Akcia v Lídli a nič nemajú. Aj vám sa to stáva?
Non stop majú nejaké reklamy v TV a letáky, prídete v prvý deň akcie a tovaru nikde. Stáva sa to aj vám alebo náš obchod je blbo zásobený? Dnes začali pyžamká detské po 4,99, syn chcel Cars a ráno o ôsmej nemali. Nedávno som chcela lesné ovocie mrazené a nikde nič. Mohla by som pokračovať do aleluja. Aj vo vašom Lidli je to tak?
no, tak mne odpisali, ze pracuju na tom, ze vajcia budu iba od slovenskych dodavatelov. Som rada. Polske nechcem nic.
@sisaha
no vsetci v to dufame.. len mam obavu, ci to bude korespondovat s filozofiou firmy, ked bude chciet nejaky veduci urobit nieco pre zakaznikov.
Ved niekde treba predavat aj ten druhotriedny tovar.. ktory tu volaju akoze 1. trieda.
Dnes som isla rano okolo Lidlu.. tazka klasika. uz sa tam stuchali dochodcovia.. 🙂
Eli
@sisaha no len aby boli v preložkách ozaj vajca slovenské..odpovedať Ti môžu hocičo :o) v dnešnej dobe nemáš v ničom záruku
@miskakyska tak vajicka sa este aj cisluju...neviem ci by si toto zobrali na svedomie..
@miskakyska tak vajicka sa este aj cisluju...neviem ci by si toto zobrali na triko
@sisaha síce hej..ale myslím si,že im to je jedno,hlavne aby predali..spokojný zákazník je na druhom mieste...chválabohu nám sliepky dobré nesú,tak nemám také problémy :o))
Nahodou lidl je v tomto velmi customer friendly. Ja vzdy dostanem kupit to co chcem, ale segra je v dubravke a nedostane nic, pretoze vsetko vykupia naozaj dochodcovia. Ale ved aj to su klienti ako kazdy iny. A takisto viem, ze spotrebny tovar ti kludne poslu na tvoju pobocku na tvoje meno, ak teda o to poziadas.
!!!! Stiahnite si aplikáciu Java aplikáciu BARCODER.JAR do mobilu a tá Vám ukáže skutočný pôvod výrobcu ! Na tovare neznámych značiek z Lidlu ukáže vo väčšine prípadov otáznik tj. výrobca neznámy aj keď je tam uvedené Vyrobené v Nemecku ! SK výrobky majú na začiatku kódu číslice 58 a CZ výrobky 59. Ale nemusí to byť pravda pri výrobkoch predávaných pod značkou obchodných reťazcov napr. Tesco džúsy. Na obale je vyrobené na Slovensku ale kód nezačína ani 58 ani 59. Takéto výrobky pochádzajú väčšinou z POĽSKA !!!!!!!!!!!!!!!
WWW aplikácie: Blackstrip.ru
Lidl mam mimo bydliska, ALE uz 3x som po nocnej cakala a aj sa oplatilo. Tento tyzden som vsak mala ranajsiu smenu a v ponuke chlapcenske zateplene nohavice za 9€ /madarske teplaky v inom v obchode za 8€ 😒 / Moja mama na dochodku v KE si privstala,aby chlapcom kupila .....a to vraj mali z kazdej velkosti po par ks. 😠
AHOJTE , NEMOZETE NADAVAT NA DOCHODCOV A NA LUDI CO TO UDAJNE RYCHLO VYKUPIA , JE TO TOTALNE ZLYHANIE MENEZMENTU TEJTO SPOL. ALEBO NA DRUHEJ STRANE JE TO UCELOVE OBJEDNAVANIE TIPU AK NEKUPIS TOVAR CO JE V AKCII ,KUPIS INYCH 100 ZBYTOCNOSTI UZ KED SI TAM. NO U MNA MAJU SMOLU JA CHODIM IBA NA TEN TOVAR ,KTORY SA OPLATI .DNESKA SOM CHCEL KUPIT 10 KS MASCARPONE V NITRE V LIIIDELI A SAMOZREJME NIC , V TOPOLCANOCH NIC V TRNAVE NIC , NEVERIM TOMU ZE TO ICH UDAJNE VRCHOLOVY MENEZMENT NEMOHOL PREDPOKLADAT ,ESTE KED DALI DO LETAKU AJ RECEPTY. JE TO UBOHE ,NEJDE ANI O TYCH PAR CENTIKOV O CO JE TO ZLACNENE , IDE SKOR OTO ZE JE TO SILNY OJEB NA LUDI . TAK KUPIM V METRE MAJU VIAC DRUHOV ,A JEBEM NA CELY LIDEL. 😀
Ľudia už si uvedomte, že LIDL ide na zakaznikov psychologicky. Daju super akciu a schválne menej tovaru. ( Ved by skrachovali ) Cielom týchto akcii je Vás iba nalákať do obchodu a už keď ste tam tak si kupíte aj niečo iné a drahšie, Na tomto princípe Lidl zarába
Potrebovala by som vediet, kedy budu v lidli maliarske platna, neviete? nepracujete tam niekto?
Chcela som rucny mixer, prisla som po prvykrat, ale vraj dostali iba 4 ks...

Prečo sa stále obúvate do dôchodcov? Nemôžu nakúpiť veci o ktorých píšete, svojim vnúčatám? Proste maminy, ktoré majú to šťastie, že im to môže nakúpiť babka alebo dedko sa k tomu dostanú skôr. Ak sa dostanú, pretože tu sa jedná o to, že Lidl si robí len bombastickú reklamu, a z tovaru majú 2-3 kusy. Takže to nezvaľujte len na dôchodcov, chyba je v obchode. 😠