icon

Aj vy si občas vypijete?

bellugia
27. okt 2010

Ahojte. Len ma zaujímalo, čo, koľko, a tak 🙂 Ja si občas dám malé pivko, ani nie celé, aj to mi riadne ide do žíl a o chvíľku som vysmiato oťapená a zrelá do postele :D

Strana
z2
deniskateniska
27. okt 2010

ked som bola tehu tak som si obcas dala cervene vinko, ale kvalitne tak max 2 deci.. viac mi ani nechutilo.. a to na krvinky... a ked som mala chut na pivo, co ja som pivkarka, tak som to riesila nealkom.... 😉

monkula
27. okt 2010

Bell. len dúfam, že teraz keď si tehotná nepiješ.. 😉
ja mám rada chvíle, keď si s MM posedíme, dáme si víno, likér, alebo si dáme Zubrówku s jablčným džúsom 🙂 ja na takýchto posedeniach pri poháriku nič zlé nevidím, je to fajn, poklebetiť si, a je to také príjemne intímne 😉
ale pokiaľ je to už každodenné a vypije sa stále viac a viac, tak to už v poriadku nie je...
A tiež som z alkoholu ospalá... 😀

libka1
27. okt 2010

ten nazov znie vtipne a trochu zavadzajuco 😉 ja som nepila vobec ked som bola tehu, sem tam som usrkla z muzovho piva ci vina, ale neziadalo sa mi, takze som nemusela tuto otazku riesit 😉

brisilda
27. okt 2010

kocky ja som si tiez dala sampus alebo vinko no neprehanala som to 😀 vsetko s mierou a aj teraz ked kojim si dam vinko , sampus alebo jeden glg piva 😀 podla mna skodit moze iba tvrdy alkohol ked say pije vino alebo sampus s mierou a nie kazdy den len prilezitostne tak je to podla mna v norme 🙂

cmulinko
27. okt 2010

nepijem ani kavu a ani alkohol a ani coca colu ci energeticke drinky.

ypsinkova
27. okt 2010

ja pijem keď tak len víno s manželom pri romantickej večeri alebo keď sme na chate a pri krbe,to má taký fajn šmrnc 😵

seba1
27. okt 2010

niekde som čítala, že dva deci vína a jedno pivo týždenne je overene neškodná dávka, mne však alkohol teraz na chuť nejde.

ella_joy
27. okt 2010

jeej, aka temicka 😀 Ja ak si dam, tak Radler, z casu na cas, a som z toho taka tiez taka otapena, ze do polhodky zaspim..Na to, ze som pred tehu bola vyhlasnena za 'party animal' 😅 teraz len tak papucovo, domka nech to nemam daleko do postele 😀

lucka1987
27. okt 2010

teraz v tehu si dam pohar tmaveho pivka ale len vynimocne a pohar cerveneho ked ideme do hor na chatu zakurime v krbe a tak romanika ( som chudokrvna takze ten pohar cerveneho raz za tyzden nezaskodi)

buburka
27. okt 2010

nepijem nic. Ani nealko pivo, ani kavu ani red bull a uz vobec nie alkohol. Nuz ale....maly by sa mal narodit v aprili a tesim sa na slniecko a poharik fajneho chladeneho nealko pivka, po dobrom obede 😀

minnie55
27. okt 2010

Ja som taký čudný úkaz, nikdy som nepila alkohol, ani nepijem 🙂 A všetci sa na mňa pozerajú, ako by som bola na hlavu 😀 Mne to jednoducho nechutí... A v tehotenstve by som nepila v žiadnom prípade, nikdy.

bambola
27. okt 2010

pocas tehu nie a ani teraz ked kojim tak nie. nebudem to testovat na mojom dietati 😠 tolko vydrzim 😉

barchee
27. okt 2010

ja alko nepijem teraz vôbec, kávičku ráno si dám - do veľkej šálky 1 lyžičku, do 3/4 voda a dolejem mliekom, kolu kofolu ani energetické iné nápoje nepijem, pivo mi nechutí, pijem hlavne veľa vody a čajíky tehotenské, ovocné... 🙂 a raz som mala deci burčáku a raz asi 2 dcl vareného vínka 😀

andrea142
27. okt 2010

@bellugia: ja si tiež občas dám červené víno na krvinky 😀

burina111
27. okt 2010

počas tehotenstva ani počas kojenia som nevypila ani kvapku, bežne tiež skoro vôbec nepijem, maximálne tak pol pohára vína a už mám dosť. rovnako ani colu a podobné nápoje, ale kávu ano, jednu slabú denne, to aj počas tehu aj počas kojenia, kôli veľmi nízkemu tlaku...lepšie ako odpadnúť. žijem teraz čajom pre kojacie maminky alebo iba čistou vodou z vodovodu.

