Aké auto pri štyroch deťoch?
Zatiaľ sme nemali žiadne.
Zatial to znamena, ze by malo byt sedemmiestne - teda hadam uz dalsie deti neplaujete xixi. Aj mate predstavu o znacke alebo aspon rozpocet?
@lilianka1313 No v ideálnom prípade 7miestne, aby ste sa tam všetci zmestili. Ale nie každý si také auto može dovoliť. Moja sestra má 4 deti a auto mali vždy len také obyčajné, 5-miestne, ale kedže majú medzi deťmi vačšie vekové rozdiely, tak tie 2 staršie už s nimi chodia niekam málokedy alebo idú na bicykli, busom, vlakom, niekto iný ich odvezie, no vždy sa to nejako dá, ked sa musí.
My mame 7-miestny Peugeot 5008 a sme spokojni, ak nepotrebujes, tak sedacky schovas a mas velky kufor. Dozadu sa vojdu 3 autosedacky vedla seba, takze potom uz staci iba jedna v kufri. Podobne je na tom aj napr. Ford Galaxy....
My mame ford galaxy 7miestny, ale kedze mame 3 deti, 2 sedacky nahodene nemame. A druhy mane Vw sharan- 5miestnu verziu, su aj 7miestne- ked sedacky nepotrebujes zaklapnes ich do kufra
Ďakujem za všetky odpovede, ešte s tým chvíľu počkáme, ale už o tom rozmýšľame.
My máme jazdené renault espace 7miestne, spokojnosť, zadné 2sedadlá sa dajú vyhodiť, veľa miesta pri sedení,
aj v kufri 🙂
@lilianka1313
my mame Ford Galaxy 7 miestny,
ale veeeelmi podobne velkostne su mu aj Seat Alhambra alebo VW Sharan 7 miestne.
najlepsie vyskusat, lebo niektore ine znacky 7 miestne maju tie 2 sedacky v kufri skor take nudzove, vacsie deti alebo dospeli sa tam musia vylozene krcit, my sme obiehali autobazare a skusali vsetky mozne.
kym sa sama neposadis, nepoznas to
trochu som mala obavy, ako sa vojdeme na dovolenku vsetci 6 aj s batozinou a golfacom v kufri, ale celkom sme to zvladli.
pre lepsiu predstavu o vnutornych rozmeroch...
toto je fotene pocas dovolenky na parkovisku zo sedadla spolujazdca.
to bocne sedadlo v strednom rade je sklopene, kedze dvaja starsi cezen nastupovali dozadu.
Ja by som doporucila auticko co mame my, chevrolet captiva, mame rocnik 2009, stalo 7200 eur, co je dobra cena aj ked nema rodina extra vela penazi, je to velke suv, takze pri buracke sme lepsie chraneni vsetci a pod, pozrite si ho.. nam ho poradili priamo v Darexe v bazari odkial sme ho brali, mali ho tam akurat vystavene.. boh vie ci niekde maju pdoobne v takom dobrom stave no treba pohladat. Hlavne by som odporucala rovnako kupvoat nieco vacsie kvoli bezpecnosti rodinky 🙂
my sme len traja, ale máme Orlando a nedám naň dopustiť.. malý prskolet by som ani nechcela.. 🙂

podľa toho aké veĺké sú deti....Napíš vek detí...