icon

Aká je vaša guilty pleasure?

20. júl 2023

Ahojte, aká je vaša guilty pleasure? 😀 Moja sú rodinne prípady, primitívny seriál ale človek pri ňom nemusí rozmýšľať lebo dej predvídateľný, aspoň trochu vypne hlavu 😆. Muž sa zo mňa smeje ale raz za čas to potrebujem.

Strana
z2
breznica
20. júl 2023

@cocolino234 zmrzlinu nejem vôbec 🤣 asi nie som človek, lebo nech rozmýšľam ako chcem,nič také u seba nenachadzam

angeli121212
20. júl 2023

@kvetka22 môžem poprosiť nejaky dobrý tip na BL serial aj viacero ázijské ak budú bude to len vyhoda ďakujem kraaasne 😊

petrahl
20. júl 2023

Občas si pustím nejaký album Britney Spears 🤦‍♀️😄

kvetka22
20. júl 2023

@angeli121212 dám ti asi milión typov 🤣😁 neviem ale co si videla a co nie 🙂
mame na fb skupinku, kde sú vždy info o nových, plus aj kto ich bude prekladať, keďže väčšina z nich má len anglicky preklad 🙂 ak chces pridaj sa 🙂 Asian BL series - CZ/SK
Píšem prvé čo ma napadnú - asi moje naj, lebo som v práci 🙂 ale sú medzi nimi aj také vážnejšie, reálnejšie, čo riešia aj to ako sa s tým vyrovnať, čo na to rodičia, priatelia atď keďže tam funguje trocha inak spoločnosť než u nás 🙂
Bad Buddy - Thajsko, toto pozeral aj môj muž so mnou 😁
Tale of thousand stars - Thajsko
Theory of love - Thajsko
Unintentional Love Story - Kórea, včera som dopozerala, je to také roztomilé, a tí dvaja hlavný herci sú že 😍
A shoulder to cry on - Kórea, práve pozerám s dcérou 🙂
Semantic error 🙂 Korea - moje obľúbené 🙂
The eight Sense - Kórea
The night flight - kórejský film, je aj na ulozto s titulkami, ten ma úplne dostal
The method - tiež Korea, film, tiež je na ulozto
Z japonských som naposledy videla old fashion cupcake 🙂 to bolo tiež pekne 🙂 a vtipné je aj A man who defies the world of bl, tiež japonské.
Také vážnejšie sú ešte I told sunset about you, Promised you the moon, Not me, The effect, The eclipse, Triage, Will you meet again, Manner of death, Call it what you want.
Taiwanske sú dobré napr Innocent, plus & minus (ti sú spolu aj v skutočnosti), My tooth your love (aj tito sú spolu v realite), Papa & Daddy
Jaj a skoro som zabudla na topku KinnPorsche, tu ma viac bavil vedľajší pár. Neviem ci to poznáš, ak nie pozri, potom ti môžem poslať link na jednu babu, ktorá píše ff k tej vedľajšej dvojici. Drží sa originálnej knihy, ale viac tam rieši týchto dvoch, je to strašne dobre, nechápem ze nie je spisovateľka, neskutočne dobre opisuje pocity atď. Čítala som to už asi 5x. Nová časť je asi 1x do mesiaca, už teraz má celá kniha asi 500 strán, ale už sa blíži koniec :(

Zatiaľ tento "menší" zoznam 🤣

nila31
20. júl 2023

Vzdy ked mam horsie obdobie, pustim si z archivu Mama, ožeň ma 🙈 neskutocne pri to vypnem a zrelaxujem 😅

miskamicha
20. júl 2023

rodinne pripady.. ale nahodou su celkom fajn pretoze tieto veci sa podla mna bezne deju v rodinach

rikarika
20. júl 2023

Nakupy

poppy22
20. júl 2023

guilty pleasure sa tyka vsetkeho,nielen filmov...sledujem na youtube nejakych mladych ceskych youtuberov a ich videa o konspiraciach hlavne zo showbiznisu,krimi pribehoch😎/k tomu su vsetci mladsi nez moj syn😂 ten len dvihne obocie a nechcem vediet co si v tej chvili mysli/...mam doma ruzovo-fialoveho jednorozca-jednoducho sa mi paci😎-obcas ked je vsetko zle.ho vytiahnem,sedi vedla mna a ja si predstavujem ako by svet bol uzasny,keby som bola vladkyna vesmiru a moj jednorozec by mi pomahal😂-ale inak ho radsej schovavam😂...obcas este stale pocuvam marilyn mansona-ale ludia si myslia ze som nezna a mila-tak ich to prekvapi-takze uz len na tajnasa...a raz sa mi pacila jedna pesnicka od twinsky😂...ked nikto nie je nablizku tak sa zdravim s mackami,vtacikmi,jezkami...a ked tu vacsina z vas pise len o filmoch-tak ja: susedia, kutyil sro,mafstory atd...a kedze som ja ako dlhorocny nepozerac telky s byvalym bola nutena sledovat,tak som objavila skvosty ako bez servitky-este aj on len neveriacky po ocku pozeral na mna,ze ci fakt😂..a ako chlap /teraz fakt hovorim len o vzhlade/ sa mi celkom paci blaha 😂😂 ...za ostatne sa snazim nehanbit😂...

leyah
20. júl 2023

@zelenakobyla123 u mňa tiež MK, už som to tu raz dávno písala, že v práci som spomenula, že sem chodím (tak ako bolo mi to trochu trápne priznať) a kolega že ,, to ako naozaj? veď ty si inteligentná,, - takže tak 😄, potom ešte relácia Nákupné maniačky a Spice Girls

michu_
20. júl 2023

@petronellla87 ja som zacala s crash landing on you, dalej pre mna boli fajn este- itaewon class, my lberation notes, goblin, i can hear your voice, hwarang, mr.queen, fight for my way, a teraz pozeram- trosku ine to je ako tieto, kedze 30micn casti- wok of love.

angeli121212
20. júl 2023

@kvetka22 jooj za toto tu budem do smrti vďačná 😊 praveže som nič nevidela len na netflixe srdcerváči ale ja si fičím na BL mangách a anime no uz som ich dosť vypozerala a bodlo by niečo ďalšie 😊

gaborka28
20. júl 2023

Zámena manželiek, Rodinné prípady, Malé lásky a všetky tieto reality shows. Ja sa za to nehanbím, len okolie rieši, že by som sa mala 😂 pre mňa je to úplne perfektné vypnutie mozgu, najmä Zámena manželiek mi celkom zvyšuje sebavedomie 😂

A ešte rada hrám občas hry v mobile 😀

basullinka
20. júl 2023

Telenovely a vianočné romantické filmy na Doma 😅

muchotrafka298
20. júl 2023

Modry konik 😂 Serie na TLC, show typu Zamena manzeliek, Mama ozen ma a topka je nemecky “Bauer sucht Frau” jaj a kecupove chipsy este 😂😂😂😂😂😂😂😂

zelenakobyla123
20. júl 2023

@leyah ja som to tu objavila vďaka modrému komikovi aktuálne žltému sloníkovi😆 nechcelo sa mi veriť, že naozaj tu niektorí ľudia píšu také bullshity, no opak je pravdou😆

kvetka22
20. júl 2023

@michu_ ja ešte odporúčam king the eternal monarch, Juvenile Justice, Possessed 🙂

kvetka22
20. júl 2023

@angeli121212 srdcervaci boli super, pozerali sme to s dcérou aj s mužom 🙂
Keď pozrieš tento zoznam, mam ďalšie 🙂 mne chviku trvalo si zvyknúť na thajsky jazyk ale už je to ok 🙂
Ja som zaťažená na aziatov, vysokých tmavovlasych a tmavookych ❤️ ako som začala pozerat bl, tak som sa tak namotala, že už má iné nebaví 😁 ale pozriem ešte sem tam aj kdramu 🙂
Ozaj, ten kinnporsche je trocha odvážnejší 😁

hladamematku
20. júl 2023

@leyah aj ja sa hanbim to hovorit manzel je alergicky ked mu poviem co som tu citala a znami ktori si tu precitali nieco sa chytali za hlavu, ja sa snazim filtrovat podla nazvov, aj podla nickov...no uprimne moc mi toho na citanie potom nezostane, ale obcas sa nieco zaujimave dozviem

yvanielka
20. júl 2023

Okrem spomenutej Zámeny manželiek a Mama ožeň ma občas nazriem na FB do skupiny Flatearth Slovensko 😅

bibi33
20. júl 2023

tlc reality show a turecke telenovely... vzdy ked som znicena-tazky den v praci,jedovate deti a podobne-zapnem si tv a rozculujem sa radsej nad serkanom😂

hladamematku
20. júl 2023

@bibi33 mas tp na komedialn telenovely? turecke?

mareka49
20. júl 2023

TV Senzi,tam ti to je bizar bizarov ta hudba občas.
Alebo šláger alebo ako sa to vola.
Ale tie klipy.
Hudba inde, obraz od veci, slová úplne mimo misu ale idú a "hrajú a spievaju"

luccija
20. júl 2023

Rada pozerám Geissenovcov🤪a zámenu manželiek.A práve dnes som videla staré diely Kutyla a neviem ako som to mohla pred x rokmi pozerat

Strana
z2