icon

Aké plemeno psa k dieťaťu?

veronikas30
21. apr 2020

Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť aký typ plemena psa sa hodí k domu na záhradu a k dieťaťu? Stredný vzrast, aspoň po kolená. Aké máte skúsenosti. Ďakujem.

Strana
z2
adrika633
23. apr 2020

Ja tiez zvazujem fenku. Z utulku nechcem. Mam male deti, je to riziko...radsej steniatko odmalinka bude s detmi vyrastat. Uvazujem nad Appenzellskym salašnickym ten je na von vhodny a nie je dlhosrsty, o nieco mensi od Bernskeho dlhostrsteho alebo australsky ovciak ten ma dlhsiu srsť...pripadne borderkolia ale ta vyzaduje veeela pozornosti. Zatial vyhrava Appenzellsky salašnícky. ❤️

adrika633
23. apr 2020

A zlaty retríver alebomlabrafor je super k detom ale ak to ma byt aj strazny pes tak to nie su plemena na strazenie skor na sport a hranie

jvasenka
23. apr 2020

@veronikas30 myslim si ze k dietatu bude kazdy ak sa bude vychovavat v sulade s tym a dieta nebude robit psovi zle.. Velke zazraky robi ak sa pes vybeha az do "odpadnutia" 🙂 my mame 2 pittbulov a 6mes babo... Mladsia fenka je z utulku ta je trosku menej vyrovnana ale od kedy ju mame (cca 2 roky) je kazdym dnom vyrovnanejsia a kludnejsia🙂 pomaly premyslame nad 3tim tak uvidime.. Snad sa nezblaznim😅😅

bedikova
8. mar 2021

Labrador k deťom

gazpalm
8. mar 2021

@tomins my ang.bulldoga 🤩 vo vnutri v dome samozrejme , je to laska😄 ,bracho ma stafbully ,2 feny,a su uzasne ...k detom skvele a s nasim partaci

xkuriatko
19. júl 2024

jednoznacne zlaty retriever. miluje ludi a zvlast deti. nas je neskutocny partak. nahana sa s nimi, chyta loptu, trpezlivo znasa akykolvek dotyk. Dcera ho uz malovala, pripinala sponky, atd.

Strana
z2