Ak by ste vyhrali v lotérii, čo by ste si kúpili?
Dám tu teraz niečo nové 🙂
Ak by ste raz vyhrali napr. v lotérii dajme tomu 200,000€ tak čo by ste si kúpili alebo do čo ho by ste zainvestovali?
Z tej sumy... No... Investovala by som do firmy, to by sa mi tocilo a zarábalo dalej... a dozariadovala dom😂 vyplatiť hypo mi príde blbosť, 200t je malo a hypo je lacná. Mozno cast/rychlejsie splatila...
Vyplatili hypo za dom,dali urobit dvor,kupili auto a potom dovolenka ❤ plus pomohli rodine
Za časť by som kúpila ornú pôdu a sadivo, náradie, za ďalšiu vyplatila prácu ľuďom bez zamestnania za prácu na tej ornej pôde aj vo forme toho, čo vypestujú.
vyclenila by som cast, ktoru by som dala v rodine tam kde treba,cast dala rodicom na ucet, aby mali vacsiu zabezpeku na dochodok. cast by som poslala na PMD - studium deti a bohoslovcov v afrike.cast na opravu nasho kostola a isla by som s muzom na dovolenku,lebo este nebol pri mori a ani neletel lietadlom. neboli by to sice velke sumy,ale 200.000 dnes nie je suma,ktora by davala velke moznosti. druhou moznostou pre mna by bolo kupit nehnutelnost a nechat v nej peniaze zhodnocovat,ale to by som z nich mala uzitok az "jedneho dna"
Nove prsia, kacacie usta, keratiny a kabelky
Investovala ich do pasivneho prijimu
ak by som vyhrala, tak už dávno je rozhodnuté kde by to skončilo 😀
Zateplili by sme dom, postavila by sa zimná záhrada. Projekt už mám nejakých 5 rokov a čaká na realizáciu. Muž potrebuje novšie auto lebo mu dožíva, niečo na dovolenku. A ak by zostalo tak rezerva keďže nevieme čo bude a na našej farme sa vždy niečo vyskytne neplánovane.
Môj muž sníva o karavane, takže ten, samozrejme tým pádom nejaká dovca, ak by sa dalo, kľudne môže ísť aj na mesiac, len nech zoberie všetky deti z domu😂😬. Asi nejaké bývanie vlastne, samozrejme odložiť, zakúpiť zlaté aj strieborné tehličky a podľa sumy asi každému z rodiny niečo "male"
@simca06022011 suhlasim, pri urokoch okolo 1% je uplna bpbost vyplacat hypo...lebo nehnutelnost sazhidnocuje viac
Kupila by som si dom v teplej krajine, kde by som chodila na zimu a v lete ho prenajimala turistom.
50 000 rozdala rodine (mojim, partnerovym rodicom, surodencom), 10 000 na charitu zvieratam, zaplatila hypo, zbytok by sme si museli premysliet. 😬
@guiseppinka Tak to dobré vedieť, tak aspoň ten jeden nejaký dvojizbový 😁 to by hádam aj mohlo stačiť niekde v centre mesta 😃
@andy71097 no na centrum zabudni... Na nivach novostavba 2i byty boli tak 250 a vyssie... A to je sirsie centrum... Okolo tych 200 niekde v petrzalke a aj to ti vyjde na knap
kupila by som svoju vysnenu chatu s vinicou, ktora stoji 180 000 :D
@andy71097 vyhral si a nevieš co a tým????
@cimage moja reč 🏖️🌅⛱️
@kulumulu123 Zatiaľ takú sumu som ešte nevyhral, možno tak niekedy keď som hral milionára 🤣, maximálne čo som písal 500 korún dávnejšie 😃
Tiež by som vyplatila hypotéku, niečo by som dala rodičom a súrodencom a dorobili by sme si okolie domu
Tak asi nejaku nehnutelnost asi tak 2izb byt v Ba, keby bolo tych penazi viac, tak by som kupila nehnutelnost v alpach a keby menej, tak zrejme investovala do zlata a nechala detom, urcite by sa dalo vselico vymysliet s roznou sumou
Ja by som vyplatila hypoteku a este by mi ostalo vela dala by som detom maju zdravotne problemy tak na nich by som dala a nieco sestre.
Jednoznacne by sme splatili hypoteku, podokoncovali veci na dvore a ostatne by sme odlozili
No ja by som vyplatila hypo, kúpila si chatku alebo záhradku. Dala si spraviť cicky, liposukciu pupku 😂😅 a šla na dovolenku a ešte by mi ostalo
Kúpila novostavbu na samote u lesa a byt dala do prenájmu

ja ako prve by som najala firmu nech mi hodia na dom vianocne ozdoby ako v Amerike 😂 aj okolo domu,proste všade,v nutri obrovský strom ,ale kazdemu blizkemu jeden darček, deťom 2 😃 a ostane dala na ucet,nech susedia nezavidia 😅