Aké máte požiadavky na snubný prsteň?
Ahojte, máte tu niekto nejaké podmienky na to z čoho/koľko má stať snubný prsteň? že napr musí to byť zlato s diamantom a podobne ?
@ivangeline :DDD
Ja mam kombinaciu žlté zlato, vacsi diamant v strede a na prsteni dookola mensie diamanty, mne osobne sa taky styl paci najviac
Mne osobne prstene na rukach prekazaju, takze som nechcela a nemam ani snubny prsten, ani obrucku. O snubnom prsteni som pravdu povediac ani nerozmyslala, ze by mi ho mal manzel dat, to som vobec neriesila. Obrucky sme sa zhodli obidvaja, ze nechceme. Pritom sperky mam velmi rada a aj som si sama nejake vyrobila, ale prstene proste nie.
Ja mam biele zlato a diamant, aj ked jeden z tych lacnejsich a aj tak som ho sprdla, ze to vobec nebolo treba a na co tolko minal. Neviem, ale napr. u nas v rodine a ani znamych, co poznam- generacia nasich rodicov- cca rocnik 1960-1970- zasnuby s prstenmi neboli tradiciou. Vacsina sa brali, lebo uz cakali. A aj ti, co necakali dieta, tak sa na svadbe jednoducho dohodli, zenich poziadal rodicov o ruku nevesty a bolo. Kupovali sa az obrucky.
@number19 teraz neviem, ci to bola ironia alebo nie 😃😃
Ja keď som sa pred rokmi zasnúbila s mužom, tak jeho sestra mi hovorila, že snubný prsteň má mať hodnotu troch mesačných platov chlapa.. 🤦♀️🤦♀️😃😃
Kombinacia bieleho a zlteho zlata s briliantom.
Nepisany zakon hovori, ze ma byt v hodnote minimalne 6 mesacnych platov zenicha.
Ziadne poziadavky,bolo mi to jedno. Vravi sa,ze by mal byt minimalne vo vyske mesacneho prijmu (alebo 3 mesacneho? Neviem uz),to sa tak tradovalo este z cias,ked sa vykupovali nevesty 🤣. Ale inak je vhodne aby bol co najdrahsi. Na snubak ti totiz nesmie siahnut nik,ani exekutor. A samozrejme nie je sucastou bsm. Takze cisto prakticky ked to vezmes 🤣
...mal byť z lásky. Koniec požiadaviek.

Ja by som to ani nerozoznala. ;D