zivika
27. okt 2010

odkedy som zistila, ze cakam babatko, nevypila som nic, alkoholicke ani energeticke...neurobila by som nic, co by mojmu dietatku mohlo ublizit a aj ked som citala a pocula, ze male tmave pivo, alebo 2 deci vinka nemozu uskodit, aj tak by som sa citila previnilo voci dietatku...dokonca som odmietla aj visne v cokolade, lebo je tam trosicku likeru 😀 sama si niekedy hovorim, ze to trosku prehanam, ale myslim, ze je to vzdy lepsie ako potom nieco lutovat...takto mam ciste svedomie...vsetkym drzim palce a zelam krasne zdreve deticky 🙂

traktor
27. okt 2010

ja pijem iba cistu vodu, sem tam sa mi zaziada za pohar bublinkovej vody...alkohol nepijem ani ako pripitok,ani vino, ci pive nie,dokonca ani kavu nepijem...a asi si zacnem kupovat tabletky na vodny kamen 😀 😀

kuratko
27. okt 2010

ked som ja bola tehotna, obcas som si s priatelmi dve deci pivka dala, alebo so svokrovcami trosku vinka alebo pol deci likeru ale to bolo raz za dva mesiace takze si myslim ze s malom mnozstve by to mohlo byt aj zdrave! 😀 😝

slavicita
27. okt 2010

Ja som počas celého tehotenstva vypila asi za pohár šampanského a deci červeného ríbezliaka. Inak som bola na bylinkových Rajcoch, ktoré mi tak zachutili, že ich pijem doteraz. A keď som mala chuť na pivko ( po dobrom obedíku ) dala som si nealko. A Silvestra som s manželom zapíjala detským šampanským. 😀

klara78
27. okt 2010

Tiež som toho názoru že radšej nič ako si potom niečo vyčítať. Občas som dostala chuť na trochu vínka ale nedala by som si ani zanič. Bola som u švagrinej a jej suseda /mlade dievča ma 2ročneho chlapca/ mi hovori že kludne si daj, ja som si dala skoro každy den štamperlik tvrdého, mne doktor povedal že to môžem že je to dobre na cievi. 😒 No pozerala som na ňu ako na blázna...

evickapooh
27. okt 2010

NIE!!!,vobec ani ked som bola tehu!ja si myslim ze ludskemu organizmu alkohol nechyba ,ked niekomu ano nech si da.....

mimkao
27. okt 2010

rozhodne nie. A to keď som bola v puberte som chlastala poriadne. 😒 Dokonca ani nealko-pivo nepijem. Aj keď vínko mám rada, ale nepijem ho. Jediný krát kedy som vypila víno, bolo keď som prenášala a čítala som, že 2dcl vínka môže vyvolať pôrod. Prd. Nič nepomohlo. 😀 Zato kávu môžem na litre. 😀

lilix
27. okt 2010

ja si vypijem ked sa mi ziada trochu piva, a max. 1dcl vina. 🙂

baska259
27. okt 2010

Zevraj nevadi ked si da tehulka trosku vina alebo pivka...ja si dam sem tam cierne pivko alebo s manzelom 2deci ruzoveho vinka....ale nie kazdy den....tak sem tam 😉

luculele
27. okt 2010

Ja som pred otehotnenim mala v oblube pivo a niekedy vinko 😠

Tiez som niekde citala, ze dva deci vinka, alebo male pivo za tyzden v tehotenstve nevadia, akurat si myslim, ze nie naraz. Ja som dokazala vypit mozno deci vinka raz a potom mi prestalo chutit, lebo telo malo asi pocit, ze to je dostatok alkoholu... Takze par glgov za tyzden mi bohato staci 😀

weverka11
27. okt 2010

ja mam od zaciatku tehu stráááááááásnu chut na víno a šampanské 😀 😀 😀 😀 😀 ale nepijem to 😀 za celé tehu som vypila mozno 2x decko červeného vína a teraz v nedelu trosku vaječného likéru.... a minule som sa dosť pomýlila, kupila som si v obchode že čierne tretinkové pivko, na ktorom bolo napísane ze 5%, tak že fajn, trosku si srsnem a prt, ked som to hovorila tatinovi, tak sa smial ze to neni 5%-tne, ale ze to je dvanástka 😀 a mne sa zdalo, ze je silné 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dobre sa mi spalo a to som ho ani nedopila 😝 😝 😝 😝 😝

alexandrah
27. okt 2010

ahoj, viem, ze cierne pivo sa dokonca odporuca, biele skor nie, ale trochu v pohode ... aj som pocula jedneho lekara, co vravel, ze 2 deci denne (co mi prislo vela) je v poho , ked bola baba zvyknuta ... ja som si dala 2 krat deci vina ... inak mi tak nechuti ... predtym som mala rada vinko ...a ku koncu tehu sa vraj odporuca cervene 😀 😀 😀 😀

mircalla
27. okt 2010

ja si nemyslim, ze akykolvek alkohol je pocas tehu vhodny.

mikailla
Autor odpoveď zmazal
benne
27. okt 2010

po prvom trimestri som si sem tam dala deci vínka, ale inak som chuť na alkohol nemala, z času na čas som vypila mm pivo, ale ten pije len nealkoholické, takže s čistým svedomím (akurát mm potom zazeral a tešil sa kedy konečne porodím, že ma to prejde 😀 😀 )

Strana
z2