icon

Aké najšpinavejšie veci ste obdržali z bazára?

24. júl 2024

Taka citliva tema, ale mam pocit, ze nie kazdy je tu cistotny, ked citam tie diskusie. Kedze som mala nedavno zazitok, ked som si kupovala taky ten plastovy stupienok do kupelne a prisiel mi total spinavy, okvapkany, olepkany, ani nechcem vediet od coho, tak si hovorim, ze zalozim diskusiu.
Jasne, co chcem za 3 eura, ale tak predajkyna by mala predavat veci oprate, ocistene, alebo aspon z foto ci popisu zrejme, v akom stave, lebo nie vsetko sa da ocistit. O to viac, ze ten stupienok je plastovy a myslim si, ze to je par minut to strcit pod sprchu a utriet.
Takze aky najvacsi humus vam prisiel domov?

Strana
z2
kathhii
30. júl 2024

Rupsak čo smrdel pivnicnou plesňou a cigaretami... Nedal sa oprať , putoval do koša, inak bol v bezchybnom stave...

lenkakravcova
30. júl 2024

Viac než 10r dozadu sa mi na jeden inzerát tričká ozvala pani, že vymení za niečo zo svojej ponuky. Vybrala som si letné tenké šaty. Poslala tričko a čakala. Prišla mi doslova handra na umývanie podlahy. Predrete ako sitko. 😀 Od vtedy nevymienam. A keď tak len s tým že dotyčná pošle vec prvá a keď prevezmem a bude ako na obr tak potom posielam ja.

matchalatte
26. jún 2025

Dámy, keď to tu čítam, tak už nechcem nakupovať z bazáru..😂

mne len tričko od cigaretového dymu (nefajčíme)...nohavice od zvieracích chlpov...biely pulóvrik vo vraj výbornom stave: zažltnutý, odpadnutý plechový štítok, žlté fľaky, potné fľaky...našťastie tovar buď prevzali naspäť alebo vrátili peniaze (a tovar šiel do koša)..

Ja sa stále nevzdávam a dúfam, že kúpim pekné veci 🙂

pekný deň prajem🙂

Strana
z2