icon

Aké najšpinavejšie veci ste obdržali z bazára?

24. júl 2024

Taka citliva tema, ale mam pocit, ze nie kazdy je tu cistotny, ked citam tie diskusie. Kedze som mala nedavno zazitok, ked som si kupovala taky ten plastovy stupienok do kupelne a prisiel mi total spinavy, okvapkany, olepkany, ani nechcem vediet od coho, tak si hovorim, ze zalozim diskusiu.
Jasne, co chcem za 3 eura, ale tak predajkyna by mala predavat veci oprate, ocistene, alebo aspon z foto ci popisu zrejme, v akom stave, lebo nie vsetko sa da ocistit. O to viac, ze ten stupienok je plastovy a myslim si, ze to je par minut to strcit pod sprchu a utriet.
Takze aky najvacsi humus vam prisiel domov?

Strana
z2
adulka07
24. júl 2024

Tričká,ktoré smrdeli od potu a cigariet a boli tam dlhé blond vlasy - išli rovno do koša...od vtedy radšej kúpim v KiK alebo v Tescu...a ešte dávno na minibazaze mi došli čižmy,celé zatuhnute a predok tak okopany ,že tam bola diera..a na fotke to vôbec nebolo vidno,boli vždy vytočené na bok - odpoveď: že aj ona ich tak kúpila,tak prečo by ich nepredala rovnakým spôsobom a ešte bola urazená ,že som jej dala zle hodnotenie

lucka_ke
24. júl 2024

zimnú bundu v stave handra na dlážku, tiež som dostala odpoveď, že čo chcem za tie peniaze, odvtedy kupujem len nové vo výpredajoch

1mina
24. júl 2024

detsku postielku 🙈 mozeme si to dovolit, ale hovorim si ze preco nebyt ekologicky kedze tie detske postielky vydrzia chvilku, chcela som deti po roku cca prestahovat do detskej a tam kupit vacsie postielky co som potom aj urobila cize ano hladala som malu postielku na rok... nasla som za cca necelych 50 e, na fotkach vyzerala krasne vsetko ok. Pani ze da k nej aj baldachyn atd atd a postielka je cela ok,doteraz ju mali v spalni, uz im zavadza. nanajvys ju premalovat lebo troska obite nozicky atd. Hovorim to je v pohode. Dala som si ju doviezt od mojho otca kedze pracoval zrovna v tom meste kde bola, ach boze vylozil mi ju doma zabalenu do folie celu omotanu - uz to citim ze to co je to smrdelo akoby ju niekto nastriekal celu lacnou vonavkou celu...Hovorim si preboha preco,,,rozbalim ju a jasne cela plesniva, okolo tich tyciek a kadekde. No bolo mi do placu ako tehotnej ze takuto kravinu som spravila :D postel letela rovno na dvor, nakoniec z nej muz z dvera vyrobil taku malu predelujucu branicku do zahrady :D a malemu som kupila za podobnu cenu uplne novu postielku radsej uz. Odtedy si davam bacha, kratko nato som sla este kupovat ten taky mojzisov kosik na kolieskach tiez z bazara, ale uz z dediny vedla nas a sla som osobne, a krasny novy dom, slusna rodina, cely miho poukazovala a ten bol uplne krasny a vonavy. Moja blbost ze som si dala tu prvu postielku len tak doviest, ale tak som neverila zeby mi poslali plesnivu postel kdesi z pivnice :D

autor
24. júl 2024

pekne

olivierko229
24. júl 2024

Tiez smradlave tricka za cigaretami, pisala som predavajucej, ze nefajci, tak zahada. To bolo cez Vinted. Cez MK detske rukavice v stave, ze ten pruzny lem kolo zapastia bol uz vlastne napevno roztiahnuty, zvetrany, nepouzitelny tovar

autor
24. júl 2024

no aj ja mam take, ze oblecenie chlpate od zvierata, aj ked oprate. Alebo oblecenie oprate ale od cigariet, lebo ti co doma fajcia, to necitia, ze vsetko od toho smrdi. Take uz ani nepocitam. Ale nieco takto spinave, ze vidno, ze si dotycna nedala minimum namahy?

autor
24. júl 2024

A zvlastne ze sa vyurazaju. Davnejsie som od inakadial kupila z druhej ruky za par eur pelech a ze som vahala ze kupim novy, o peniaze neslo teda. No ale nasla som inzerat, ze top stav, opraty. Tiez ma skoro mrdlo, opraty iba stredovy vyberatelny vankus, ta vonkajsia lemovacia cast vobec, co som hned pochopila preco, lebo zospodu pogumovana cast dotrhana. Takze pracka by to uz doriadila definitivne. Samozrejme pani zatlkala, ze to tak nebolo, presla postupne do agresie, ze co chcem za par eur. Nonsens, takto nastavenie mysle.

