Aké albumy sem patria?
Nedavno som si založila album s par fotkami mojho psika. Sme dlhodobi neuspesni snazilci a tato mila bytost mi zaplna prazdne miesto v srdci.
Album som tu nemala ani pol hodinu a bol mi zablokovany s odovodnenim - "nepchaj sem niečo, čo sem nepatri, potom tu bude len zbytočne bordel"... 😠 😠
Kedze je tu plno albumov s hobby, ktore su dovolene a su považovane za sučast rodinneho života, tak ma celkom prekvapilo, že ja som dostala zablokovanie.
Moj pes sa tehotenstva ani materstva netyka ale pytam sa: Ked si niekto vytvori album o šminkach, kabelkach, vyšivani, kresleni, úcesoch...ked niekto kazdy den odfoti, čo uvaril, zdokumentuje v albumoch komplet celu svoju garderobu, predava tu cez kona torty, nahadzuje fotky z dovoleniek, selfies, duck-facy a podobne - to sa akoze materinstva tyka?
Chcelo by to pre všetkych rovnake pravidla, že? >:// strikne sa pridrzat v mojom pripade materinskej temy, ale ze je to tu samy receptar, workshop a avon poradca to je v pohode...? Podla mna je to priam urazka celeho pohlavia ked sa za "ženskejšie" a niečo čo tu patri považuju take veci ako plasticke operacie... a vztah k zvieratam sem NEPATRI >:///
Myslim si, že admini by sa mali viac venovat individuam ako inbloom, či ženam, ktore pytanim penazneho prispevku 2000 euro testovali charakter ludi a podobne...nech to tu nestraca uroven..a ked chce byt niekto striktny, tak nech ma na vsetkych rovnaky meter.
Myslite si dievčata, že sem patria LEN veci materinstva - teda tehotenske fotky, fotky deti, fotky testov, fotky tabuliek atd...ale NIC ine (a teda ani pes)...alebo sem patria fotky rodinneho života a teda aj všetky možne hobbies, zabery samych seba o zrkadlo, fotky oblečení stiahnutych z internetu a podobne? lebo mne sa tato polovična cesta vobec nepači :/
Ja som zvedava na odozvu adminov 😀
@erjona zatial vytrvalo ignoruju...(keby aspon dovolili zobrazenie problemu na hlavnej strane, nech sa k tomu moze vyjadrit viac ludi) 🙄
@tomiholjubavi No uvidime,,, niekedy sa dokonca zvyknu uracit odpovedat,,,, 😀 😀 😀
Baby, jsem s vámi! Je to nefér, někomu projde mít na fotoblogu cokoliv, každou kravinu a jinému....
tak buďto naprosto jasná pravidla, ale to tady mohli být opravdu jen fotky dětí a nebo to nějak rozumně posuzovat a né hned smazat co kdo nahlásí...
Já tady pro jistotu nemám žádné fotky, nebudu se nasí*rat ještě na koňovi, kde si chci odpočinout 😉
A proč se neobjevujeme na titulní stránce fakt nechápu !!! 😠
Mimochodem,
@tomiholjubavi , jak je to s tvým albem o hubnutí? Teď zrovna koukám, že ho tam máš, ale už párkrát se mi stalo, že jsem ho hledala a nenašla. To ti ho také zakazují 😖 ?
@tomiholjubavi predpokladam ze 4 z toho su propagovanie prace ktoru dotycna predava (gelove nechty, nieco pri com..., plienkove darceky a zivicove sperky...)
@anuskaaprazko a dalsie dva su recepty a jeden moda... 😒 všetko vhodnejšie ako domace zvieratko
To sa tu pekne zvrhava.......mile albumy mazete admini na to vas je a tolko chujovin co tu vidim po fotoalbumoch nechate?
Úmysel zverejňovať príspevky, ktoré sú mimo kontext Modrykonik.sk: "Som snažilka, tehuľka, mamička a moja rodina" - asi toto mali admini na mysli, je to jediné v Pravidlá pre prispievanie do fotoblogu, ktoré ako-tak súvisí s tým, že zmažú albumy s domácimi miláčikmi. zrejme majú admini názor, že zvieratá do rodiny nepatria.
@maria1989 ja viem co tym asi mysleli, ale napr. kukni tieto dalsie albumy ...z toho tiez k materinstvu nepatri nic (okrem toho jedneho albumu s detickami)...ostatne su o domacnosti... prečo sa uz niekto kompetentny nevyjadri? ved to pravidlo, co si napisala by vylucovalo 70 % albumov co tu su... 😒
@tomiholjubavi asi musis chudaka psa odfotit s nejakymi testami za usami, nalakuj mu nechty a na hlavu hackovana capica a moze tu byt 😀 Ale vazne, je to uletene, ked tu je fakt cokolvek ine. 😅
@domak2 😀 😀 😀
@tomiholjubavi inak teraz sa divam na tu futbalovu tortu na 50tku, ze torty pre deticky 😀 😀 😀 To uz nejake odrastene nie? 🙂
podla pravidiel by tu nemohla byt vacsina tych albumov. priznam sa, ja mam tiez album o vareni a najradsej si tiez pozeram taketo albumy od inych mamiciek, lebo hladam inspiraciu
. tiez mi pridu uplne mimo niektore napr, gelove nechty, aky ma kto satnik- je total neznasam a koooopec na mna posobi ako reklama. nechapem ale, preco nemoze byt album so psikom? ved je to clen rodiny
na kazdeho je tu asi iny meter, lebo aj ked si vsimnes profilvky, vela zaregistrovanych ich ma proti pravidlam a predsa ich maju.
