Aká je šanca, že pavúk vylezie z vysávača?
Prosím vás aká je šanca že pavúk vylezie z vysávača ? Mám neskutočný strach s pavúkov 🤣 a dvoch sme práve povysavali… no neviem ci to bol dobrý nápad. Môže vyliezť ?
Človek, ktorý nemá STRACH z pavúkov, nevie o čom hovoríš. Ja ťa chápem. U nás doma, keď nájdem pavúka “odchádzam z domu” 😁 a je jedno, či je 23:00, 3:00 proste budím muza nech ho ide zneškodniť. On ho s rukou (🤯) chytí a vyhodí von oknom, brrrrrrrr
A ja ich tiež vysavam, vysavac dávam na terasu do príchodu muža😁
@kiwi3 pokiaľ nemáš pre mňa odpoved ci vylezie alebo nie, tak ti prajem pekný večer 🙂 a pre mňa za mňa si adoptuj chovnú stanicu na pavúky ale Nehovor mi čo mám robiť s tým, s čoho sa cela trasiem ďakujem
@gabika9878778 netráp sa, ja mam tiež fóbiu 😅 ja ich vysávam a ešte žiadny nevyliezol a ak áno, tak sa odsťahoval kým som to zistila 😂 ak sa bojíš, zapchaj hadicu alebo vyhod vrecko/vysyp nádobu do smetiaka von. Keď je muž doma, zabíja ich on, mne sa hnusia neskutočne. Niekto neznáša myši, niekto hady, ja nenávidím pavúky a hmyz 😁
Ja mám jedného v koši na prádlo. Iba som ho zahádzala vecami 😩 Bála som sa ho zabiť. Je to prútený kôš. Aká je šanca, že z neho vylezie? Vysoká... Ale ja dúfam, že tam vydrží čušať do zajtra kým nepríde chlap 😬
Môžeš dať vysávač na balkón, alebo na dvor 🤷
@dominikamacakova už by som tam nebola...toto by som nedala...😬😬😬😬😁
@dominikamacakova fuuu to ta obdivujem, ja keď pavúka nájdem musím ho odstrániť už aj a hneď, lebo ta myšlienka ze ujde a bude behať kdekoľvek po dome by mi nedala spat 😂😂😂
@gabika9878778 Keď máš taký strach, tak vylož vysávač na balkón, lebo von za dvere, ak ste v rodinnom dome. Alebo teda nech to urobí tvoj muž.
@dominikamacakova ja som minule jedneho mala v pracke..akoze,odkedy mame aj dom,som uz odolnejsia,ak mam po ruke topanku/mucholapku,tak uz aj zabijem...jedneho fakt velkeho som dostala novinami..ale toho v pracke 🤷♀️ No prisamveru,ak by muz nebol doma,tak by som pustila pracku,aj na 90,nech mam istotu 🤷♀️
@gabika9878778 nemyslim si,ze by sa mal odtial dostat..a blbe komentare si nevsimaj,kto nema strach,to fakt nepochopi..ani moj muz nechape..no nastastie uz prestal komentovat,a zabije to 🙈
@gabika9878778 kúp si sprej na hmyz/pavúky, ja by som bez neho už nevedela existovať, musím to mať vždy doma. Nedávno som tiež v panike povysávala pavúka a potom rozmýšľala, či nevyliezie. Tak som ten sprej nastriekala aj do hadice vysávača. 🙈
Neviem či vám pomôžem ale pred pár rokmi tu bola táto istá téma a tam ženy tvrdili že prežije pavuk vo vysávači,dokonca jedna pani pisala ze v bezvreckovom vysávači veselo behali.odvtedy ich nevysavam ani ja, predtým som to aj ja tak robila lebo nenormálne sa ich bojim.lenze potom som vysavac dala von z bytu kym niekto nevycistil aj som hadicu umyvala.teraz ked som sama a nemám nikoho po ruke tak nastriekam lak na vlasy aby zastal a potom udriem papučou alebo s niečím veľkým.ako starnem tak sa ich bojim stale viac a mám pocit ze každým rokom rastú,lebo vždy stretnem väčších a väčších a tým aj môj strach rastie z nich.
aj my ich vysávame vysávačom a veru som si nevšimla že by vyliezli.A to sú aké tie chlpaté? tie som u nás v dome ešte nevidela.Jedine obyčajné hajzlové našťastie.A raz na parapete a aj pri vchodových dverách bol taký čierny ale chlpatý nebol.No a oddnes sa budem báť aj ruku strčiť do práčky😀
Z vreckového na milion percent nie, je to.blbost... Šupne ho to do vysávača a je po nom, nie to aby ešte našiel cestu von ku hadici atd. V bezvreckovom, moze pobehať alw pochybujem ze prežije a vyjde von.
@andrejka19 nechápem pavukou, odkedy sa mi jeden rozletel a z neho milion malých 😂 a okrem toho nebudem si fľaky robit po stenách a kade tade.
