Aké máte spomienky na jedlo v škôlke?
Ahojte, dnes sme sa doma bavili zo srandy že čo si kto pamätá zo skolkaraskej kuchyne, tak ak sa vám chce skúste dať čo si pamätáte vy 🙂
Ja nikdy nezabudnem na to teplé kakavko, biela kávička, rožteky s medovou pomazánkou ( vyšľahané maslo a med ), Šunkova pena a rybickova pomazánka...a zvracala som z droždej pomazánky, doteraz nechápem ako niekto niečo také hrozne mohol vymyslieť 😁ble skúsili to do mňa dva krát napchať a potom už nie, našťastie....joj a Bebe pudinceky s ceresnivym kompotikom..ach to detstvo 😁 som rok narodenia 88 pre predstavu 🙂 čo je také nezabudnuteľné pre vás ? Dajte🙂
Neznasala som aromu jedalne. Nerada som chodila do skolky. Ked tam teraz vodim syna, pri vyparoch z kuchyne sa mi vracaju vsetky zle spomienky. Nastastie syn tam chodi rad. Verim ze aspon on bude mat take pekne spomienky na pudingy ako ty 😁
@miskakyblik urcite rybaciu pomazanku...mnam 😊 a krupicu so skoricou...viac nic nepamatam
Mne v škôlke extrémne nechutilo (a to fakt nie som vyberavý jedák), všetko malo pachuť po majoránke, čo som zistila až neskôr, že čo to bolo za chuť. Dodnes majoránku nemôžem cítiť, používam ju len v nevyhnutných prípadoch a v stopových množstvách.
Ja som neznášala pečienku, vždy som ju nechávala. Paradoxne, teraz ju milujem. Takisto všetky úžasné pomazánku, drozdovu nám nerobili. Neznášala som bielu kávu a dzuvec na zakladke. Naopak dukátové buchtičky, parené buchty a top boli pečené, tie nespraví nikto ako v škole 😍

Ja si pamätám len na chleba s maslom a nastrúhaným syrom 😊