Aké povolanie ste chceli byť, keď ste boli deti?
Aké povolanie ste chceli robiť keď ste boli ešte deti a aké robíte dnes? :D
Archeologička a chcela som pomáhať chudobným detom vo svete, aby mali lepši život.
@elementissa Cii pána pekný sloh :D A ako vidím si aj dosť toho prežila/ vyskúšala palec hore :D
Policajtka, vojacka. Nakoniec som sa ale rozhodla pre lekarske povolanie.😄
Televízna rosnička. Každý večer som pozerala počasie a potom som hlásila počasie ja. Každý večer 😀 Mala som aj knihu ako predpovedať počasie, takže som sledovala "znaky" ako asi bude a potom večer som porovnávala s tým čo ide v TV 😀
chcela som byť vedkyňa, skúmať svet. 🙂 som učiteľka a som tak veľmi šťastná.
Letuška..a som letuška ✈️🤩
Veterinarka velmi dlho hadam kym som nesla na strednu. Nerozumiem preco kedze sa vacsiny zvierat bud bojim alebo sa mi hnusia🤣
Najskôr veterinárka, potom som to špecifikovala na morskú biológiu. Na ZŠ samozrejme speváčka, chvíľku novinárka a bolo aj obdobie, kedy som chcela byť mafiánka🤣
Neskôr architektka, tak som šla na stavebnú priemyslovku, tam som si zvolila špecializáciu na dopravné stavby. V skorej dospelosti som sa pohrávala s myšlienkou medicínskeho IT sektoru a dnes robím marketing vo farmaceutickom segmente a je to najlepšia práca, akú som si kedy mohla priať❤️😁
@maickamf len pacienti tam nejdú s radosťou🙂)ale pekná práca obdivujem.
@martinals to asi všetky dievčatá voľakedy, keď som bola teenegerka už to bolo dávno🙂to bolo také vysnívané luxusné povolanie.A ešte som chcela byť recepčná v hoteli, lebo boli pekne oblečené, nalíčené, používali cudzí jazyk.....a pracovala som nakoniec v uniforme a úplne iným smerom som išla ako som vyštudovala.A, keď som mala asi 12 r chcela som byť policajtka ako Makepeacova
A teraz ma napadlo vždy som závidela postarke, keď som ju videla ako hádže listy do schránok v paneláku sa mi to zdala super práca tá veľka brašňa, veľa priehradok, veľa ľudí si časopisy predplacalo..ako dieťa som sa hrala na poštárku mama mi podpisovala papiere, peciatkovala som
@andy71097 nikdy som nemala vysnivane povolanie ..ako dieta som si predstavovala ze som superman alebo fantaghiro
Policajtka
@andy71097 zaujímavé je to čitať. Že žiadne dievča nechcela byt smetiarka ako ja. Každé ráno som sedel na okne a kýval som smetiarom jeden Róm mi vždy pekne odkýval asi sa mu páčila aj moja mamka ktorá ma musela držať aby som nespadol z parapety. Keď sa nás učiteľka v škôlke pýtala čím chceme byť tak ja som chcel byť smetiar a aj veľa spolužiakov. Dievčatá lekárky učiteľky sestričky. No najlepšiu odpoved dal jeden moj spolužiak v škôlke mali sme asi 4 roky: že chce byt Niki Lauda. Na škole som chcel byť fyzikom a vyhral som olympiádu, ale na strednej hoci fyzika mi šla s matikou som si nebol taký istý. Učiteľ nám to nevedel vysvetlit a keď som mal pauzu pol roka s učením tak až pred maturitou som to všetko dobehol. Už som však mal vybratú techniku a na matfyz som sa neodvážil. Doteraz to trochu ľutujem lebo matfyzaci v mojej firme zarábajú 5-8 tisíc. A matik moj spolužiak je profesorom na univerzite v zahraničí. Nakoniec som vývojový konštruktér ale som spokojný. Fyziku však sledujem aspoň popularno vedecky. Je to fascinujúca veda. Moji kolegovia čítajú knihy o slávnych konštruktéroch a vynálezoch, len ja furt chcem pochopiť teóriu relativity a hranice vesmíru. 🌞🌛
Ja som stále už od malička pomáhal zvieratám. Hlavne túlavým mačkám a chcel som byť zverolekár,ale rodičia ma odhovárali...... nakoniec som sa dostal do zdravotníctva a dodnes to ľutujem.... Ale doteraz snívam o tom,že si raz otvorím nejaký azyl, nejaký dom pre opustené mačky a dám im druhý domov.......Možno v budúcom živote
Vždy som chcela ist opatrovať starých ľudí do rakúska ..ta krajina neviem prečo sa mi vždy páčila .osud to vzal do svojich rúk a skončila som ako opatrovateľka vo Švajčiarsku .max.spokojna ciel splnený .teraz si prajem na tomto mieste zostať aspoň 10 rokov lebo je tu naozaj moc moc dobre 🙏🏻.
Tajná agentka lebo som v telke pozerala také filmy a seriály dookola 😂😂😂 skončila som v administratíve
@andy71097 Povolanie snov bolo kozmonautka. Nikdy nezabudnem ako sa mi cela trieda smiala ked som to ako siedmacka nahlasia triednej ked si robila o kazdom zaznam koli buducej strednej skole. Ona s kamenou tvarou sa zamyslela a povedala ze asi budem musiet ist na strednu vojensku skolu a to zmenilo vsetky moje plany.😀
Na strednej som chcela byt astronom ale na to som nebola velmi dobra v matematike a veterinu mi triedna vyhovorila ked mi povedala ze by som musela vopchat do kravy celu ruku pri porode.
Skoncila som ako krajinny planovac. Krasne studium a krasna praca. Ale teraz robim zakaznicke centrum v prepravnej firme. Tiez nie zle.
@andy71097 učiteľka.. A stale ma to laka. Hoci tiez robim na niecom co ma bavi(proces. manazer v IT).. som aspon vo svojou kruhu blizkych.. ucitelkou, ktora vysvetluje, pomaha ak niekto potrebuje pomoct poradit v istej oblasti..
@pupavka345 Pôsobíte podľa fotky veľmi príjemne, osobne by som bola rada keby moje dieťa malo vás za učiteľku😊 Keď budete chcieť zmenu, určite choďte tým smerom😊
pravnicka ako vinko :D :D
vodička elektricky alebo egyptologicka :D
Ja som chcela byt lekarka a aj som tak skoncila 🙂
@andy71097 ako úplne malá - speváčka (jedinou prekážkou bol iba môj hlas :D), no a potom učiteľka, biologička. Som právnička :D
@andy71097 nepamätám si, aké som v detstve chcela mať povolanie, ale od mala všetci hovorili, že som mala byť chlapec. Mám sestru dvojičku. Segra kočíkovala bábiky - ja šla so starkým do garáže. Segra piekla so starkou koláčiky - ja so starkým rúbala drevo. V 16r. som pričuchla k lietadlám a chcela som byť dopravná pilotka. Som dopravná pilotka - no čím som staršia, tým viac sa zapodievam myšlienkou, že v takom autoservise napríklad by som to asi mala jednoduchšie (a hlavne istejšie).
učiteľka 🙂 a raz si to splním.. chcem ísť na doktorandské štúdium, v rámci ktorého budem učiť na VŠ, tak aspoň malá náplasť za detské plány 🙂
Vždy som chcela byť iba učiteľka ako moja mama, iná alternatíva nebola. A aj ňou som - spokojne a šťastne ☺️ S mamou sme aktuálne dokonca kolegyne 😉
Ja som chcela byť odmalička baletka 🤣🤣🤣 a potom už reálnejšie- zdravotná sestra....to má ale prešlo jak som sa dostala k vareniu.... milujem varenie ❤️❤️❤️ som kuchárka 🙂....( Popritom robím aj vedúcu školskej jedálne)...

Chcela som byť letuška 🙂