Ktorý Rajo Probia Nature drink vybrať ako najlepší?

28. apr 2026

Ahojte baby, idem sa k niecomu priznat. Moje totalne guilty pleasure su jogurtove drinky. Ja viem, ja viem... biely jogurt je zdravsi, nema cukor a neviem co vsetko, ja to vsetko ovladam. Ale ja to skratka pijem ako desiatu, na ktorej si chcem fakt pochutit a mat z toho radost.

Som hrozne narocna na chut, prieberciva som uz od decka (mama by vam vedela rozpravat... 😅). Maloktory napoj mi fakt sadne. Teraz ma v obchode oslovili tie Rajo Probia Nature. Zaujali ma aj preto, ze maju aj zive kultury a prirodne ingrediencie, tak si hovorim, ze aspon spojim prijemne s uzitocnym pre tie moje creva.

Poznate ich? Ktora prichut je podla vas najlepsia?

anonym_f5a58f
28. apr 2026

@anonym_autor Mne chutia vsetky. Naozaj su dobre. Maju aj kusky ovocia. Podla mna budu chutit

jaja228
28. apr 2026

Podľa mňa musiš vykušať všetky. Každemu chuti niečo ine, ja by som začala s jahodou. Komu nechuti jahoda? Mňam

xxxxxnnnnn
28. apr 2026

Za mňa čučoriedkový ProBia Imuno - čučoriedka je taká „istota“ - deti ju majú rady a zároveň nepôsobí umelo ani príliš výrazne. Najčastejšie ho používame na ovsené vločky. Ráno im ho nalejem namiesto mlieka alebo jogurtu a z obyčajných vločiek je hneď chutné jedlo. Tá čučoriedková chuť to krásne oživí 🙂
Občas ho pijeme aj len tak, vychladený. Je to rýchle riešenie, keď chcú niečo malé medzi jedlami a ja nemám čas nič chystať.

jennyska
28. apr 2026

Já je poznám a kupujeme domů i jogurty 🙂 Cukr ve složení nehrotím - za mě daleko lepší než všechny ty umělé náhrady! Navíc, cukr jako takový a sladké všeobecně denně nejím/-e ve velké míře, takže do kávy a v jogurtu jsem s tím ok a totálně bez výčitek. Vadí mi více modifikovaný škrob nebo různá aromata atd., co jiní dávají. A k těm nápojům, to mám ráda například mango, jahodu a chutnají i dětem.

FunFact - můj děda jedl do 16 let denně cukr opravdu ve velkém a lízal cukrová lízatka - bylo to jedno z jeho mála jídel i v době války, kdy jeho otec pracoval v cukrovaru a tohle svým dětem nosil domů. Děda se dožil 90 let. Neužíval žádné léky, cukr jedl neomezeně celý život a neměl kazy 🙂 Zemřel během pár hodin na covid, neboť měl silikózu z nucených prací v dolech... kdyby nebylo covidu, dodnes by tu byl. Babička má 95 🙂

majlo23
28. apr 2026

Za mňa všetky, fakt. Tie chute sú tak super vyladené, že nemám favorita. Nebíčko v papuľke. Iba ste mi chute narobili. 😀

lenka.25
28. apr 2026

Mne aj mojim deťom najviac chuti čučoriedkový

anonym_353ab9

Žiadny 😁

anonym_787087
28. apr 2026

Neviem odporučiť ktorý, ale ja si v kefíre, bielom acidku... rozmixujem čerstvé, alebo mrazené ovocie, pridám kakao, kokos, proteín... príchuť na ktorú mám chuť, osladím medom, melasou... mám čerstvý nápoj bez umelín, škrobu, rafinovaného cukru... nakoniec prelejem do skla.

natalka13
28. apr 2026

To ma byt reklama, alebo to pisala AI?

chelgi
29. apr 2026
@jaja228

@jaja228 ja milujem jahody aj jahodovy dzem. Ale... Všetky vyrobky s príchuťou jahody mi nechutia :D hlavne jogurtove, neviem preco. Probio jahodovy som nemala, proste jahodové uz ani neskusam nic. Ale vsetky ostatne príchute mi velmi chutili, asi najviac s mangom