aj ja si myslim, ze ta nejaka ´´dobra dusa´´ nahlasila. 😒
@tomiholjubavi @zuzanka2302 Ahojte. Pridajte sem prosím link na ukážkový album a pozriem sa naň. Vďaka 🙂
@mariosmykal kym najdeme ukazkovy link, bolo by prijemnym gestom, keby ste zviditelnili tuto temu aj na hlavnej stranke, nech sa moze vyjadrit viac ludi. pride nam to ako nefer bojkot, ze je tato tema zakryta
@mariosmykal
ukazkove linky:
https://www.modrykonik.sk/blog/beatam/album/nas...
https://www.modrykonik.sk/blog/sima6/album/moj-...
https://www.modrykonik.sk/blog/viktoria230/albu...
https://www.modrykonik.sk/blog/pavicek/album/na...
....
ja neverim, ze tuto otazku ste mysleli vazne 😅 podla coho teda zakazujete albumy, ked neviete, ktore su ukazkove? ☹ ja nechcem, aby niekto zakazoval albumy s hobby, varenim, alebo hoci aj s modou, ale ked akceptujete taketo zenske a casto vyslovene nematerske temy, len pre fajnove "čajočky" a tie su ok, preco ja by som nemohla mat album so svojim hobby, ktore je zaroven aj clenom rodiny, aj mojou terapiou na neuspešne snaženie sa...myslim si, ze je to nespravodlive....
@tomiholjubavi Stojim pri Tebe tiez, ked zorganizujete revoluciu, pridam sa! 😀 😉
@mariosmykal Je to nefer a Ty to vies! Sa nerob prosim Ta, aby tu davali nejake albumy, tolko casu tu nikto nema, aby sem pridal linky na milion dvesto tisic albumov, co sem nepatria. A tiez mi tu nevadia albumy, co nesuvisia s materstvom, ale potom nech pravidla platia rovnako pre kazdeho alebo nech @tomiholjubavi si sem tiez moze dat svoj album so svojim psikom....
@adrioska ja som dala linky na albumy, ktore sem patria podla tych najstriknejsich pravidiel...teda su materske....take linky pytal admin, či? bolo to formulovane dost dvojznacne...
ale presne si vystihla podstatu - ked rodinne albumy, tak vsetky 🙂
@tomiholjubavi ja som to pochopila naopak 😕 😀 ...teda myslela som si, ze chce albumy, co sem tiez podla jeho kriterii nepatria a su tu....
@adrioska no to by mal on najlepsie vediet, kedze on ich zakazuje.... 😅 a dakujem za podporu v mene vsetkych co za rodinnejsie pokladaju zvieratko ako nakupy 🙂
@tomiholjubavi Fotoalbumy aj ostatné sekcie na úvodnej stránke žiaľ nevyberáme manuálne, ale vyberá ich systém. Preto neviem nič zviditeľniť ani odtiaľ stiahnuť. Momentálne narážate na množstvo albumov, potrebujem však konkrétny. Každý album je špecifický, preto ak sa vám zdá niečo nevhodné alebo neprávom zablokované, pokojne sa ma spýtajte, rád sa vyjadrím 🙂
@mariosmykal tak dobre: uplne konkretne sa pytam - Prečo bol zablokovany moj album s nazvom Nas grumpy dog https://www.modrykonik.sk/blog/tomiholjubavi/al... ked je tu velmi vela albumov, kde je len moda, len gelove nechy, len torty na predaj, len zabery z dovolenky a podobne?
druha otazka: Je modry konik stranka o rodine? alebo je to stranka IBA o materstve?
a otazka čislo tri: Ak je tato stranka o rodine, prečo tu nemože byt ako moje hobby moj pes? Ale ak je to stranka iba o materinstve, prečo su tu albumy všetky ostatne?
a posledna: čim je člen rodiny, ktory mi pomaha prekonat dlhe čakanie z neuspesneho snazenia sa menej vhodny pre tuto stranku ako albumy ostatnych hobby?
konkretnejsia byt nedokazem...
@mariosmykal ja bojujem🙂 za presadenie zvieratok celkovo na mk .... Teda ak bez problemov je ti 300 albumov ze moje hobby ( vsetci vieme ze si robia len reklamu a predavaju) nema to nic spolocne s rodicovstvom... Ja osobne tu albumy ziadne nedavam ale rada by som s pozrela na zverinec🙂 namiesto 3000 fotiek s modou kosikmi nechtami sminkami ....
@mariosmykal aj podla mna, ked zablokujete menej nerodinne veci, ako su rozne druhy reklam, kde si tu ani len poplatky neplatia, ked to capnu pod sekciu hobby, tak potom mozete blokovat albumy domacich zvieratok, co jednoznacne patri do rodinnej tematiky... takze by som Vas poprosila odblokovat jej album,,,dakujem
pridam este jednu motivacnu z momentalnej situacie, ked na nastenke je z 8 albumov presne NULA tykajucich sa materinstva... 😅 som rada, ze dievcata maju svoje hobby a ze to tu dodava pravu zensku atmosferu..este raz podotykam, ze mi tie albumy nevadia. Chcem len, aby to bolo spravodlive a neblokovali sa albumy s domacimi zvieratami lebo aj oni patria do rodiny a do hobby!

@tomiholjubavi Ani mne nevadia, len som za to, ked mazu, tak nech spravodlivo vsetkym a nie na zaklade nejakej nepochopitelnej logiky,,,