icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

lilu18
10. okt 2009

veru..mne sa uz neda ani otvorit 😒

mauzos
11. okt 2009

gabi daj si vyhladat skupinu Farmville z Modreho konika a pridaj sa, je nas tam uz dost a vsetky ti radi potvrdia priatelstvo aj susedstvo 😉

eva7780
11. okt 2009

gabi http://www.facebook.com/group.php?gid=140219082... pridaj sa do skupiny a rad za radom posielaj žiadosti o priatelstvo 🙂

elise
11. okt 2009

nejde mi popridávať susedov a ani darčeky poslať nejako to hapruje 😒

lenkaa1201
11. okt 2009

ahooojte potrebovala by som susedov Farmville mozte si ma popridavat?? dakujeem moje meno je Lenka Foldesiová 🙂))

dannynka
11. okt 2009

eva dik za link idem pridavat susedov 😵 😵 😵 😵

maximiliana
11. okt 2009

Ja to kaslem... este nemam ani jedno adoptivne zvieratko ☹ vobec ich nestiham... a tie kacatka a cierne ovecky su take mileeeeeeeeeeeeeeeee

vinka
11. okt 2009

Baby chcem sa opýtať či si môžem tie mince zmeniť na tie papierové.Lebo tých mám len 9 a chcela by som domček si kúpiť. 😉

dada2007
11. okt 2009

čaute....tak som tu...prihlásila som sa do skupiny...a máááááááám toooolko nových priatelooooooooooov..... 😵 😵 😵

dannynka
11. okt 2009

dada aj ja napodobne🙂

dada2007
11. okt 2009

práve som to zrátala...momentálne 23 nových farmvilskýýýýých kamošiek 😉

sticker
11. okt 2009

Vinka tiež ma štve, že tie papierové mi pribúdajú iba keď postúpim o level vyššie 😒 Neviem ako inak by som ich získala ☹ Čím som vyššie, tým ťažšie sa postupuje na ďalšie levely ☹

dada2007
11. okt 2009

aj ja by som chcela domček... 😖

eva7780
11. okt 2009

ahojte ak chcete susedku dajte si moju kamošku: Januška Zuziaková (má tam foto ženy) a pokial možte pozvite ju za susedov na farme,ešte sa v tom nevyzná,začala len dnes 😉

petikd
11. okt 2009

Noo Vinka mne sa tiež páči jeden dom,ale stojú 56 papierových ☹ tak sa musím uspokojiť s tým na ktorý som mala prachy 😉

sticker
11. okt 2009

Inak ja vôbec netuším aké darčeky posielať babá, ktoré sú už ďáááááááleko predo mnou a majú všetko 😅 😝

lenkaa1201
11. okt 2009

Ahojte chcela by som sa spytat ci neviete ako sa robia tie poschodove farmy lebo ked sa mi to nacitava tak je tam taky obrazok a neviem prist na to ako sa robi.. a tiez neviem ako dostanem viac tych papierovych strasne ma to stve!! 😀

zuzka76
11. okt 2009

Ahojte, tiez sa mi zobrazuje ta poschodova farma, tiez som zatial neprisla na to ako sa to robi.... 😀

sofik
11. okt 2009

Ahojte. Som dalšia závisláčka na tejto hre. Uvítam nových susedov. 😉

carisma25
11. okt 2009

Baby tie papierove peniaze si mozete len skutocne kupit, za ozajstne prachy 😠 nuz a potom mozte minat a rozhadzovat 😉
a chcem ruzovu kravu....len ju nikdy nestihnem 😲 ste vzdy rychlejsie 😝

petikd
11. okt 2009

Lenka,Zuzka ja si myslím,že to majú tie dekorácie poukladané tak,aby to malo taký efekt 😉

sticker
11. okt 2009

Carisma a kde ot nájdem v obchode - tú kúpu papierových?

petikd
11. okt 2009

Sticker to ked si dáš na tú ikonu add farm cash and coins 😉

sticker
11. okt 2009

Nevieš náhodou, koľko mi vezme mincí na jeden papierový? SA bojím kliknúť ďalej - iba po prvú otázku som prišla a ďalej som sa bála 😀 😅

jajatop
11. okt 2009

Ahojte,dneska som naposielala kopu darčekov a aj žiadosti o susedstvo,a teraz mi vypisuje že som to prečerpala,že mam to skúsiť až zajtra... 😒 to fakt sa dneska už nebude dať??? ☹ ☹ ☹

carisma25
11. okt 2009

jaja dnes uz nie 🙂 skus zajtra rano po 9tej

zuza80
11. okt 2009

jajatop- veru dnes už nie, aj ja čakám už na zajtra, mám kopec prijatých priatelstiev, ale už som prečerpala limit, tak zajtra kočky si vás pridám a aj darčeky pošlem 😉 jajatop a zajtra až od deviatej, dovtedy to nepojde

zuza80
11. okt 2009

carisma sme to naraz poslali 😉

carisma25
11. okt 2009

😉 🙂 sikulky sme

petikd
11. okt 2009

Sticker papierové sa kupujú za naozajstné prašule 😉