Aké máte skúsenosti s firmou Courlux?
Ahojte,
chcem sa Vas opytat ake mate skusenosti s Courlux??Respektive ako ste riesili problemy s nimi?Poslali mi balik,hned som zrusila dalsie zasielky,potvrdili mi to a teraz mi posielaju listy aby som uhradila dlh.Ze vraj mi nieco poslali a ja som to neuhradila a teraz to mam zaplatit.le oni mi nic neposlali.
Mate skusenosti ako sa ich zbavit?
tel.cislo som si nasla na net-e - . ale telefon nikto nedvihal. aj e-mail som pisala ale ani tam žiadna odpoved. Je to PODVODNICKA FIRMA:
hej aperit1 mate pravdu,
len ja nechcem na nič čakat chcem to zrušit, aby mi ani prvý balík neposlali comu sa už asi vyhnut nebude dať.. lebo potom mi možno budu len faktury posielat.
@courluxinternationalsa1 dobry den, chcela by som zrusit prvu objednavku ponozky za 1e, kam sa obratit
@peli123 Ahoj, ako si to riesila, ja som sa dala namotat tento tyzden, hned ako som si pecitala recenzie, tak som im pisala a aj volala. Povedali mi, ze mi musi prist od nich dopis a az potom sa to da zrusit. Poslala som im viac emailov, ale uz mi na posledne styri ani neodpovedali. Po kolkych dnoch ti prisiel dopis? Je problem to zrusit? Musela si im nieco platit?
@alenockap Ahoj, ako si to riesila, ja som sa dala namotat tento tyzden, hned ako som si pecitala recenzie, tak som im pisala a aj volala. Povedali mi, ze mi musi prist od nich dopis a az potom sa to da zrusit. Poslala som im viac emailov, ale uz mi na posledne styri ani neodpovedali. Po kolkych dnoch ti prisiel dopis? Je problem to zrusit? Musela si im nieco platit?
@alenockap ahoj, a aka doba uz presla co ta kontaktovali po telefone s ponukou na odber ? pretoze mne najskor napisali na email ze dopis pride behom 1-2 tyzdnov a po telefone zase povedali 3-4 tyzdne. a vies mi napisat tel. c. z ktoreho ti volali s tou ponukou ?
dufam, ze ten dopis aj naozaj pride, pretoze to je len obycajna zasielka a ako dokazem ze som ju v pripade nedorucenia nedostala, Asi by bolo dobre, priebezne volat na zakaznicky servis a informovat sa ci uz maju moje udaje v databaze.
@sisi456 moju objednávku stopli po tom co mi prisiel potvrdzujuci mail. Hned som ich kontaktovala a napisala som im aj moje zakaznícke cislo, požiadala som o zrusenie. Odpovedali mi že je všetko ok a moja objednávka aj s dalsími automaticky posielaními su zrusene. Ja som na žiadny list necakala pretože cim dlhsie budete cakat može to byt len horsie...
@peli123 ahoj, a aky potvrdzujuci email ti prisiel,? lebo ja ked som im pisala a volala tak mi odpovedali, ze mam cakat na ich potvrdzujuci dopis a az potom sa to da zrusit. . Ako si si od nich vyziadala potvrdzujuci email??? , alebo ti ho poslali len tak oni? Neprisiel ti najskor potvrdzujuci list? Lebo inak neviem zatial ani svoje zákaznicke cislo a ani cislo objednavky, Poslala som im viac emailov , na prve mi odpovedali a na posledne styri vobec ziadna odpoved. Asi im budem musiet posielat denne email na zrusenie zmluvy, objednavky, osobnych udajov,,,, mam z toho riadne nervy.
po kolchych dnoch cca od telefonatu ti prisiel email, alebo list?