janinah
24. júl 2024

Detská mikina.ktora mala ešte piesok vo vreckách.

tamitamitami
24. júl 2024

Ja som kupovala pre dcéru rastúce overaly jednej drahej značky. Našla som super inzerát že 2 ks za 25€ v top stave. Nezvyknem kupovať oblečenie cez bazár ale tento krát som si povedala že skúsim. Jeden mal dieru a druhý žmolky. Museli byť extrémne nosené lebo mám doma viac kusov od tejto značky a ani jeden nevyzerá tak strašne 😅. Pani sa ale ospravedlnila vraj si nevšimla a vrátila mi 10€. Tak mám aspoň dobrú handru na okná 😂.

michaela329
24. júl 2024

V značkových rifliach použité rúško a vreckovka...ten model sa už málo dá zohnať, tak som dezinfikovala ruky a hneď ich prala 😅 Ja si nedovolím predať neopratu vec.

nikaeli
24. júl 2024

1.čapica pre bábätko plná psích chlpov
2.slávnostná košeľa pre ročného fešáka, na ktorej bola nalepená mrkva a rezance 🤦🏻‍♀️

anketkarka
24. júl 2024

Zimná bunda, ktorá ani po prvom oprani s prostriedkom na odstraňovanie škvŕn nevyšla. Trebalo kúpiť špecialny silný gél na škvrny a natrieť ich. Oteplovačky vraj bez poškodenia, ktoré boli vydraté na zadku a kolenách tak, že nemali už farbu. Zdalo sa, že je to špina, ale bolo to tak hrozne vydrate a neskutočne drahé. Len o 2 eura lacnejšie ako keď človek kúpi vo výpredaji nové. Pani mi poslala časť peňazí späť, ale nikdy ich dieťa na sebe nemalo, lebo som sa mu to hanbila obliecť.

rude_baby
24. júl 2024

Sako, kt brutálne smrdelo od cigariet... pani mohla uviesť, že sú fajciarska domácnosť 😒

earlgrey
24. júl 2024

Možno najšpinavejšie nie, ale kupovala som Little Tikes nákupný vozík pre dieťa. Na fotkách super stav, pýtam sa v akom stave, vraj ako nový, používaný len v byte, von ani raz. Tak si vravím, že nový stojí o niekoľko desiatok eur viac, tak som vzala, pani poslala kurierom, doma otvorím krabicu a nálepky roztrhané, vyblednuté od SLNKA, kolesá úplne doškriabané a opotrebované. Tiež som písala pani, že ako je to možné, keď ho používali len v byte a na fotkách tie nedostatky nebolo vidieť. Tak vraj fotky boli fotené, keď ho kúpili ale používaním v BYTE sa opotrebovali kolesá...tak toto nech si hovorí niekomu inému. Bolo jasné, že tým nákupným vozíkom chodili aj von. Mne by to nevadilo, samozrejme, ale ja som v tomto férová a vždy na všetky nedostatky upozorním a očakávala som to isté aj od predavajúcich.

oblecenie99
24. júl 2024

Akurát čerstvá skúsenosť z VINTED, síce nie špinavé, ale.. Potom, čo som zaplatila za tri veci (3 šaty) mi predávajúca napísala a veľmi sa ospravedlňovala, že tie zelené šaty nevie nájsť, ale má také isté do fialova či žlté. Hovorím si v pohode, kľud, prosím si žlté. Včera som prebrala balík a teda sklamanie, lebo tie žlté boli fakt pekné, aj čisté aj dobrý stav, ale vzadu, kde sa mali viazať chýba nakomplet pravá časť látky, čiže sa nedá urobiť mašľa a bez viazania je to naprd. Ešte vymyslím, čo s nimi, ale od zlej recenzie ju zachránili 3 veci: 1. nechce sa mi naťahovať kvôli handrám za pár eur, 2. naozaj neboli nejak drahé a asi sa dajú dajak zachrániť, 3. do plusu mi poslala ďalšie 2 šaty ako grátis, 1 pre moju sestru lebo na mňa sú malé, a druhé aj s visačkou sa mi páčia a sú tak akurát. Tak som si povedala, že sme fifty fifty :D

autor
24. júl 2024

@nikaeli paneboze

nikaeli
24. júl 2024

Jo 🤦🏻‍♀️ a to sme dohadovali v piatok, aby mi ju hneď v poslala, že v stredu má syn vystúpenie. Vyzeralo to tak, že ju ešte v nedeľu použili 😛
Tak som jej napísala, že ďakujem za rýchle vybavenie, len škoda, že sme ju nakoniec nemohli použiť, lebo mi z utorka večer do stredy ráno nevyschla 🤷🏻‍♀️

