Aké budú výsledky volieb?
?
@kaktusik007 ty sa nevyjadruj k môjmu komentáru,ďakujem 😁😄
Baby,len trošku uvažujte. Nie je tak dôležitý víťaz,skôr to,či bude mať s kým zložiť vládu. Potrebuje aj víťaz nadpolovičnú väčšinu.
A zatiaľ to na extra dobrú vládu nevyzerá.
@fineta ja sa môžem vyjadrovať k čomu chcem.Stale som Slovenka 😉 Ja som sa mojou neúčasťouvyjadrila dostatočne.Nie je tam nikto,komu by som bola ochotná dat môj hlas.A voliť menšie zlo? Nie ďakujem.To som si radšej v kľude pripravila narodeninovú oslau
@terezka1947, nuž, zatiaľ to vyzerá veru zle. Smerohlas ma spolu 75 kresiel, takže si v princípe vystačia. Aj keď, zratanych je 15%, chýbajú väčšie mestá, ale teda dobre to nevyzerá...
@ell_mala prečo si myslíš,že PS urobí niečo dobré? Véd už pred voľbami sa netajila tým,že naši dôchodcovia majú nadpriemerne dôchodky.No Boh nám pomáhaj
Tak ja pevne verím že PS nevyhrá a ak vyhrá tak nezostaví vládu . Jednoducho nie je to moja šálka kávy . Homokampaň mi nevadí , ale nové dane a trestanie bohatých ľudí za úspech už áno , zvýšenie kontorly zo strany štátu ano .
@katarinka289 áno, takýchto kriklunov ako si ty je tu plno. Je vás počuť presne tam, kde nie je treba. Tej oslave si tiež zrejme veľa nedala, keď máš čas vyjadrovat sa tu na koni k voľbám, ktoré sú ti "ukradnuté." 😁😁😁
@sheila121 mate zle informacie,treba si citat ich program a nevyberat nejaku vetu,ktoru ani Simecka nepovedal. V predvolebnej diskusii to vysvetloval
@fineta rada sa s tebou stretnem pri káve a môžeš byť ku mne taka drzá aj zoči voči.Takych odvážlivcov ako si ty je na sieťach plno a svedčí to o tvojom IQ. Oslava sa konala od skorého poobedia,keďže mame v rodine malé deti a už sú dávno všetci v posteli.Z torty zostalo,si vítaná 😉
@kaktusik007 ja som PS nevolila, ale pri Smere vieš predvídať a prekvapujú ma tie čísla. 😬
@ell_mala a odvody mali nízke preto lebo boli vtedy oveľa nižšie zárobky
@katarinka289 veľmi pekne ďakujem. Torta je parádna! Kávu si dám s Tebou kedykoľvek. 😊 Ak Ti teda neprekážajú iné názory. A samozrejme ďakujeme za diagnostiku IQ. 😁 áno, priznávam, v predchádzajúcom komente zo mňa hovorili emócie ( vytáčajú ma ľudia, ktorí nevolili, odignorovali dianie v tomto štáte).. viem, že žena zvládne x vecí naraz. Ak je to Tvoje dielo, si šikovná. 😊
@katarinka289 mňa motivovalo ísť na voľby toto. Teda ak to platí aj dnes čo sa mi nechcelo veľmi overovať.
Tak už výsledky všetci vieme,som zvedavá čo nás čaká s neminie z tejto zostavy vlády.Ci sa budeme mať lepšie alebo horšie.
@katarinka289 slovenka mozno si, ale nanic slovenka!
Ešte nemáme vládu.
A mňa by zaujímalo,či sa vôbec zostaví.
A kto v nej nakoniec bude.
Lebo z toho,čo tam je dá nečrtá normálna nadpolovičná väčšina😔len aby sme čoskoro nevolili opäť
@terezka1947 Smer, Hlas a SNS. Vyjde im kľudne trojkoalícia.

@kaktusik007 Všetci sme dobre vedeli, že to bude boj Smer vs PS. A akože sorry, ale vážne nechcem, aby vyhral Smer. Čiže buď, alebo.