybehy pre psiky ako napr. v Londyne... zazila som, fantasticke...a my Slovaci sme taki, ze sa ideme kupat do prirodnych vod, kde sa ani kupanie ludom neodporuca a potom nam vadi ze tam pride sa okupat aj psickar so svojim psikom a je v jednej vode s malym dietatom... no ale kam tak asi ma ist ked si chce zaplavat? na kupalisko asi tazko... tam mozme ist s detmi... so psom su tie moznosti dost obmedzene tak aspon tie prirodne vody a travnate plochy nam musite dopriat 😉
ja sa nehnevam.ja mam tiez hovna pred barakom 🙂 lebo nas sused ma takych malych smetakov ktori sa vytlacia aj na schody. a ten trtko sa robi ze to akoze nevidi a ze to nejsu jeho psy.len akosi je problem v tom ze v nasej brane ma jedine jeho rodina psy.ale to je cela rodinka uzasnych.
a ešte ako písala beruska.zuzanka ma total pravdu, kolko jedla je kade tade povyhadzovaného, kým sme nemali psa sme si to nejak nevšimli, bo sme nechodili po travniku a nezohýnali sa po hovienka. je neskutočne čo sme tam všetko nasli, cez hnile ovocie a zeleninu, bambino syrečky až po rozne prasacie rebra a iné kosti no proste nehorazne.
Najviac ma ešte vytáčaju ludia čo vykrmuju túlavé nezaočkované - veterninárne neosetrené mačky, vo vedlajšom činžiaku maju ludia oblubu ich krmiť ale takým sposobom, že vyhadzuju im jedlo z balkona alebo okna z 2, 3 poschodia a podobne len tak jak sa podarí a kam sa podarí dohodiť, ked ich na to upozorníte tak zazaraju a tvaria že nik na nich nehovorí, alebo odvrknu, že čo sa do nich staram, potom sa ma spýtaju či ja si zdvíham hovná po svojom psovi ja im odpoviem, že áno a dám otázku či oni si po tých mačkách ich hovná zdvíhaju tiež a viete akú odpoved som na to dostala že mačky "NES..Ú" - a to doslova a do písmena - taku odpoved som veru nečakala od dospeleho človeka ale čo už
dan za sidliskovy zivot........ ☹
Tak u nás sú asi zodpovední psíčkari, lebo som ešte do žiadneho nevstúpila 😀
A čo sa týka môjho psíka, tak "serie" v poli, kde mi to je úplne šuma fuk..
Nebudem predsa utekať za ním do poľa a striehnuť kam to hodí, aby si náhodou nejaký traktorista nezababral topánky.
@beruska.zuzanka hej len takých ako máš ty doma je tu na SK málo ☹
@kiwi82 Ja si myslim že je to aj spomienkovy optiomizmus. Ja si z mojho detstva pamatam ako som sa hravala u starkej v zahrade, ako sme chodili pasť ovečky, prehlabali ich, tiež sliepky(tie sme neprehlabali 😀). Vôbec si napamatam na to že by som stupala po ich vykloch, ale logicky, byť tam museli!!!! Len ako dieťa som si take veci vôbec nevšimala, bolo to pre mna nepodstatne, hlavne že bola sranda. TEraz mame deti tie hovienka musime z tych topanočiek umyvať, preto si tieto veci všimame viac ako ked sme boli deti 😉
@kokorunecka
co se pestuje na tom Vasem poli..abych se vyhybala danych potravinam 😀 😀 😀
@irriss no, áno, veď vravím, že ľudia sú arogantná, nepozorná, apatická banda ignorantov, česť výnimkám....
@irriss čo myslíš, že sa používa ako prírodné hnojivo? 😀 😀 😀 😀 keď sa chceš vyhýbať potravinám z poľa 😀
@beruska.zuzanka
Pred par dny jsem na zemi videla kousek inj. strikacky - jen ten vrsek - jehla a nahubek (plny krvi)...
Normalne jsem se dostala do stresu, co mam delat...predstavila jsem si, ze za par hodin skonci skola a urcite to nekdo sebere z deti a nebo slapne a odnese si zapichnutou jehlu v bote... 😠
Sebrat to ne..
Odkopnout do kanalu jsem se bala, abych se nepripichla..
Z ver. policie nikdo nebyl a na urade je to nezajimalo.. 😖
@irriss jj presne ako piše
@beruska.zuzanka Maštalny hnoj su vlastne vykaly hovädzieho dobytka spolu s podstielkou 🙂
@beruska.zuzanka
jesteze jsem se dala na dietu..ze @vejula ?? 😀 😀 😀
tam mi zadny exkrement nehrozi, max. moje 😔 😔 😔
@irris 😀 Ale, ale... 😀 😀
Inak, s tými striekačkami to je tu oveľa horšie jak s hovnami...
Minule mi pes snáď 5cm od použitej ihly s krvou dobehol... Až mi zle ostalo.. A to bol "len" pes..Keď mi tak dobehne dcéra o nejaký ten mesiac, veď skolabujem.... 😔
@nadhera
nemela jsi to nosit az domu... 😎
@kokorunecka
ja mam ze strikacek strach, v pisku na plazi nejsou videt.. 😖
Zhruba v unoru jsme vzala deti na plaz pred domem...a sbiraly kaminky, vybiraly jen ve forme vajicek aby se jim na to dobre malovala velikonocni dekorace..
Jedno z mych dvojcatek pri hledani a odhrnovani kaminku sebralo do ruky prezervativ..udelalo se mi zle..a ona jen zvedave "Maminko, co to je"..a v zapeti sekundy po mem kriku vyhodila...
Nastal duvod a diskuse a prvni seznamovani s "novym a neznamym druhem sacku" ☹ tzv. rodicovska poradna sexuologie.."

@irriss tam sme stany nerobili, vsak bola kamienkova podlaha 😀 pred blokom sme mali super stromy a tam sme santili. Prepadam nostalgii,ked pridem k mame /raz-dvakrat za rok/ a tie stromy su vysoke az po nase 7me poschodie . Predtym siahali snad po 3-4te posch. Nie som taka stara, to stromy tak rychlo rastu 😀 😀 😀