@sisi456 v potvrdzujucom emaily bolo potvrdenie objednávky kde mi dakovali za objednávku a obozbamovali ma este raz ze mi budu posielat dalsie produkty automaticky.. a že to možem zrušit samozrejme.. a v tom maily sa nachadzalo aj moje zákazncícke číslo, ktoré potrebuju na zrusenie objednávky inak to nejde. Aj mne hovorili že mi musí prist nejaký dopis.. ale na to necakajte.. Musia Vám najprv poslat mail s potvrdením objednávky. a hned ako ho dostanete tak im píšte, že to chcete celé zrusit!
no cca mi potvrdzujuci mail prisiel po nejakých 2 týždnoch od telefonátu
Dobry den,
radi by sme Vam vysvetlili postup pri zasielani nasich produktov.
Po objednavke pocas telefonickeho rozhovoru, dostanete v priebehu 1-2 tyzdnov list s potvrdenim
objednavky. Zasielame ho, aby sme predisli pripadnym nedorozumeniam. V potvrdzovacom liste
budete mat vsetky informacie z telefonickeho hovoru este raz zhrnute a je v nom uvedene cislo
objednavky (zakaznicke cislo). Na druhej strane potvrdzovacieho listu su uvedene kompletne
obchodne podmienky.
Nasledne Vam do 4-6 tyzdnov posleme v balíku tovar, o ktory ste prejavili zaujem. Splatnost
prilozenej postovej poukazky je 2 – 4 tyzdne.
Prve doplnujuce balenie Vam zasleme za priblizne jeden mesiac a jeho cena je tiez uvedena na
potvrdzovacom liste. Ku kazdemu produktu je nastavena zakladna frekvencia. Ak budete chciet
zmeniť frekvenciu zasielania alebo uplne zrusit zasielanie, staci informovat zakaznícke centrum.
V pripade akychkolvek otazok, alebo doplnujucich informacii nas mozete kedykolvek kontaktovat
tymito sposobmi:
E-mailom: sk@courlux.com
Faxom: 041/3214401
Písomne na adresu:
Zakaznicky servis pre Courlux
P.O. Box 7
010 15 Žilina
alebo telefonicky na cisle 041/2812125 v pracovne dni od 7:30 - 18:00 hod.
S pozdravom a prianim pekneho dna,
Zakaznicky servis v SR
Ahojte.Prosim vas o radu.Vcera mi volali z cisla 421221200287 a ponukali mi bambusove ponozky.Pan so mnou komunikoval v ceskom jazyku.Bohuzial som im naletel a tak mi vraj poslu prvu uvodnu zasielku za 1 €.Potom sa vraj mozem rozhodnut ci ai objednam dalsi balik ale to uz za 10€,ale ked nechcem tak nemusim.Po precitani vasich komentarov som vcera vecer pisal mail,ze chcem zrusit objednavku a tiez vypovedat zmluvu ak nejaka vobec existuje.Totiz ja ziadne zakaznicke cilso ani cislo objednavky nemam.Ale toto telefonne cislo je najeke z BA.Moze to byt cislo firmy Courlux?Mate prosim niekto skusenosti?Dakujem vam za rady.
banda špekulantov 🙄
Mne volali dnes, až teraz čítam o nich...tak uvidíme 😉
Ja mam ten istý problém....Automaticky mi posielajú faktúry a pritom som im napísala aj zavolala že nechcem ich ponožky.Takže idem im poslať balík naspäť aj s účtami.
Prešli tri týždne, zatiaľ nemám ani list, ani balík. Mohli by na mňa zabudnúť 😀
Ponožky došli, 1€ som zaplatila a ďalšie zasielanie podľa ich návodu na stránke zrušila....
@courluxinternationalsa1
podla prava spotrebitelov, spotrebitel nema povinnost si nic nikde nastavovat .su to natlakove metody. uvadzanie do omylu.

@peli123 Treba počkať na list so zákazníckym číslom. Mail je sk@courlux.com. Kontakt je na stránke www.courlux.com/sk