Aká je vaša guilty pleasure?
Ahojte, aká je vaša guilty pleasure? 😀 Moja sú rodinne prípady, primitívny seriál ale človek pri ňom nemusí rozmýšľať lebo dej predvídateľný, aspoň trochu vypne hlavu 😆. Muž sa zo mňa smeje ale raz za čas to potrebujem.
@pkgirl30 cítiš sa vinná, že to pozeráš lebo je to hovadina, primitivnosť... Ale nevieš s tým prestať 😁
ja mám pár ľudí na youtube tak ale už nepozerám som sa zatla nič mi to nedávalo
@januska12323 to nie je len o pozeraní... guilty pleasure je niečo, hocičo čo ti spôsobuje potešenie, aj napriek tomu, že by si sa za to mala hanbiť... zjednodušene povedané...
Zámena manželiek. Keď mám pocit, že je všade bordel, deti z besných vajec, a mňa ide poraziť, pustím si jeden diel a zase je mi dobre. 🙈
@pkgirl30 hriešne potešenie sa to nazýva v slovenskej literatúre, ktorú evidentne mladšia generácia nikdy nečítala.
@a_alexandra_a Ale teda nie len hanbit, ale napriklad to moze byt aj sladkost, aj ked si povies, ze drzis dietu povedzme 😀 Proste cokolvek, co by si nemala jest,robit,pozerat, ale predsa to robis, lebo mas z toho pozitok 😀
korejske dramy ale nehanbim sa za to:D aj ked okolie na mna pozera, ci to myslim akoze vazne :D
@galganka ja som az tam pochopila ze ked niekto povie "nie som prehnane na upratovanie", moze to znamenat rozne veci. Ze nebeha denne s handrou ale ide s detmi radsej na vylet a uprace ked je skaredo alebo vecer, ale cisto ma (ja) alebo ma pod postelou hnoj a papiere z Horaliek a pod hrncami v skrinke vrstvu ciernej zeminy.
@joannita kedysi som ich tiež sledovala. Teraz mi už lezie na nervy aj tá zvučka 😂
@babulkomale toto... presne toto... keď sa tu rútim, že tri deti majú večer na stole 28 pohárov, alebo nedali tanier rovno do umyvačky... a potom to zapnem a tam plachty na posteľ, že len zapáliť, deti bez hygieny a pod... 🙈
Pozerám v telke tie telešopingy a mágiu 😀 😀 keď sú tam veštice to milujem najviac, občas tam aj zavolám 😂
Neviem sa zmierit s tym ze 15 ludi tu pouziva zensky rod pri slove guilty pleasure 😀😳😳😳 Je to - to guilty pleasure 😭😭 ako vas vobec napadol zensky rod 😭 inak po slovensky previnile potesenie, nemusi to byt len pozeranie niecoho, plati to pri vsetkom od jedla az ku sexu s milencom... Ale to ze definici sa da vyhladat hovorit nemusim 😀
@listy456 tiež vo vnútri plačem. 😀
@breznica nejde len o pozeranie niečoho, ony nepoznajú definíciu. Iba jedna to tu vysvetlila. Určite by sa u teba našlo niečo ako napr. zjesť liter zmrzliny na posedenie aj keď vieš, že to nie je najlepší nápad - moje guilty pleasure. Hanbiť sa nie je to správne slovo.

čo je to guilty pleasure?