icon

Aké materiálne škody ste si spôsobili v živote?

9. mar 2025

Podme sa pozdielat aby sme si dali pozor🙂
Za mna napr. dcera polozila novy tablet na mikrovlnku kde zohrievala mlieko a skapal (take zariadenia sa nemaju davat do ich blizkosti ked su prave pustene), ja som si nezapla ruksak a pri vystupovani z auta mi vypadol novy notebook na beton,kusok sa odlomil (este neskapal🙂), kamoskin syn zapol stierace na stojacom aute ked bolo na prednom skle navaleny sneh,takze skapali; bokom aute som zramovala zavoru pri obchodaku a spravila preliacinu na plechu..

Strana
z2
autor
9. mar 2025

@deti95060810 za toto dakuj Bohu.poznaala som dievcatko,zalahnutie hrudnika televizorom neprezilo:(

barbara9456
9. mar 2025

Pracovala som v práčovni, kde mi raz vypadol mobil z vrecka nejak na kopu šiat, ktoré som rovno hádzala do práčky. Po hodine som ich vybrala, hodila do sušičky. Tam som uvidela ako sa spolu s obliečkami točí aj môj mobill. 😁 Bol horúci a totalne rozpadnutý. 😁

zuzka95615
9. mar 2025

Celý týždeň manžel rozprával, že si musí umyť auto. Keďže bol v práci, a mala som čas, tak som ho chcela prekvapiť. Vzala som vedro, vodu, jar a hubku. Umývam, šúcham, drhnem od múch a teším sa, že bude mať on radosť. Keď prišiel domov, vôbec sa netešil a nerozprával. Myslela som si, že si nevšimol, tak som mu s hrdosťou povedala, že som mu umyla auto. A on na to: to vidím, celé auto je doškrabané, čím si to umývala? Však hubkou. Ale akou? Tou čo umývam riady, a ma aj drsnú časť, len bola väčšia. Vôbec som nemala potuchy, že na auto sú zvlášť hubky a handry. Ešte mi hovorí : prosím ťa, keď budeš chcieť nabudúce niečo robiť, najskôr sa ma opýtaj. Ten pocit ako som sa potom cítila zle,sa nedá opísať (aj teraz pri písaní).

doriiis
9. mar 2025

@zuzka95615 ....preboha.🤦🏻‍♀️Tak toto fakt nie.Hubkou na riad a jarou? Všetka česť mužovi,že ťa neprizabil.Ja by sa ťa asi.

bloger
9. mar 2025

@zuzka95615 Tak chcela si v dobrom pomôcť. Nemohla si tušiť, že to zle dopadne.

subartic
9. mar 2025

Môj syn cvičil v posilovni a dvíhal činky , vypadol mu mobil z vrecka a so svojimi 90 kg na neho stúpil , mobil za 650 eur v prdeli . Kúpil si mobil za 300 eur, zasa cvičil v posilovni , mobil už poučený položil na zem vedľa seba, aby mu nevypadol z vrecka, docvičil , pustil činky a rovno na mobil , 300 eurový mobil to nerozchodil . Tretí mobil už si kúpil iba za 180 eur , znova posilovňa , mobil si dal na vedľajšiu lavičku aby na neho nestúpil alebo nešvacol činku , nadvihol tyč ako vzpierač, zle jednu časť upevnil , najmenšie závažie vyletelo a dopadlo presne na mobil a totálne ho roztrieskalo . To mi už volal , a už sa doslovne smial aký je babrák . Ponaučenie čo si z toho zobral, 150 eurový mobil necháva v šatni zamknutý v skrinke .

martin96321
9. mar 2025

Svadba- rozvod.......😅

janickacrazy
9. mar 2025

@subartic to je fakt na porazenie 🤣

anos18
9. mar 2025

Vpálili sme autom, na streche ktorého sme viezli bicykel, pod železničný most, pod ktorý sme sa nezmestili. Bicykel sa poškodil a sklo na aute sa rozbilo.

inaemre
9. mar 2025

Mne pravidelne vypadaca riad z ruk ked ho vyberam z umyvacky. Za tie roky sme uz dali dost penazi za nove taniere a hrnceky 😅

margotka17
9. mar 2025

Cestou na kúpeľnú liečbu som zadrela auto, vytiekol všetok olej, spod kapoty sa dymilo o 106, pomohli mi 2 chlapi z čiech, odtiahli má do kúpeľov, auto som domov doviezla odtahovkou. Vôbec som si nevšimla, že mi niečo bliká a píska, hlavne, že hudba hrala na plné pecky 🫣😏

autor
10. mar 2025

@subartic 🙂

carter30
10. mar 2025

Brat mal asi 1 mesiac nový iphone (1500e). Chodil s ním všade. Ako zakuroval v kotli rodinného domu ,mobil mal v jednej ruke, v druhej ruke papier,triesky... Hodil to tam naraz ,zakuril a veselo odišiel 😁. Zistil to až cca po hodine,keď už v dome bolo teplučko, nakoniec len povyzametal sklo, nejaké pliešky z neho. Poistenie sa na toto nevzťahovalo. Doteraz sa smejeme,že to bolo najdrahšie podkurovanie 😁😁

autor
10. mar 2025

@carter30 ja som raz spolu s odpadkami vyhodila do kontajnera aj kluce od bytu😆

Strana
z2