Inak maminy uvedomte si ze tieto fóbie deti sem tam opakujú po vas, tak trochu statocnosti 😁 ja by som napr pavúka do ruky nechytila raz som omylom v kvetináči a uhryzla ma ta potvora farebná, ruka ma da týždne bolela... Dakujem neprosím. Preto ani deťom na hranie by som veľmi pavúka nedávala
@klarissa25
@monicka976 takto je šanca, že s ním nebudem mať žiadny kontakt. Keby som ho zabila, už by tam nejaký kontakt bol 😀
@gabika9878778 ja som raz ráno nasla zapuceneho pavúka na dlážke, pri predstave ze som ho zaslapla v noci bosou nohou, keď som išla zohriať mlieko, skoro som zinfarktovala 😱 😀 😀 tých tenkých(kosec domovy) sa nebojím ani sa mi nebridia ale posledne roky je strašne veľa tých veľkých čiernych s hrubými nohami, bleee
V sobotu som povýsavala dvoch, aspoň pokecaju 😀
Ja som tiež čítala, že z vysávača vylezie. Pre istotu by som prelepila hadicu páskou. Ja nemám čas zapínať vysávač, tak ako prvá pomoc je lak na vlasy a potom buď papuča alebo chlap so servítkou. Až nedajbože ujde utekám aj ja. Radšej fľak na stene ako živý pavúk. Už od malička kontrolujem všetky steny v okolí postele. Už som mala aj pod pohárom v kuchyni chyteného kým som bola sama doma a nemal kto zneškodniť. Had, pavúk a žaba sú moja smrť.
Ja som mala doma takého, bol vážne obrovský...ale keďže som pred dieťaťom nechcela robiť paniku (robila som paniku z včiel a odvtedy sa ich moje dieťa bojí)...tak som sa musela prekonať, dala som veľkú šálku rýchlosťou blesku na toho pavúka a utiekla z domu aj s dieťaťom 🤣 a nevrátila sa pokiaľ neprišiel priateľ domov a neodstránil "návštevu" ... tiež by som radila vysávač dať von...mne už by hlavou behali myšlienky, či tam pavúk nenakladie vajíčka atď.....ako sa poznám...asi by som aj vysávač vyhodila 🤣🤣🤣
Ďakujem Vám pekne kúpim sprej, lebo normálne kukam všade po stenách. Muž ho dal na balkón 🤣 a včera mi ešte povedal že ďalší dvaja boli na balkóne takže prestávam fajčiť 🤣
@gabika9878778 ja som v živote pavúka nezabila 😁 priklopím pohárom, podložím pohľadnicou napríklad, bezpečne priklopím a vyhodím z okna. A keď bol syn malý, tak ešte sme ho v tom pohári poobzerali, preštudovali, až potom išiel von.
@gabika9878778 nechcem ta strasit ale moja kamoska nasla vo vani takeho cierneho velkeho a splachli ho velkym prudom vody do odtoku, zachvilu ked sa vratili do kupelne bol vylezeny naspat vonku na vani 😂😂 ked som to pocula neverim uz nicomu
@nina255 ano vylezie, ked ho slabo splachnu.
Ble😣 ja neznesiem.pohlad na nich, a tiež sme mali obrovské včera, ja sa zamykam v izbe,a muz berie do servitky a ked to osmonoh prezije vyhodí ho von. Ak ho rozpuci, rád ma nim straší, ale odkedy mame deti uz to nerobi často,alebo len tak na oko,lebo ja viem tak vrieskať,ze susedia o tri domy vedia ze ku nas je pavúk 😅😅😅 myslím ze z vysavaca nevylezie,ale vysávač by isiel z domu pred dvere.
@gabika9878778 ja tiež neznášam pavúkov, mám z nich hrôzu a aj zle sny. Tiež som ich už pár povysávala, ale väčšinou sa ich snažím odchytiť a vyhodiť von, lebo veď oni nemôžu za to že sú takí hnusni 😄 ale pri deťoch sa vždy tvarim že sa nemajú čoho báť. Vždy keď vidíme pavúka tak poviem aha pavúcik, užitočné zvieratko, bla bla. Aj keď vnútri idem mať infarkt 😁Keby som začala vyvádzať a dieťa vidí že ja, dospely človek a mám strach z malého pavúka, logicky aj v ňom pestujem ten strach a to nechcem.
@gabika9878778 no toto sa mi ešte nestalo 🤣 nemáš sa čoho báť🕷️
@gabika9878778 akože, aj ja sa bojím pavúkov a sú mi doslova nepríjemní, ale keď nie je nikto iný doma a vadí mi, tak ho zoberiem na zmeták a vyhodím cez okno. Ale ty čo tu predvádzaš, je hystéria 🤦
Áno, pavúka nevysávam preto, lebo môže vyliezť z vysávača a budem ho mať na inom mieste v byte - nič som tým nevyriešila.
Okamžite ako vyjde von tak sa vám pomstí.

@gabika9878778 tak je mi jasne, po kom to tie deti maju