ms_green
25. júl 2024

Tiež s V nemám dobrú skúsenosť. Kupovala som sandálky na opätku napísané nové bez visačky. Prišiel mi po týždni balík, ktorý otrasne smrdel. V ňom dvoje topánky. Jedny polorozpadnuté balerínky, kedysi asi boli ružové ale znosené tak že boli prakticky biele, podrážka deravá a v úplne inej veľkosti. Pani sa to podľa mňa len nechcelo dať do koša tak mi to poslala. A topánky o ktoré som mala záujem totálne rozstrapkaný remienok. Vysonesé a natreté na čierno aby to na fotke nebolo vidieť. Dala som zlú recenziu a ešte sa tam do mňa pani pustila že mi poslala jedny ako darček, že čo by za to iné dali a že keď sa mi nepáčia mám ich poslať späť.

sashulla
26. júl 2024

Pre mňa bol najväčší grc levis rifle s flakom od krvi po menstruacii. Ale nie ze fliacik, ale ze riadne velka škvrna po preteceni. Hneď to šlo do koša...

heni79
26. júl 2024

@sashulla Preboha! 😲🤦 Až má naplo.

dismonika
26. júl 2024

Ty kks ženy, nechápem čo to tu čítam. Fuuuuj, niektoré predávajúce sú riadne humusáčky... Ináč tiež mi raz prišiel zimný overálik pre bábätko, smrdel sama cigareta... Nešlo to ani vyprať, nič - putoval do koša. No ale tie vaše zážitky s kupujúcimi sú iný level.

nela1979
26. júl 2024

@sashulla.... 🤮 ja som si kupila rifle a vo vnútri krv 🤮🤮🤮🤮 myslela som, ze toto nikdy nikto nezazije, ale ako vidím, nie som jediná 😵‍💫🥴🤮

sashulla
26. júl 2024

@nela1979 veru. Stalo sa mi to asi pred 8 rokmi, a to asi nič neprekoná:D...

tonikslonik
27. júl 2024

Mne prišli pyžamá pre syna.Pani písala,že super stav,ako nové.Keď som otvorila balík,skoro som odpadla.Strašne smrdeli,ako z nejakej starej pivnice.Farba už nebola biela,ale sivá.Najhoršie boli fľaky na spodnom diely od veľkej potreby 🤮🤮,no bol to hnus, ktorý skončil v kontajneri.

beronsche
27. júl 2024

Barefoot sandálky plne piesku.. fakt v nich toho bolo za hrsť..
Bolo to x rokov dozadu, kedy veľký výber barefoot topánok pre deti nebol, sandálky boli síce špinavé, ale inak ako nenosene. poriadne som ich vydrhla a ešte "narobili parádu".. 🤪

Ale keď čítam iné zazitky, moje topánky plne piesku sú ešte úplne v pohode.

trojnasobnamama
27. júl 2024

Ja som mam dosť ked vidim tie veci na bazare.V takom stave,ze umna by už boli davno v koši.Ja sice nemám take skusenosti,ale skor to,ze na fotke su tie veci ine ako naozaj.Že fakt najlepšie vidieť a chytiť.

zuzanaam
28. júl 2024

aspoň že 3 eurá. Ja som tak kupovala 14 rokov dozadu vysokú drevenú stoličku na kŕmenie kvalitnej nemeckej značky. Už z 2 ruky nás vyšla cez 200 eur. Prišla kuriérom celá ulepená, dokydaná prisušeným jedlom. Našťastie to išlo vyčistiť a oprať, ale ostala som v šoku, aké hygienické štandardy majú niektorí ľudia a že nemajú hanby poslať niečo v takom stave.

earlgrey
28. júl 2024

@trojnasobnamama Tiež sa občas čudujem, keď niekto predáva napr. LINDEX oblečenie. Dám príklad, tepláky, zošuchané kolená, vidieť to na fotkách a mamička si za to pýta 15€ lebo ona za ne dala 30€ 😀 no ok, dala za ne 30€ ale kto jej kúpi tepláky pre dieťa s ošuchanými kolenami za 15€?

autor
28. júl 2024

@tonikslonik nemam slov

denithestrange1993
28. júl 2024

Taky stupienok stoji 5€ v pepcu,urcite by som to nikdy nekupovala v bazare. Dost nehygienicka predstava pouzivat to po niekom inom. Predsa len pouziva sa to vo wc,kupelni a dalej uz nemusim zachadzat do podrobnosti preco je to nechutne kupovat z druhej ruky.

Strana
z2