Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?
Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

•
21. nov 2009decka hraje niekto aj Fish Isle???Ja som sa k tomu dnes dostala a hrozne ma to bavi
0
holky a nepotrebujete suseda v hrách farmville, cafe world alebo fishville a iné...??? bratranček si vytvoril účet, len sa hrá tieto hry, nič nepíše, ani nedáva zverejňovať, len by potreboval nejakých priateľov... ak by ste mali záujem, prosím pošlite mu žiadosť o priateľstvo... meno Nikolas Lelovič (meno môjho syna, aby mu na to mama neprišla :-N )... ďakujem vopred za pomoc
PROSBA ešte raz:
holky a nepotrebujete suseda v hrách farmville, cafe world alebo fishville a iné...??? bratranček si vytvoril účet, len sa hrá tieto hry, nič nepíše, ani nedáva zverejňovať, len by potreboval nejakých priateľov... ak by ste mali záujem, prosím pošlite mu žiadosť o priateľstvo... meno Nikolas Lelovič (meno môjho syna, aby mu na to mama neprišla )... ďakujem vopred za pomoc
holky a nepotrebujete suseda v hrách farmville, cafe world alebo fishville a iné...??? bratranček si vytvoril účet, len sa hrá tieto hry, nič nepíše, ani nedáva zverejňovať, len by potreboval nejakých priateľov... ak by ste mali záujem, prosím pošlite mu žiadosť o priateľstvo... meno Nikolas Lelovič (meno môjho syna, aby mu na to mama neprišla )... ďakujem vopred za pomoc
farmville: ponuklo mi to tak, ze ked som dohnojila, na tom policku na ktorom som stala sa mi objavila klasicka ta kosa ako ked ides sebe zbierat a ked som klikla, tak aj pozbieralo. Nebojte baby, aj ked to bude, tak to nebude tak ze vam niekto ukradne urodu 😃 Urcite budete mat za to body aj vy a mozno viac a aj ten kto to pozbieral 😉 Niekde som o tom citala, tak na tom este asi len pracuju.
Krinolína ja to nehrám,hrám iba farmu,aj na tú mám ledva čas ale hrám to podstivo 😃 a takto keby hrám aj café,atď.no neviem či by ma aj PC rovno nekrmil 😃
Mauzos aj mne sa to stalo čo tebe ale to som si načítala moju farmu a zostala mi tam stále susedkina,tak som raz klikla a zľakla som sa,že čo to robí a zrazu sa mi ukázala kravička so smutnou tváričkou,a potom som si dala svoju farmu a pozrela tú susedkinu a mala tam všetko ale body sa mi prirátali 😃 😃 😃 a viac sa mi to nestalo :-S 😃 😃 😃
Mauzos aj mne sa to stalo čo tebe ale to som si načítala moju farmu a zostala mi tam stále susedkina,tak som raz klikla a zľakla som sa,že čo to robí a zrazu sa mi ukázala kravička so smutnou tváričkou,a potom som si dala svoju farmu a pozrela tú susedkinu a mala tam všetko ale body sa mi prirátali 😃 😃 😃 a viac sa mi to nestalo :-S 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli