icon

Aké povolanie ste chceli byť, keď ste boli deti?

andy71097
16. mar 2022

Aké povolanie ste chceli robiť keď ste boli ešte deti a aké robíte dnes? :D

martinals
16. mar 2022

Chcela som byť letuška 🙂

laurikagab
16. mar 2022

Archeologička a chcela som pomáhať chudobným detom vo svete, aby mali lepši život.

andy71097
autor
16. mar 2022

@elementissa Cii pána pekný sloh :D A ako vidím si aj dosť toho prežila/ vyskúšala palec hore :D

aeruginosa
16. mar 2022

Policajtka, vojacka. Nakoniec som sa ale rozhodla pre lekarske povolanie.😄

ysseba
16. mar 2022

Televízna rosnička. Každý večer som pozerala počasie a potom som hlásila počasie ja. Každý večer 😀 Mala som aj knihu ako predpovedať počasie, takže som sledovala "znaky" ako asi bude a potom večer som porovnávala s tým čo ide v TV 😀

mauduska
16. mar 2022

chcela som byť vedkyňa, skúmať svet. 🙂 som učiteľka a som tak veľmi šťastná.

mamamasama
16. mar 2022

Letuška..a som letuška ✈️🤩

selest
16. mar 2022

Veterinarka velmi dlho hadam kym som nesla na strednu. Nerozumiem preco kedze sa vacsiny zvierat bud bojim alebo sa mi hnusia🤣

kvetka404
16. mar 2022

Najskôr veterinárka, potom som to špecifikovala na morskú biológiu. Na ZŠ samozrejme speváčka, chvíľku novinárka a bolo aj obdobie, kedy som chcela byť mafiánka🤣
Neskôr architektka, tak som šla na stavebnú priemyslovku, tam som si zvolila špecializáciu na dopravné stavby. V skorej dospelosti som sa pohrávala s myšlienkou medicínskeho IT sektoru a dnes robím marketing vo farmaceutickom segmente a je to najlepšia práca, akú som si kedy mohla priať❤️😁

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
luccija
16. mar 2022

@maickamf len pacienti tam nejdú s radosťou🙂)ale pekná práca obdivujem.
@martinals to asi všetky dievčatá voľakedy, keď som bola teenegerka už to bolo dávno🙂to bolo také vysnívané luxusné povolanie.A ešte som chcela byť recepčná v hoteli, lebo boli pekne oblečené, nalíčené, používali cudzí jazyk.....a pracovala som nakoniec v uniforme a úplne iným smerom som išla ako som vyštudovala.A, keď som mala asi 12 r chcela som byť policajtka ako Makepeacova

luccija
16. mar 2022

A teraz ma napadlo vždy som závidela postarke, keď som ju videla ako hádže listy do schránok v paneláku sa mi to zdala super práca tá veľka brašňa, veľa priehradok, veľa ľudí si časopisy predplacalo..ako dieťa som sa hrala na poštárku mama mi podpisovala papiere, peciatkovala som

babydesire
16. mar 2022

@andy71097 nikdy som nemala vysnivane povolanie ..ako dieta som si predstavovala ze som superman alebo fantaghiro

sonia_wiener
16. mar 2022

Policajtka

slovakboy
16. mar 2022

@andy71097 zaujímavé je to čitať. Že žiadne dievča nechcela byt smetiarka ako ja. Každé ráno som sedel na okne a kýval som smetiarom jeden Róm mi vždy pekne odkýval asi sa mu páčila aj moja mamka ktorá ma musela držať aby som nespadol z parapety. Keď sa nás učiteľka v škôlke pýtala čím chceme byť tak ja som chcel byť smetiar a aj veľa spolužiakov. Dievčatá lekárky učiteľky sestričky. No najlepšiu odpoved dal jeden moj spolužiak v škôlke mali sme asi 4 roky: že chce byt Niki Lauda. Na škole som chcel byť fyzikom a vyhral som olympiádu, ale na strednej hoci fyzika mi šla s matikou som si nebol taký istý. Učiteľ nám to nevedel vysvetlit a keď som mal pauzu pol roka s učením tak až pred maturitou som to všetko dobehol. Už som však mal vybratú techniku a na matfyz som sa neodvážil. Doteraz to trochu ľutujem lebo matfyzaci v mojej firme zarábajú 5-8 tisíc. A matik moj spolužiak je profesorom na univerzite v zahraničí. Nakoniec som vývojový konštruktér ale som spokojný. Fyziku však sledujem aspoň popularno vedecky. Je to fascinujúca veda. Moji kolegovia čítajú knihy o slávnych konštruktéroch a vynálezoch, len ja furt chcem pochopiť teóriu relativity a hranice vesmíru. 🌞🌛

david2020
17. mar 2022

Ja som stále už od malička pomáhal zvieratám. Hlavne túlavým mačkám a chcel som byť zverolekár,ale rodičia ma odhovárali...... nakoniec som sa dostal do zdravotníctva a dodnes to ľutujem.... Ale doteraz snívam o tom,že si raz otvorím nejaký azyl, nejaký dom pre opustené mačky a dám im druhý domov.......Možno v budúcom živote

mirka414
17. mar 2022

Vždy som chcela ist opatrovať starých ľudí do rakúska ..ta krajina neviem prečo sa mi vždy páčila .osud to vzal do svojich rúk a skončila som ako opatrovateľka vo Švajčiarsku .max.spokojna ciel splnený .teraz si prajem na tomto mieste zostať aspoň 10 rokov lebo je tu naozaj moc moc dobre 🙏🏻.

buberova
17. mar 2022

Tajná agentka lebo som v telke pozerala také filmy a seriály dookola 😂😂😂 skončila som v administratíve

andreatytler
17. mar 2022

@andy71097 Povolanie snov bolo kozmonautka. Nikdy nezabudnem ako sa mi cela trieda smiala ked som to ako siedmacka nahlasia triednej ked si robila o kazdom zaznam koli buducej strednej skole. Ona s kamenou tvarou sa zamyslela a povedala ze asi budem musiet ist na strednu vojensku skolu a to zmenilo vsetky moje plany.😀
Na strednej som chcela byt astronom ale na to som nebola velmi dobra v matematike a veterinu mi triedna vyhovorila ked mi povedala ze by som musela vopchat do kravy celu ruku pri porode.
Skoncila som ako krajinny planovac. Krasne studium a krasna praca. Ale teraz robim zakaznicke centrum v prepravnej firme. Tiez nie zle.

pupavka345
17. mar 2022

@andy71097 učiteľka.. A stale ma to laka. Hoci tiez robim na niecom co ma bavi(proces. manazer v IT).. som aspon vo svojou kruhu blizkych.. ucitelkou, ktora vysvetluje, pomaha ak niekto potrebuje pomoct poradit v istej oblasti..

oli2782
17. mar 2022

@pupavka345 Pôsobíte podľa fotky veľmi príjemne, osobne by som bola rada keby moje dieťa malo vás za učiteľku😊 Keď budete chcieť zmenu, určite choďte tým smerom😊

cialota
17. mar 2022

pravnicka ako vinko :D :D

bilancia
17. mar 2022

vodička elektricky alebo egyptologicka :D

sabinka022
17. mar 2022

Ja som chcela byt lekarka a aj som tak skoncila 🙂

oblecenie99
17. mar 2022

@andy71097 ako úplne malá - speváčka (jedinou prekážkou bol iba môj hlas :D), no a potom učiteľka, biologička. Som právnička :D

janne318
17. mar 2022

@andy71097 nepamätám si, aké som v detstve chcela mať povolanie, ale od mala všetci hovorili, že som mala byť chlapec. Mám sestru dvojičku. Segra kočíkovala bábiky - ja šla so starkým do garáže. Segra piekla so starkou koláčiky - ja so starkým rúbala drevo. V 16r. som pričuchla k lietadlám a chcela som byť dopravná pilotka. Som dopravná pilotka - no čím som staršia, tým viac sa zapodievam myšlienkou, že v takom autoservise napríklad by som to asi mala jednoduchšie (a hlavne istejšie).

7lenka11
17. mar 2022

učiteľka 🙂 a raz si to splním.. chcem ísť na doktorandské štúdium, v rámci ktorého budem učiť na VŠ, tak aspoň malá náplasť za detské plány 🙂

ava11
17. mar 2022

Vždy som chcela byť iba učiteľka ako moja mama, iná alternatíva nebola. A aj ňou som - spokojne a šťastne ☺️ S mamou sme aktuálne dokonca kolegyne 😉

lubhomira
17. mar 2022

@andy71097 Vždy len a len učiteľka a aj ňou som 😊

lejluska
17. mar 2022

Ja som chcela byť odmalička baletka 🤣🤣🤣 a potom už reálnejšie- zdravotná sestra....to má ale prešlo jak som sa dostala k vareniu.... milujem varenie ❤️❤️❤️ som kuchárka 🙂....( Popritom robím aj vedúcu školskej jedálne)...