icon

Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?

terry2003
4. mar 2022
marrydreamkas
4. mar 2022

@terry2003 lentilky v bielej cokolade 🙂, uz spominana pena mne najviac pripomina (ak si dobre pamatam) karamelovy krem z veternika a este boli take okruhle kolaciky na spodku bol lekvar a na nom cesto v alobalovom obale, pamata si to este niekto? 🙂

whatever1
4. mar 2022

Och, tak ľutujem že som otvorila túto diskusiu. Ja chcem vlnky teraz a hneď😂!

zuzanaam
4. mar 2022

Pamätá si niekto také keksy, okrúhle, v strede zlepené s plnkou, niečo ako diskokeksy, len o dosť väčšie a balené tuším po 2 ks?

jaskolka
5. mar 2022

Jahodové zele cukríky posypané cukrom, myslím ze na obale taky medvedík bol
Vlnky grilazove
Mätove pastilky, taky žlto zelený obal mali
Zoretka
Smotanový krém Kid, vrana bola na vrchnáčiku

nikka055
5. mar 2022

@zuzanaam 👋len si neviem spomenúť ako sa volali, vzdy nam ich kupoval dedo

karolinakr
5. mar 2022
janage
5. mar 2022

Na kockovy cukor nakvapkany citrón😁 keď nebol kockový, tak kryštálový na lyžičku a lentilky.

gr3tch3n
5. mar 2022

Najlepšie...neviete, či sa dajú ešte niekde zohnať?

ivanaks
5. mar 2022

Košický krém.

ivanaks
5. mar 2022

@marrydreamkas Áno, tie koláčiky boli mňamózne - jeden dostala na desiatu sestra, druhý ja. Aj ten krém si pamätám. A ešte som milovala čokoládovú zmrzlinu Košický krém v širokom kornútiku v celofánovom obale. Bola hustá až maslová a vôbec sa netopila. Mňam!

sandyan
5. mar 2022

Toto som milovala😍

laila22
5. mar 2022

@vivitn normálne si ma teleportovala do bezstarostnych čias v detstve, ešte aj vôňu tých sladkostií cítim.

vivitn
5. mar 2022

@laila22 ja už som to musela večer aj prestať pozerať,lebo som dostala neskutočnú chuť na to a bola som hladná 😁🤤 aspoň tak na chvíľku,to znova zažiť 🤔🤗

mucuinka
5. mar 2022

@sisa_s u nas este dostat, skor v takych noname potravinach. Kupovala som si ich aj v Anglicku. Su super

berusinka2
5. mar 2022

@petronellla87 copa cafe a fragola limone

jaja20
5. mar 2022

@evinqua BONA 😍
Ja si teraz kupujem v Lidli tú kávovo bielu čokoládu.

heni79
5. mar 2022

@vivitn Jémine, tie cukríky v šúľku! Tie ovocné som milovala. Normálne som na ne zabudla, kým som nevidela obrázok. Ďakujem za pripomenutie. 😉

heni79
5. mar 2022

@saraxyz Jéj, nanuková torta. Na tú som už aj zabudla. Také spomienky sa mi tu oživujú. ....

blumie
5. mar 2022

Zienky kedze sa tu zisli same milovnicky aj sladkeho 😄. Neviete mi povedat, kde by som kupila tuto tmavu cokoladu s citronom a matou? Kamenny obchod, nebudem ju objednavat kedze sa nechystam zjest neviem kolko kusov. Dostala som ju v darcekovom kosi a bola uzasna.

petronellla87
5. mar 2022

@blumie Heidi cokolady maju v kauflande🙂

julka828
5. mar 2022

@terry2003 křupino

zardanka
5. mar 2022
jaja20
5. mar 2022

@zardanka Škoda,že ju už nevyrábajú...

anos18
5. mar 2022

@jaja20 @zardanka A nič také podobne nie je,ako Bona?

zenulkaaa
5. mar 2022

@blumie popytaj sa aj v tych darcekovych obchodoch, aj tam mavaju Heidi

jaja20
5. mar 2022

@anos18 Ja som písala vyššie,že si kupujem podobnú čokoládu v Lidli.

vroni
5. mar 2022

Haslerky a potom také čokolády, kde sa z obalu vytrihovali bábiky a šaty na ne. Išli sme sa za tým zabiť. Na chuť čokolády si nespomínam, len na tie papierové baby. A pedro žuvačky.
A minule sme pozerali nejaký starý český film a tam baba konzultovala ci je lepšia červená ci žltá malinovka. Chlap nechápal kategorizáciu malinoviek podľa farby a chcel vedieť, akej boli chuti. A okrem toho, že sladkej, som zistila, že neviem. Vie niekto, akú chuť teoreticky mali mat socikovske flaskove malinovky?

jaja20
5. mar 2022

@vroni Samozrejme. Červená bola malinová,žltá citrusová a bola aj hnedá,tá bola ako kokakola. Zelenú chuť si osobne nepamätám...

blumie
5. mar 2022

@vroni ja si pamatam zelenu ta bola kiwi, zlta bola pomaranc a cervena bola malina. Jedine, ze to mam zle zapamatane 😄. My sme chodili na ne este do obchodu co sa volal konzum a pri pokladni nam ich hned otvarali, to boli casy. Ja som vacsinou pila zelenu a sem tam cervenu.

kika2810
5. mar 2022

@sisa_s Ano u nas v Jednote napriklad