icon

Aké budú výsledky volieb?

30. sep 2023

?

ysseba
30. sep 2023

Ja si myslím, že PS, Hlas, Smer a ja myslím, že prekvapí aj Matovič. Predsa rodiny si za jeho vlády prilepšili najviac a ľudia sa hanbia povedať nahlas, že budú voliť jeho. No uvidíme. Ale mám obavy 🤐

anonymous87
30. sep 2023

Obavam sa, ze pre nas plati: kto sa nepoucil z historie, je odkazany si ju zopakovat 🤷‍♀️

mamina7070
30. sep 2023

1.PS
2.SMER
3.OLANO
4.HLAS
5.KDH
6.SAS (velmi tesne)

stanulienkat
30. sep 2023

@anonymous87 kua....ale my si tu historiu opakujeme nejako casto. Kde je chyba? 🤔....kua..asi viem.😒

54tinka54
30. sep 2023

Ja si myslím že vyhrá PS, ale nebudú mať s kým zložiť vládu 🤷‍♀️

daniela2202
30. sep 2023

pýtaš sa to , čo vieme všetci.... predsa Robino 😂😂😂👍

anonymous87
30. sep 2023

@stanulienkat vsat totok 🤣 cyklime sa jedna radost 😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
viestta
30. sep 2023

@54tinka54 neboj sa, Pelle sa k nim pridá, a potom tam už veľa poslancov nebude treba. Pelle pôjde s každým, kto bude skladať vladu

anonymous87
30. sep 2023

@54tinka54 ak vyhra PS, tak by mohlo s Hlasom (ten pojde s kazdym) a SAS….. pre mna v tejto konstalacii jedina prijatelna varianta… desim sa spojenia SMER a Republika (pripadne plus Sns, hlas)

andreakg
Autor odpoveď zmazal
keira
30. sep 2023

@kaktusik007 a je zly?😁

54tinka54
30. sep 2023

@viestta @anonymous87 no, uvidime 🙂 ja tým prieskumom s predbežnými percentami moc neverím, ktovie či nebude nejaké prekvapko, kto sa dostane do parlamentu a kto nie

viestta
30. sep 2023

@54tinka54 prekvapenie môže byť len na konci rebríčka. Ti prví traja, to majú isté, ale víťaz nakoniec nemusí byť aj predsedom vlády. Tam už pôjde iba o to kto s kým a za čo.

gypsomilka
30. sep 2023

@stanulienkat covid ocr uz je zrusena. To len tak pomimo.
Inak stale verim ze smer sa strati uz nadobro a ze nevyhraju.

hortenziaj
30. sep 2023

Verím že PS, dosť bolo smeru a im podobným, a navyše ta koalícia smer, hlas, sns a republika by bola čistá katastrofa. Ale som zvedavá na oficiálne výsledky, či sa am tešiť alebo plakať

erikavesela
30. sep 2023

@hortenziaj pri vyhre ps plakat...ked nebudes plakat teraz, ver, ze neskor budes

babulkomale
30. sep 2023

@stanulienkat ja sa rodit uz nechystam, ale nechapem co ti vadi na prispevkoch pre buduce mamicky? Ty si nemala, tak nech nema nikto? 🫣

hortenziaj
30. sep 2023

@erikavesela nuž, to si myslím o iných stranách, ktore majú potenciál vyhrať. Fico už ukázal co je jeho prioritou, teraz si potrebuje zachraňovať zadok. Ale to je jedno, uvidíme za pár hodín co bude.

pkgirl30
30. sep 2023

ja si myslím že vyhrá to že zajtra opäť výjde slnko 🌞🙂

viestta
30. sep 2023

@hortenziaj možno sa Ficovi voliči tešia na jeho vladu, lebo to už majú vyskúšané. Strach z neznámeho častokrát ľudí zbavuje súdnosti. A naozaj neviem čoho sa u PS tak boja. Však aj keď PS postaví vládu nebude vládnuť ani neobmedzene ani sama. Môže presadiť len také zmeny, ktoré im prejdú cez parlament. A v parlamente bude opozícia brzdiť "prilisny pokrok". Odhodlane a statočne.

ankare
30. sep 2023

PS, Smer, Hlas.
Ja som volila Hlas.

hortenziaj
30. sep 2023

@viestta presne toto, ps by muselo mat nadpolovičnú väčšinu aby im tie všetky prešli,ale nevysvetlis. Ale u muža v práci mali prednášku, ako voliť olano, lebo ps zlegalni homosexuálov, budú si môcť adoptovať deti, čiže môžu si aj na nás niečo nájsť aby nám nase vzali a dali ich im. Takže tomu veria niektorí, ktorí sú proti ps, a šíria také bludy. A milión iných tém na zastrašenie a návrat starych "dobrých" politikov, od ktorých vieme co čakať.

erikavesela
30. sep 2023

@hortenziaj kto povedal, ze fico je dobra volba?...ten mal sediet uz davno za mrezami...napriek tomu je ps zaciatok konca tejto krajiny

hortenziaj
30. sep 2023

@erikavesela necháme sa prekvapiť 😉 verím ze nám ukážu to naj co v nich je

janka_23
30. sep 2023

Podľa mňa bohužiaľ zas smer ale tiež si myslím ze Matovic napriek nízkym číslam v prieskumoch dosť prekvapi

erikavesela
30. sep 2023

@hortenziaj uz ukazali v bratislave

cafelatte
30. sep 2023

@erikavesela a co také ukázali?

hortenziaj
30. sep 2023

@erikavesela hej čítala som článok a aj potom komentáre, a ted článok bol dosť značne negatívne namierený voči vallovi a jeho opatreniam, zato v komentároch pod článkom, s tým boli ľudia spokojni, značná väčšina. a ja to tiež kvitujem.

erikavesela
30. sep 2023

@cafelatte napr.vallove korupcne tahy...nezmyselne opatrenia pre obyvatelov...predrazene zakazky...