icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

zrzulka
13. nov 2009

ja som mala vzdy len sliepku:((((((
a moriaky mam uz tri🙂)) tak aspon nieco

ludka140281
13. nov 2009

ahoj kocky....kto ma este nemate v susedstve na farme?.....kludne si ma pridajte.... 😀 😀 😀 😀 😀 som do toho blazon.....moje meno:Ludmila Dernerova

duska1122
13. nov 2009

ahojte chcem sa spytat kupujete palivo? mne to nestaci ani na kosenie a nie este sadenie 😝

jojka120
13. nov 2009

ahoj, mne ked prvy raz neschvalili zvacsenie, ze mam malo susedov ☹ teraz mi to uz neponuka, preco? musim cakat dalej???

lante
13. nov 2009

jojka, mrkni do "market" a tam je kolonka "expand farm" 😉

jojka120
13. nov 2009

no dobre, idem mrkat 😉
dakujem 😀

smaily
13. nov 2009

mne farma dnes nefunguje, nemozem nic posadit, nedaju sa ani darceky zobrazit ani market.....a akurat som doma 😠

vinka
13. nov 2009

Jáj ja som dnes dostala kurník pre sliepky.Ale ma to rozosmialo. 😀 Aj vajce som mala na sene len tak položené. 😀 😀

kika777
13. nov 2009

no konečne sa zobudili...hurá expandovať 🙂 baby...aj vy môžete iba jeden kurník kúpiť??? ja mám už zase toľko sliepok vonku...jeden my nestačí 😒
a čo sa týka benzínu, je ho zbytočné kupovať za papierové, aj tak je hned preč ani človek nestihne všetko poorať a posadiť...ja som si tak prešustrovala 20 papierových

kika777
13. nov 2009

boooože, to jaký preklep sa mi podaril........prosím, vôbec si to nevšímajte...to "my" už som prepracovaná 😝

emily333
13. nov 2009

mne to hapruje ked chcem hnojit tak mi naskoci krava 😠 😠

eva7780
13. nov 2009

mne sa nedá dostať ani na farmu 😎

lilu18
13. nov 2009

aj mne krava naskakuje a hned velka na cely monitor 😠

lasenka
13. nov 2009

babule, ako sa da dostat ten stol s listim alebo co to je? niektore ho mate 😉

a ta krava mi tiez naskakuje ☹ cele sa to akosi casto kazi 😠

eva7780
13. nov 2009

podarilo sa mi zvačšiť farmu 😵 ale zbierať sa mi nedarí,vždy ma to vyhodí a úroda je naspať 😠 tak aspon posúvam zvieratka 😝 inak všetky darčeky čo som prijala,sú preč 😕

marianka79
autor
13. nov 2009

aj ja mám kravu cez monotor a nejde mi pharm 😖 ešteže mám zberat za 3 dni snád to dovtedy pojde

lubhomira
13. nov 2009

Ahojte, tak mne farmu nejde načítať asi od 19tej, stále mi tam ukazuje len tú kravu 😀
Lasenka: to je stôl s úrodou a nájdeš ho v dekoráciách 🙂 hneď na začiatku 😉

marianka79
autor
13. nov 2009

jej že monotor 😀

lasenka
13. nov 2009

lubhomira - aha, dakujem 😉 uz som z tej farmy zmagorena 🙂

eva7780
13. nov 2009

už som skončila aj ja 😠 na dnes na to kašlem,skúsim zajtra

marianka8004
13. nov 2009

ahojte.prepačte,že vam tu do toho vstupujem,ale chcem sa opytať:niekde som počula,že ta hra je aj v slovenčine.je to pravda?

dannynka
13. nov 2009

no veru aj ja nervacim....tiez sa na farmu nejako nemozem dostat....dnes to zabalim tiez.....inak zvedsenu farm,u uz mam aj ja 😵

annalena
13. nov 2009

Ahojte, prepacte ze vam sem vstupujem, ale tiez som blazon do FarmVillu. Uz to znova dnes konecne funguje. Baby potrebujem este 3 susedov na expandovanie 😀 Ako ste natom vy??? Ak tiez potrebujete susedov, mohli by sme sa vzajomne vyuzit 😀

dididi30
14. nov 2009

ahojte 😉

stale mi skoro nik nehnoji a mam kopec bab popridavanych 😖 nechapem , naco je tolko susedov, ked aj tak hnoja 20 z nich a ostatny su naco??? dost ma to stve, lebo to nieje fer, ze ja hnojim a na mna sa kasle 🙄
ja to chapem,ze mate aj 200 susedov, ale nezabudajte na ostatnych 😢 😢 😀 😀 😀
hladam farmaky, ktore maju malo susedov, aby mi kazdy den pohnojili 😵 dakujem 😎 samozrema budem aj ja hnojit 😵 😎

annalena
14. nov 2009

Ahooj dididi30 🙂 To poznam, aj ja hnojim jak blba 😀 ale na mna kazdy zvysoka s...e. Uz ma to stve 😠 , aj by som prestala hnojit, ale ked mam zato aj ja XP 😀

pacna
14. nov 2009

tak ja som vcera dlho prerabala farmu a dnes sa pozriem a vsetko tak ako predtym ma to nahnevalo 😠 😠 😠 😠 😠 😠

annalena
14. nov 2009

mne zas pomizli vsetky darceky 😢

dididi30
14. nov 2009

annalena, ved to 😉 😀

inak ja som vcera od 7 do 10 vecer orala a sadila, 2x som restartovala pc a este aj ma vyhadzovalo a vobec mi neulozilo co som orala a sadila, tak som sa narobila ako kon 😖 😅 no zabilo mi to cely vecer, hrozna som zavislacka 🙄 😝 😀 😀 😀

annalena
14. nov 2009

to by ma asi prclo od jedu 😠 🙂 ja som sa vobec nedostala nastastie hrat, stale ma to vyhadzovalo. len som si poukladala darceky a kukam dnes a darcekov nikde 😠
ja som tiez dobre zavisla, malu ulozim spat a huraaaaaa farmarcit 😀 do dalsieho kojenia, co jest asi o 3-4 hodky, len zberam urodu, orem, sadim a dojim kravy 😀 😀 😀

gabi0201
14. nov 2009

aj ja som večer horko ťažko ked farma na chvilu nabehla 3 krat posadila vzdy mi to peniaze zobralo, potom farma vypadla, posadené mi nic nezostalo- prazdne len zorané políčka - nechapem - ale peniaze mi nevratilo cize som 3 krat prisla o prachy a nic z urody...