icon

Ak by ste vyhrali v lotérii, čo by ste si kúpili?

andy71097
15. nov 2021

Dám tu teraz niečo nové 🙂
Ak by ste raz vyhrali napr. v lotérii dajme tomu 200,000€ tak čo by ste si kúpili alebo do čo ho by ste zainvestovali?

79viktoria79
15. nov 2021

ja ako prve by som najala firmu nech mi hodia na dom vianocne ozdoby ako v Amerike 😂 aj okolo domu,proste všade,v nutri obrovský strom ,ale kazdemu blizkemu jeden darček, deťom 2 😃 a ostane dala na ucet,nech susedia nezavidia 😅

simca06022011
15. nov 2021

Z tej sumy... No... Investovala by som do firmy, to by sa mi tocilo a zarábalo dalej... a dozariadovala dom😂 vyplatiť hypo mi príde blbosť, 200t je malo a hypo je lacná. Mozno cast/rychlejsie splatila...

petulda333
15. nov 2021

Vyplatili hypo za dom,dali urobit dvor,kupili auto a potom dovolenka ❤ plus pomohli rodine

katkamatka7
15. nov 2021

Za časť by som kúpila ornú pôdu a sadivo, náradie, za ďalšiu vyplatila prácu ľuďom bez zamestnania za prácu na tej ornej pôde aj vo forme toho, čo vypestujú.

janetinka27
16. nov 2021

vyclenila by som cast, ktoru by som dala v rodine tam kde treba,cast dala rodicom na ucet, aby mali vacsiu zabezpeku na dochodok. cast by som poslala na PMD - studium deti a bohoslovcov v afrike.cast na opravu nasho kostola a isla by som s muzom na dovolenku,lebo este nebol pri mori a ani neletel lietadlom. neboli by to sice velke sumy,ale 200.000 dnes nie je suma,ktora by davala velke moznosti. druhou moznostou pre mna by bolo kupit nehnutelnost a nechat v nej peniaze zhodnocovat,ale to by som z nich mala uzitok az "jedneho dna"

lavender273
16. nov 2021

Nove prsia, kacacie usta, keratiny a kabelky

mamina0078
16. nov 2021

Investovala ich do pasivneho prijimu

kova85
16. nov 2021

ak by som vyhrala, tak už dávno je rozhodnuté kde by to skončilo 😀
Zateplili by sme dom, postavila by sa zimná záhrada. Projekt už mám nejakých 5 rokov a čaká na realizáciu. Muž potrebuje novšie auto lebo mu dožíva, niečo na dovolenku. A ak by zostalo tak rezerva keďže nevieme čo bude a na našej farme sa vždy niečo vyskytne neplánovane.

danielahamar
16. nov 2021

Môj muž sníva o karavane, takže ten, samozrejme tým pádom nejaká dovca, ak by sa dalo, kľudne môže ísť aj na mesiac, len nech zoberie všetky deti z domu😂😬. Asi nejaké bývanie vlastne, samozrejme odložiť, zakúpiť zlaté aj strieborné tehličky a podľa sumy asi každému z rodiny niečo "male"

guiseppinka
16. nov 2021

@simca06022011 suhlasim, pri urokoch okolo 1% je uplna bpbost vyplacat hypo...lebo nehnutelnost sazhidnocuje viac

cimage
16. nov 2021

Kupila by som si dom v teplej krajine, kde by som chodila na zimu a v lete ho prenajimala turistom.

tatisna
16. nov 2021

@andy71097 asi 5 eur v lote 😂

tara42
16. nov 2021

50 000 rozdala rodine (mojim, partnerovym rodicom, surodencom), 10 000 na charitu zvieratam, zaplatila hypo, zbytok by sme si museli premysliet. 😬

andy71097
autor
16. nov 2021

@tatisna No pre začiatok pekná suma 🤣

andy71097
autor
16. nov 2021

@guiseppinka Tak to dobré vedieť, tak aspoň ten jeden nejaký dvojizbový 😁 to by hádam aj mohlo stačiť niekde v centre mesta 😃

guiseppinka
16. nov 2021

@andy71097 no na centrum zabudni... Na nivach novostavba 2i byty boli tak 250 a vyssie... A to je sirsie centrum... Okolo tych 200 niekde v petrzalke a aj to ti vyjde na knap

danieladeley
16. nov 2021

kupila by som svoju vysnenu chatu s vinicou, ktora stoji 180 000 :D

kulumulu123
16. nov 2021

@andy71097 vyhral si a nevieš co a tým????

kulumulu123
16. nov 2021

@cimage moja reč 🏖️🌅⛱️

andy71097
autor
16. nov 2021

@kulumulu123 Zatiaľ takú sumu som ešte nevyhral, možno tak niekedy keď som hral milionára 🤣, maximálne čo som písal 500 korún dávnejšie 😃

som_ponorka
16. nov 2021

Tiež by som vyplatila hypotéku, niečo by som dala rodičom a súrodencom a dorobili by sme si okolie domu

blska381
16. nov 2021

Tak asi nejaku nehnutelnost asi tak 2izb byt v Ba, keby bolo tych penazi viac, tak by som kupila nehnutelnost v alpach a keby menej, tak zrejme investovala do zlata a nechala detom, urcite by sa dalo vselico vymysliet s roznou sumou

lemoncheesecake
16. nov 2021

Ja by som vyplatila hypoteku a este by mi ostalo vela dala by som detom maju zdravotne problemy tak na nich by som dala a nieco sestre.

lululucy
16. nov 2021

Jednoznacne by sme splatili hypoteku, podokoncovali veci na dvore a ostatne by sme odlozili

gejbrel
16. nov 2021

No ja by som vyplatila hypo, kúpila si chatku alebo záhradku. Dala si spraviť cicky, liposukciu pupku 😂😅 a šla na dovolenku a ešte by mi ostalo

monismie
16. nov 2021

@gejbrel sme na tom nejak podobne akurat neviem nad tmi plastikami som nepremyslala. radsej by sme si asi dopriali nove auto

matejakub
16. nov 2021

Kúpila novostavbu na samote u lesa a byt dala do prenájmu

gejbrel
16. nov 2021

@monismie no ja mám strašne uši namiesto pŕs a to mám 28 rokov. A strašne mám ovisnute brucho z porodov cize by som si aspoň abdominoplastiku dala spraviť. Autá mame tie nepotrebujeme 😂😅

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
tanapeta
Autor odpoveď zmazal