Aké bolerko k tmavomodrým šatám?
Ahojte poradíte mi? Idem na oslavu a budem mat tmavomodré šaty a neviem ktoré bolerko k tomu. Poradíte? Dakujem
daj fotku šiat. mne osobne kombinácia tmavá modrá a čierna nijak nepasuje, mám k nej takmer averziu. neviem prečo. to druhé je pekné, ale závisí od strihu a farby šiat
@ketrin1211 tak k týmto asi skorej to čierne. + čierne topánky a kabelka. doplnky strieborné, ako písala kočka vyššie alebo keď máš možno nejaká modro-čierna bižu, niečo podobné ako toto
Mne veľmi pasuje to farebné bolerko. Ten náramok mi príde už moc. Topánky tmavomodré, ak by bolo možné.
Mam aj biele a slabom odreagovať sako teda také tyrkysové. Lodičky alebo cizmy?
@ketrin1211 To by bolo zaujímavé, ale potom to bolerko k tomu nepôjde, vlastne žiadne. Takže jedine že navrch nejaké sačko,alebo svetrík.
Bolerko nieee,ked tak sako podla mna.A ked uz velmi chces,tak to druhe urcite.A k tomu uz nic na krk ,ani na ruku.Doladila by som take ruzove nausnice nejake jemne bodky iba a topanky tiez take staroruzove ,ako su tie kvety na saku.Nedavaj na tmavomodru ciernu farbu!
@ketrin1211 ja by som si istotne vybrala to druhe. Je uzasne a uz len nausnicky k tomu a topanky doladit aa je to. Modra a cierna je nudaaa 🙂
ak si dáš čierne sako - budeš moc tmavá, takmer ako na pohreb....
ja by som išla do toho druhého bolérka....
Ak by som si dala to kvietkave bolerko akej farby silonky a obuv? Ďakujem krasne
Bolero nie 🙂 silonky jednoznačne telovej farby. Čierne lodičky môžu byt, ale k tmavomodrom šatám sa čierne bolerko nehodí.
však aj to druhé je ako bolérko....môžeš aj čižmy, si mladá pristane ti všetko....aj tenisky😉
Ok tak čierne si nedám. A teraz neviem ci kvietkov anetka alebo toto modré 🙂
A aká farba saka sa hodí ešte k tmavomodrym satom? Kúpila by som si. Ďakujem
@ketrin1211 No ja by som si dala k tomu niečo biele, bud bolerko alebo nejaký slávnostnejší svetrík, ak máš. To bledomodré sako určite nie, to sa k tomu absolútne nehodí. Topánky tiež biele a telové pančušky, podľa mna by to bolo fakt pekné.
@ketrin1211 podľa mna určite áno, to kvietkované mi pripadá príliš farebné a trošku je tam aj zelenej farby či sa mi to len zdá?

treba ukazat aj saty k tomu aby sa dalo lepsie poradit 🙂 Ale kedze ho nie je vidiet, ja hlasujem za prve + strieborne doplnky.